Caravanmover Prijzen
Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • Prijzen Caravanmovers

  Caravanmoverprijzen (set) compleet gemonteerd.


  Onderstaand treft u de meest recente moverprijzen aan.

  Voor de volgende mover merken geldt een korting van € 100,- op de montage, dit zijn de merken: Truma, Reich, Enduro en Quattro.

  In de tabel staan de prijzen vermeld van de compleet gemonteerde moverset. Dus bij levering te Rhenen van mover, accu, lader en montage op een standaard caravanchassis van een enkelassige caravan . Voor caravans met een bijzonder chassis, vouwwagens, aanhangwagens en tandemassers gelden andere prijzen. Vraag naar de voorwaarden!

  Alle geldende kortingen zijn al in onderstaande prijstabel verwerkt.


  Dit zijn de vanaf prijzen bij de keuze voor een Basic accuset (natte accu) en een standaard chassis. De prijzen zijn inclusief montage te Rhenen en inclusief btw. Wij hebben een groot assortiment aan droge loodaccu’s en lithium accu’s. Neemt u gerust contact met ons op voor advies, de complete prijslijst van een merk of speciale montage.

  Truma XT (volautomaat) € 2.931,39
  Truma GO2 mover (halfautomaat) € 1.832,20
  Truma Smart A (volautomaat) € 2.227,10
  Truma Smart M (halfautomaat) € 2.023,15
  Enduro EM313 (halfautomaat) € 1.697,15
  Enduro EM313A (volautomaat) € 1.993,15
  Enduro EM315 (volautomaat) € 2.093,15
  Enduro EM515FL (volautomaat) € 2.293,15
  Reich Easydriver Pro 2.0 (volautomaat) € 2.217,25
  Reich Active 2.0 (halfautomaat) € 1.99715
  Reich Easydriver Basic 1.6 (halfautomaat) € 1.797,15
  Reich Easydriver Infinity 2.5 (volautomaat) € 2.847,25
  Quattro Diamond (volautomaat) € 2.197,15
  Quattro Platinum (volautomaat) € 1.983,15
  Quattro Titanium (halfautomaat) € 1.682,16
  Caravanonderhoud i.c.m. montage mover € 264,00
  Caravanonderhoud los € 289,00

  Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn incl. btw

  Snel een mover monteren, caravanreparatie of caravanonderhoud? Bel ons!


  Voor een een advies of offerte op maat met een specifieke accuset, bijzonderheden bij de montage, onderhoud van uw caravan of accessoires? Vult het aanvraagformulier in. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op.

  Met de aanschaf van een caravan mover staat u op het punt om een forse investering te doen die uw vakantieplezier voor vele jaren vergroot. Omdat de goedkoopste moverset niet altijd de beste is begeleiden u graag bij uw keuze met persoonlijk onafhankelijk advies telefonisch, via e-mail of in onze showroom waar we van bijna alle caravanmovers rijdende demonstratiemodellen hebben staan. Onze ervaring is dat onze klanten het prettig vinden om al hun vragen te kunnen stellen. Op deze manier komen wij samen met u tot de beste mover voor uw caravan en uw wijze van gebruik. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op!

  Heeft u een kapotte mover? Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

  Een caravanmover is een service product. Een goede garantie, goede service als u een probleem heeft en 24/7 bereikbaarheid zijn in onze ogen minstens zo belangrijk als een goede prijs. Wij combineren beide:

  • wij bieden onze moversets tegen een scherpe prijs aan, maar wij gaan niet tot op de bodem, omdat wij als er iets is ook
  • service verlenen en altijd bereikbaar zijn, ook in het weekeinde en in de avond als u vragen heeft of als er onverhoopt een storing is die niet kan wachten totdat wij weer geopend zijn.

  De beste caravanmover gemonteerd door vakmensen!

  Montage van de caravan mover, de plaats van de accu, lader en besturingsset in de caravan, extra wensen van de klant, de medewerkers van VMT Mover Systems voeren alle werkzaamheden in overleg zeer secuur uit. Intern wordt de kwaliteit door de supervisor gecontroleerd voordat de caravan wordt afgehaald. Aan de hand van uw wensen bepalen wij samen met u de plaats van de accu, lader en besturingsset in de caravan. Wij zullen altijd proberen zo te monteren dat zo min mogelijk beschikbare ruimte in de caravan verloren gaat. Natuurlijk monteren wij standaard een wandcontactdoos en zorgen wij dat de acculader wordt aangesloten op het 230V circuit van de caravan.

  Laden achter de auto en gebruik van de mover accu voor 12Volt accessoires in de caravan is optioneel en in overleg, omdat niet iedere mover accu geschikt is.

  Belt u ons gerust als u vragen heeft over de juiste mover voor uw caravan of vult u liever een informatie- aanvraagformulier in? Wij zijn u graag van dienst!

   

  Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 • Laagste prijs aanvragen   • Nu actie: € 100,- korting op de montage bij diverse mover merken
   • De beste merken
   • De laagste prijs
   • Inclusief hoogwaardige kwaliteit montage
   • 24/7 service
   • Geen gezeur garantie

   caravanmover prijzen Truma XT in de aanbieding