Caravan movers vergelijken
 • Caravanmovers vergelijken

  De beste mover voor uw caravan? U krijgt bij ons een technisch correct, eerlijk en onafhankelijk advies voor uw caravanmover!

  Bij het vergelijken van caravanmovers is eerst het koppelen van uw wensen en de mogelijkheden van de caravan het belangrijkste. Wij kunnen u hier uitstekend in adviseren omdat wij ervaring, vakkennis en goede monteurs in huis hebben. Ervaringen van onze klanten zeggen genoeg.

  Vergelijking van caravanmovers onderling

  Caravanmovers laten zich lastig vergelijken. Wij geven er de voorkeur aan om de movers op basis van zoveel mogelijk technisch objectieve gegevens te vergelijken. Uit onze ervaring met onze klanten weten wij welke punten belangrijk zijn bij het vergelijken van caravan movers.


  U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen voor een advies via telefoon, mail of in onze showroom.

  Punten die van belang zijn bij de keuze voor een mover zijn dikwijls persoonlijk en ook afhankelijk van de mogelijkheden op de caravan en het gebruik. Niet op iedere caravan kan elke mover worden gemonteerd. Wij weten hier alles over en helpen u graag om de beste caravanmover voor u te kiezen.

  Caravanmovers vergelijken op de volgende punten:
  – Opzetmechanisme: half automatisch met een slinger (Reich en Enduro) of één beweging met een wielsleutel ( movers van Truma: Truma GO2, Truma Smart M en Truma SX en Quattro Titanium) of volautomatisch door middel van een elektromotor.
  – Gewicht van de mover
  – Bodemvrijheid na montage
  – Stroomverbruik en daarmee combinatie mogelijkheid met accuset
  – Garantie termijn (eventueel bij zelfmontage)
  – Wijze van besturing: traploos (Truma XT/ XT4, Truma SX, Quattro Platinum) of knoppen besturing (alle andere movers)

  In onze digitale showroom kunt u van veel caravanmovers een filmpje vinden. Op deze pagina staan in ieder geval voldoende filmpjes met uitleg om u goed te kunnen oriënteren op de diverse caravanmovers.

 • Laagste prijs aanvragen   • Nu met € 100,- korting op de montage van geselecteerde merken
   • De beste merken
   • De laagste prijs
   • Montage te Rhenen of op locatie!
   • 24/7 service en garantie