Caravan movers vergelijken
 • Caravanmovers vergelijken

  Vergelijking van caravanmovers onderling

  Caravanmovers laten zich lastig vergelijken. Wij geven er de voorkeur aan om de movers op basis van zoveel mogelijk objectieve gegevens te vergelijken. Uit onze ervaring met onze klanten weten wij welke onderwerpen belangrijk zijn bij het vergelijken van caravan movers.

  Het onderstaand schema is verouderd, maar geeft een indicatie van de punten waarop u de movers zou kunnen vergelijken. Komt u gerust naar onze showroom om de verschillende movers te proberen.

  In onderstaand schema hebben wij deze onderwerpen per merk weergegeven. De meeste onderwerpen zijn objectief door ons gemeten. Ook gebruikerservaringen hebben wij meegenomen bij de plus- en minpunten. Goed is ook om te kijken naar de ANWB KCK Movertest die is gepubliceerd in 2012. Bij deze test hebben wij meer dan de helft van de movers geleverd en metingen verricht met betrekking tot het verbruik van de movers tijdens de verschillende proeven. Op deze manier zijn prestaties objectief meetbaar.
  Helaas zijn de nieuwste modellen nog niet in deze vergelijking mee genomen. Omdat wij juiste objectieve informatie willen geven passen wij de tabel pas aan als we alle gegevens hebben verzameld. Neemt u gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over een mover die niet in de tabel is weergegeven.

  caravanmovers vergelijken goedkoopste mover beste mover

  De beste mover voor uw caravan? Wij adviseren u eerlijk en onafhankelijk!

  Het blijft bij de keuze voor een caravanmover wel altijd belangrijk om goed naar uw wensen en de mogelijkheden van de caravan te kijken. Wij kunnen u hier uitstekend in adviseren omdat wij de vakkennis en goede monteurs in huis hebben. Ervaringen van onze klanten zeggen genoeg. Neemt u gerust contact met ons op of vul vrijblijvend het aanvraagformulier in.

 • Laagste prijs aanvragen

  • Nu met € 100,- korting op de montage
  • De beste merken
  • De laagste prijs
  • Montage te Rhenen of op locatie!
  • 24/7 service en garantie

  P1 mover op tandemasser caravan voor de laagste prijs

  mover vakkundig gemonteerd voor de laagste prijs