Caravan movers vergelijken
 • Caravanmovers vergelijken

  Vergelijking van caravanmovers onderling

  Caravanmovers laten zich lastig vergelijken. Wij geven er de voorkeur aan om de movers op basis van zoveel mogelijk objectieve gegevens te vergelijken. Uit onze ervaring met onze klanten weten wij welke onderwerpen belangrijk zijn bij het vergelijken van caravan movers.


  U bent van harte welkom om op afspraak onze showroom te bezoeken om de verschillende movers te proberen en u te laten adviseren door de specialisten.

  Punten die van belang zijn bij de keuze voor een mover zijn dikwijls persoonlijk en ook afhankelijk van de mogelijkheden op de caravan en het gebruik.

  Vergelijkingspunten zijn onder andere:
  – opzetmechanisme: half automatisch met een slinger (Reich en Enduro) of één beweging met een wielsleutel (GO2, Truma Smart M, Truma SX en P1 hand) of volautomatisch door middel van een elektromotor.
  – gewicht van de mover
  – bodemvrijheid na montage
  – stroomverbruik en daarmee combinatie mogelijkheid met accuset
  – garantie termijn (eventueel bij zelfmontage)
  – wijze van besturing: traploos (Truma XT/ XT4 en Truma SX) of knoppen besturing (alle andere movers)

  Goed is ook om te kijken naar de ANWB KCK Movertest die is gepubliceerd in 2012. Deze test is inmiddels wel verouderd maar nog interessant om te lezen. Bij deze test hebben wij meer dan de helft van de movers geleverd en metingen verricht met betrekking tot het verbruik van de movers tijdens de verschillende proeven. Op deze manier zijn prestaties objectief meetbaar.
  Helaas zijn de nieuwste modellen nog niet in deze vergelijking mee genomen.

  De beste mover voor uw caravan? Wij adviseren u eerlijk en onafhankelijk!

  Het blijft bij de keuze voor een caravanmover wel altijd belangrijk om goed naar uw wensen en de mogelijkheden van de caravan te kijken. Wij kunnen u hier uitstekend in adviseren omdat wij de vakkennis en goede monteurs in huis hebben. Ervaringen van onze klanten zeggen genoeg. Neemt u gerust contact met ons op of vul vrijblijvend het aanvraagformulier in.

 • Laagste prijs aanvragen

   • Nu met 50% korting op de montage van geselecteerde merken
   • De beste merken
   • De laagste prijs
   • Montage te Rhenen of op locatie!
   • 24/7 service en garantie

   P1 mover op tandemasser caravan voor de laagste prijs

   mover vakkundig gemonteerd voor de laagste prijs