E-Trailer
Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • E-trailer, nieuw in ons assortiment

  Met de E-Trailer gaat u slim en veilig op pad

  Als u graag op reis gaat met de caravan dan weet u dat er veel komt kijken om veilig en comfortabel op uw bestemming aan te komen. Het E-Trailer systeem verhoogt de rijveiligheid en draagt daardoor bij aan een prettige en ontspannen reis.

  Hoe werkt de E-Trailer?

  De E-Connect is de basis van het E-Trailer systeem en wordt in uw caravan geïnstalleerd. Met de E-Trailer app koppelt u uw smartphone aan de caravan. Via de app kunt u zowel tijdens de reis als bij aankomst de status van uw caravan gemakkelijk aflezen en heeft u alle informatie bij de hand.

  Wat is de E-Trailer?

  De E-Trailer bestaat uit verschillende modules met elk een apart doel. De modules zijn met elkaar te combineren, zo kunt u zelf kiezen welke modules het beste bij uw situatie passen. Met de E-Level kunt u op elk moment aflezen of uw caravan waterpas staat. Met de E-pressure bent u altijd op de hoogte van de bandenspanning van uw caravan. Deze module waarschuwt als de bandenspanning te laag is. De E-Mountain waarschuwt u als de hellingshoeken boven de 6% uit komen ter voorkoming van oververhitting van uw remmen. Andere modules die in de toekomst nog worden toegevoegd zijn de kogeldruk, track-en-tracemodule en de thermometer.

  Vragen of bestellen?

  Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

 • Laagste prijs aanvragen   • De laagste prijs
   • Hoogwaardige kwaliteit montage
   • 24/7 service
   • Geen gezeur garantie