REVIEWS VAN KLANTEN
Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • REVIEWS VAN KLANTEN

  Op deze pagina kunt u de berichten lezen die onze klanten ons sturen naar aanleiding van ons werk voor hen. Uw bericht op deze pagina? Stuur ons een mail of vul het formulier aan de rechterkant in en wij plaatsen uw reactie (op uw wens anoniem) op de site!

  09-11-2023, de heer De Groot, GoudaDecamp met Reich ED Pro 2.0
  Graag wil ik jullie nog laten weten dat ik blij ben bij jullie bedrijf terecht bent gekomen.
  Het plaatsen van een mover onder mijn caravantrailer is zeker geen standaard klus.
  Maar bij jullie blijkt geen “nee het kan niet” te bestaan, maar jullie zien het als een uitdaging de klus wel voor elkaar te krijgen.
  Daarbij is het werk ook erg netjes en snel uitgevoerd. Ik kan en zal dan ook een ieder aanraden naar jullie toe te gaan.
  Het bedrijf waar ik de caravantrailer heb gekocht heb ik dan ook al naar jullie verwezen.


  03-11-2023, de heer H. de Graaf, Winterswijk.
  Onder onze Eriba zat een Alko Mammut mover die afgelopen zomer haperde. Nog sterker, de mover zat op de wielen vast. We konden niet meer voor of achteruit. Daar sta je dan op een camping in het buitenland. Bij de mover zat geen passende sleutel om hem vrij te krijgen en het advies van de dealer (tijdens de grote beurt)was geweest: neem maar een schroevedraaier, daar kan het ook mee. Nou, dat viel ik de praktijk vies tegen. Zowel het passen van de schroevedraaier als de benodigde kracht was geen appeltje eitje. Ongelooflijk dat dit niet makkelijker kan. Bij terugkomst contact gehad met Alko, en verschillende dealers. tik maar op de disselknop of doe er een magneet op, waren de adviezen en je raadt het al: werkte niet.
  De mover was al wat ouder en alles overwegend besloot ik de mover te vervangen en na een rondje offertes vragen en telefoontjes werden mij een paar dingen duidelijk:
  • Veel dealers zitten niet te wachten op verkoop en installatie van een mover
  • Soms werd ik niet eens terug gebeld
  • Soms had met pas tijd over 2 1/2 maand
  • De adviezen over de configuratie (merk, type, accu) waren slecht
  Uiteindelijk kwam ik uit bij VMT. Niet naast de deur voor mij , maar wel de moeite waard. Goed telefonisch contact, goed advies, prima intake en oplevering en duidelijke offertes. Ik ben erg blij geworden van dit bedrijf en hoop en verwacht dat ik weer jarenlang mover plezier zal hebben. en u raadt het al: het is een Reich geworden.

  23-10-2023, Fam Breur, Hoofddorp.
  Bij aankomst op de camping weigerde de Reich MC2 dienst. De motor sloeg wel aan, de rollen draaiden echter maar even. Buitengewoon vervelend, omdat we op doorreis naar Duitsland waren. VTM gebeld, en we konden de volgende dag al komen. Nou, vakwerk. Na lang zoeken de boosdoener gevonden: een uitgelopen aandrijfpen. We zijn al eerder bij ze geweest en toen hadden ze ons vertrouwen al meteen gewonnen. Prima communicatie en duidelijke uitleg. Vaak wordt door een bedrijf gezegd dat alles maar vernieuwd moet worden; bij hen is dat niet zo. Eerst analyseren! Wij zijn super tevreden. We konden verder.

  25-09-2023, de heer T. Wintershoven, Hillegom (zh). 5 sterren recensie via Google
  Als men een dagje ouder wordt, is het geduw en getrek aan een caravan niet meer zo vanzelfsprekend.
  Een mover is dan een goede optie. Maar welke en bij welk bedrijf ga je het aanschaffen en laten monteren.
  Een van de bedrijven die zeer vaak naar voren kwam tijdens de zoektocht was VMT Mover Systems.
  Als leek op het gebied van movers, pakte ik de telefoon en belde met VMT. Het gesprek met Bert en zijn vrouw Anne verliep geweldig.
  Bert legde op zijn welbekende rustige manier van praten alle voor en tegens uit van wat er bij de keuze van een mover (set) komt kijken zodat ik de juiste keuze kon maken.
  Geen druk, geen gevoel dat je het duurste wordt aangesmeerd, maar gewoon het goede spul wat voor jouw situatie van toepassing is.
  De inname van de caravan, door monteur Rico, verliep ook uitstekend. Ook hier weer een keurige uitleg en tijd om je vragen te beantwoorden.
  Bij het ophalen van de caravan exact hetzelfde. Keurige uitleg door Rico met geduld en even de kans om de besturing van de movers zelf uit te proberen.
  Er is bij VMT aandacht voor de persoon achter de klant.
  Voor het hele team van VMT … Chapeau.

  21-09-2023, de heer F. van Dijk, Maarn. 5 sterren recensie via Google
  Tijdens onze vakantie begon de mover al te haperen, dus alvast afspraak gemaakt met VMT. Bij thuiskomst werkte de mover helemaal niet meer. Vanmorgen met een kopje koffie hartelijk ontvangen en een klein uurtje later met werkende mover weer vertrokken. Begrijp nu wel de dikverdiende 5 sterren beoordeling van dit professionele bedrijf, met z’n zeer vriendelijke medewerkers.

  25-08-2023, de heer C. Hardeman, Woudenberg. 5 sterren recensie via Google
  Gisteren is de Enduro mover ondergebouwd in onze caravan. Van tevoren al heel fijn contact en duidelijke informatie gekregen. Bij aflevering alles netjes met mij besproken over waar en hoe de boel ingebouwd wordt. Bij ophalen van de caravan werd rustig de tijd genomen om alles uit te leggen en de bediening samen te oefenen. Een topbedrijf met zeer deskundig en net personeel. Wat mij betreft van harte aanbevolen!!

  16-08-2023, fam. Lammers, Veenendaal.
  5 Sterren op een schaal van 5 voor VMT. Maandag gebeld, dinsdagmiddag niet-werkende Truma-mover onderzocht, zeer snel defect gelokaliseerd en direct gerepareerd. Vakwerk van de bovenste plank. Van harte aanbevolen!

  09-08-2023, de heer Teuwsen, Leersum. 5 sterren recensie via Google
  Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk en uiterst professioneel geholpen. Prijs netjes en reëel. Mover zeer goed gemonteerd met een prima onderhoudsvrije accu erbij. Netjes weggewerkt in bank. Meteen deze vakantie al meerdere malen met veel genoegen gebruikt. Wil niet meer zonder.

  21-07-2023, Fam. Vos-Verkuil, Hooge Zwaluwe. 5 sterren recensie via Google
  Halverwege onze grote rondreis door Turkije werkte onze mover niet meer. Via een reisgenoot kregen we de tip om VMT mover systems om hulp te vragen. Op afstand zijn we al uitstekend geholpen door Bert, wat de nodige vertrouwen opriep bij ons. Na een goede analyse en goed gewogen advisering bleek een nieuwe mover de beste optie. De communicatie verliep heel prettig; Bert zijn deskundigheid en de aandacht voor de vragen van de klant kwamen hier tot uiting. Het bedrijf is ook dealer in E&P level systeem. Hij heeft daarop een mooie aanpassing gemaakt; een noodstopvoorziening opdat je het systeem altijd handmatig kunt intrekken. Ook maakte VMT een aanpassing om ook zonder electriciteitspunt te kunnen kamperen, terwijl je dan wel gewoon licht hebt. Wij kijken in vertrouwen en vol tevredenheid terug op het proces.

  20-07-2023, Fam Luchies, Duiven
  Gisteren onze caravan opgehaald. Nu al blij met de mover! Wat een gemak. Heel prettig en professioneel geholpen. Begon al met de heel uitgebreide mail n.a.v. onze offerte aanvraag. Ook wat “kleine” onderhoudsdingetjes laten doen….. was uiteindelijk een zoektocht van een paar uur…. iets met het toilet 🙂 Vmt neemt ruim de tijd voor de klus, zorgt dat je met werkend spul naar huis gaat. Ook uitgebreide uitleg gehad over “hoe en wat met de.mover”. Kortom, erg tevreden en een aanrader!

  20-07-2023, de heer Lentink, De Meern
  Bij deze wil ik jullie hartelijk danken voor het adviseren en uitleggen van de verschillende merken en systemen.
  En daarna de snelle service om de gekozen mover te monteren waarbij ook goede uitleg is gegeven hoe de mover veilig te gebruiken.
  Nogmaals hartelijk dank hiervoor wens jullie allen een fijne vakantie toe.

  25-06-2023, de heer Leenders, Oosterhout (nbr)
  In onze zoektocht naar de geschikte mover voor een Eriba Nova Light Caravan hebben wij een aantal offertes laten maken door diverse bedrijven. Al snel werd duidelijk dat wij de klus zouden laten doen door VMT movers in Rhenen. De offerte was zeer compleet en vooral duidelijk, bovendien was het een goede prijs. Vervolgens telefonisch afspraken gemaakt en zeer klantvriendelijk geholpen. Op de dag van montage werd ik eerst verwelkomt met een bakkie koffie, door later bleek de directeur. Het viel mij op dat de loods goed en netjes georganiseerd was. Er vond een heuse intake plaats met de monteur Rico. Deze aardige professional nam mij mee door het hele montage proces en bepaalde samen met mij waar accu, schakelaar en stopcontact geplaatst zouden worden. De montage zou een aantal uren in beslag nemen, ik zou gebeld worden, wat ook idd gebeurde. Net als bij de intake kreeg ik van Rico wederom een rondleiding en uitleg van de gemonteerde mover. Ik ga ervan uit dat hij een uitstekende monteur is, want alles zag er netjes uit. Tevens bleek hij uitstekende communicatieve en coachende eigenschappen te hebben en door deze a-technische klant alle handelingen uit te laten voeren. Samen met de praktijk uitleg heb ik tevens een heel pakket met documentatie meegekregen. Conclusie: ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijke houding van alle mensen bij VMT en natuurlijk het resultaat. Zet ‘m op!

  24-06-2023, Dames Koolhaas, Den Haag. 5 sterren via Google
  Door onvoorziene omstandigheden hebben we een jaar of 10 eerder dan gedacht door VMT Mover Systems uit Rhenen een mover laten plaatsen onder onze Holtkamper Kyte XL Tentrailer. Vanmorgen hebben we ‘m weer opgehaald. Wat een feestje: net als voorafgaand aan de koop zijn we uitgebreid geïnformeerd over het soort mover en de bediening en vriendelijk en vakkundig geholpen. Bovendien is de accu netjes gemonteerd in de laadruimte van de tenttrailer. En hij werkt als een zonnetje, zonder geduw de oprit op. Kortom, een absolute aanrader!

  24-06-2023, de heer H. Harmsen, Zoetermeer. 5 sterren via Google.
  Ik heb de mover nog niet laten plaatsen, maar het voorgesprek verliep super. Alle tijd werd genomen en werd er meegedacht!

  18-06-2023, de heer Schouten, Renkum. 5 sterren via Google
  Prima voorlichting over een mover en snelle plaatsing voor schappelijke prijs.

  14-06-2023, de heer J. Buitenhuis, Emmen. 5 sterren via Google
  Geweldige service. In de vakantie deed de Truma mover het niet meer. Dus gezocht naar een reparatie adres en we kwamen uit bij VMT. Afspraak gemaakt en toen we weer thuis waren op weg naar Rhenen. Na een rit van 2.5 uur werd meteen Elroy aan het werk gezet en kregen we een kop koffie. Na 30 minuten had hij de oorzaak gevonden. Het bleek de afstandsbediening te zijn. Deze schakelde steeds even kort uit. Na kort overleg toch maar besloten om er een andere besturingskast in te laten zetten (Enduro) en bijbehorende Endoro afstandsbediening. Na 1,5 uur later was dit gefixed en konden we weer naar Emmen. Prima geholpen en klaar terwijl U wacht. Dat lukt niet bij onze plaatselijke caravan dealer en al helemaal niet tegen de prijs de we moesten betalen. Kortom dit bedrijf is echt een AANRADER.

  10-06-2023, de heer R. van Riel, Wijchen
  Hallo mensen van VMT
  Dank voor de goede snelle service. Jullie monteur (Rico) verdient een pluim! Wat een geduldige man is dat. Hij legde duidelijk uit hoe hij de montage ging uitvoeren. Afwerking was heel netjes evenals het afdichten van de bodemdoorvoer en de gaatjes die waren ontstaan na de demontage van de oude mover. De accuklemmen zijn ook superhandig. In de bijlages mijn foto’s.
  We hopen nog jaren plezier van deze mover te hebben.

  Groeten van een tevreden klant.
  Roel van Riel


  10-06-2023, de heer R. Vissers, Nijmegen.
  Vanochtend onze t@b320 opgehaald. Door VMT vakkundig voorzien van een Reich 2.0 volautomatische mover.
  Samen overlegd waar de accu enz ingebouwd zou worden. Het aan/uit knopje keurig gemonteerd in het serviceluik.
  De mover nagenoeg onzichtbaar gemonteerd achter de sideskirts.
  De caravan weer naar de stalling voor 6 weken en dan kijken hoe de mover in de praktijk bevalt.
  Aan de service en instructie bij VMT kan het niet liggen!

  02-06-2023, de heer Van den Berg, Odijk. 5 sterren via Google
  TOP BEDRIJF,
  Tot volle tevredenheid een truma 305+ mover onder onze caravan Burstner Flipper 460 laten plaatsen .
  Van het eerste telefoon gesprek tot aan plaatsing van de mover en uileg hiervan, echt een aanrader.

  12-06-2023, de heer Ter Velde, Soest. 5 sterren via Google
  Ongeëvenaarde kennis van mover systemen voor o.a. Caravans. Vrijwel 24/7 service. Bijzonder competent en service minded bedrijf. Aanrader!

  26-05-2023, Fam. Jongen/Bijker, Rosmalen
  Het plaatsen van een Mover Reich 2.0 op een Eriba Touring bij VMT Movers is voor hen een fluitje van een cent. Ze doen dat regelmatig en maken zelf de montageplaten.
  Je wordt er prima voorgelicht, door zowel Anne, Bert als Rico.
  Bij het ophalen krijg je een goede, duidelijke en gezellige!! instructie van Bert over het gebruik van de Mover en welke punten bij de onderhoudsbeurt naar voren zijn gekomen.
  Kortom een zaak die vertrouwen geeft.
  Mvg. André en Thea.

  05-06-2023, de heer M. Coster, Amsterdam
  Op 24 mei is er een Reich Easydriver Pro 2.0 losse mover volautomaat onder mijn caravan gemonteerd door de firma VMT Mover Systems. Na eerst een fijne ontvangst en een lekker kopje koffie, kregen we een goede en begrijpende uitleg over de mover.
  Onze wensen konden ook uitgevoerd worden.
  Eind van de middag kreeg ik een telefoontje dat de mover gemonteerd was .
  Nogmaals kregen we een goede uitleg over de bediening van de mover.
  Dit bedrijf vinden wij een echte aanrader.

  26-05-2023, de heer Smeijers, Deventer. 5 sterren via Google
  Prettig en klantvriendelijk – op afspraak heeft het voordeel dat ze alle tijd voor jou als klant hebben. Voor zover ik het kan beoordelen super degelijke montage van onze Mover

  16-05-2023, fam. J. de Bruin, Vianen
  In april hebben wij een mover laten onderbouwen en we willen graag onze complimenten geven voor jullie bedrijf. Echt heel fijn zoals jullie de tijd nemen om alles uit te leggen. Zowel aan de telefoon als ter plekke bij het ophalen van de caravan. Je merkt echt dat jullie hart voor de zaak hebben en voor de klant! Er werd goed geluisterd en overlegd wat de opties waren. Zelfs over een extra klusje als de binnenverlichting werd meegedacht. Van twee kapotte lampjes maakten jullie weer een werkende, zodat we slechts één nieuwe nodig hadden. Waar kom je dat nog tegen!
  Heel erg bedankt en tot ziens.
  Joop en Elly

  17-04-2023, de heer Stoker, Rhenen 5 sterren via Google
  Prima service en vriendelijke ontvangst.

  14-04-2023, de heer De Jong, Numansdorp. 5 sterren via Google
  Uitgebreide uitleg via email en daarna ook nog telefonisch. Bij brengen doorgesproken waar alles te installeren. Bij oplevering uitgebreid uitleg gekregen in het gebruik. Bedrijf neemt ruim de tijd voor de uitleg. Zeker een aanrader.

  01-04-2023, de heer van den Hatert, Kesteren
  Vorige week een Maxxfan dak ventilator geplaatst in mijn caravan. Dak was standaard 40 x 40 cm. Bleek in de praktijk 44 x 44 cm. VMT heeft alles passend gemaakt en gemonteerd. Aansluiting 12 Volt helemaal weggewerkt. Gelijk nog even bedrading van 220 Volt gecontroleerd: was een draad los en verlichting werkt nu weer!
  Aardige mensen en staan altijd voor je klaar.

  25-03-2023, de heer van de Rijt, Houten
  Bericht Afgelopen week weer bij VMT in Rhenen geweest met de caravan.
  De mover ( bijna 17 jaar oud ) was niet meer altijd betrouwbaar en slipte regelmatig door op de rol.
  In overleg een nieuwe mover (Enduro 305+) laten plaatsen.
  We zijn heel goed geholpen, met een goed verhaal zonder verkoop-druk ….
  Bij oplevering goede uitleg en begeleiding.
  En … vijf jaar garantie !
  Volgende keer …. VMT zeker weer !

  24-03-2023, de heer V. Post, Maarsbergen
  “Wat fijn dat jullie zo eigenwijs zijn!”
  Binnen 45 minuten een probleem oplossen waar een ander al een handdoek voor in de ring had gegooid.
  Volgens de Bovag dealer was het niet mogelijk om de nieuwe spindel motor op de oudere XT mover te zetten, zonder hiervoor de elektronica te moeten vervangen (dit zei immers Truma tegen hen).
  Een enorme kostenpost kwam naar voren, een nieuwe mover lag voor de hand. Maar gelukkig navraag gedaan bij VMT Mover Systems in Rhenen voor een second opinion.
  Gastvrij ontvangen, verhaal werd met veel ongeloof aangehoord. En na 30 minuten kwam de monteur al met verlossend nieuws. Jullie mover werkt weer als vanouds. Enkel de spindel motor is vervangen, hoe is het toch mogelijk.
  Wat extra service werd geboden en na 45 min. totaal reed ik alweer met de mover richting mijn auto. Chapeau! Jullie hebben mijn dag weer goed gemaakt.
  En jullie hebben een nieuwe vaste klant erbij.

  09-11-2022, de heer Stouten-Nieuwveen
  Inmiddels al weer 1 jaar geleden dat de mover (Reich ED Pro 2.0, red) onder de Eriba gemonteerd is.
  In het voorjaar, zomer en najaar gebruik van het systeem gemaakt en het gaat super! 👌

  07-11-2022, de heer Burghart-Etten
  VMT heeft op 19-10-2022 een Reich Easydriver Pro 2.0 onder mijn Trigano 420 gemonteerd , dit naar alle tevredenheid. Opdracht volgens offerte uitgevoerd zeer tegen acceptabele prijs.
  VMT bedankt voor de prettige uitleg en vriendelijkheid. Met de volgende caravan kom ik zeker weer bij jullie langs. mvg., Leo Burghart

  23-10-2022, familie Ros-Lisse
  Bericht Begin van het jaar kregen wij problemen met onze caravanmover. Prijsopgaaf laten doen voor een nieuwe mover. Met als reactie, kom eerst maar eens langs, want dat type mover gaat niet zo snel kapot. Afspraak gemaakt en controle. Blijkt dat de afstandbediening af en toe weigert. Nieuwe afstandbediening en alles werkt weer. We zijn net terug van 2 maanden vakantie. Geen problemen gehad met de mover.
  Fantastisch dat de mensen bij VMT meedenken en naar een oplossing zoeken. Ook de hartelijke ontvangst en uitleg was een groot pluspunt. Dit bedrijf is echt een aanrader.

  18-10-2022, de heer Van Tilburg-Ooltgensplaat, 5 sterren recensie op Google
  Vrijdag 7 oktober een mover onder mijn Hobby caravan laten monteren . Een goede uitleg vooraf en mijn wensen besproken waar ik de accu , lader en noodschakelaar wilde laten monteren. Na ongeveer 4.5 uur was de caravan klaar. Het is vakkundig ingebouwd en afgewerkt. In 1 woord SUPER !!!! . Vakbekwame uitleg en enthousiaste mensen werken er bij dit bedrijf. Echt een aanrader.

  02-10-2022, de heer Van Beek, 5 sterren recensie op Google
  Vandaag onze caravan voorzien van mover opgehaald. Wat geweldig gedaan. Heel goed meegedacht betreffende plaatsing van de onderdelen. Uitgebreide uitleg gekregen van de bediening en van de app. Alles perfect. Vmt mover systems is een echte aanrader. Er werken alleen maar betrokken mensen.

  01-10-2022, Fam. Scholten-Hendrik Ido Ambacht
  Kom je op donderdagmiddag na een kampeervakantie langs om een nieuwe afstandsbediening voor je Truma SE mover op te halen; klusje van niets. Maak je de opmerking dat de remlichten van de caravan het niet doen… De monteur vraagt aan de ‘baas’ of hij er even naar mag kijken (ze hebben het superdruk, slechts 2 werknemers i.p.v. 5 door ziekte en er moet door de monteur nog een bestelling afgemaakt worden die de deur uit moet…!). Het mocht!
  Waar zat het probleem? De autoremlichten bleken het ook niet te doen als de caravan daarmee verbonden was. Zonder caravan deden de remlichten het wel. Dus de stekker gecontroleerd, wat draden extra aangeschroefd, schoongespoten en nog wat controles. Steeds na iedere handeling opnieuw uitproberen of de remlichten het deden….niet dus!
  De eigenaar ging er ook naar kijken, wilde heel graag weten wat er aan de hand kon zijn. Dus andere auto van de zaak voor de caravan: de remlichten werkten! Dubbel gecontroleerd om met onze auto naar een andere caravan te gaan en de stroomkabel eraan te hangen: deze caravan had ook geen werkende remlichten! Het probleem was dus duidelijk, het zat in de auto! Daar konden ze natuurlijk niets mee, maar we weten nu in ieder geval waar het probleem zit! Al met al zijn ze zo’n anderhalf uur! er mee bezig geweest om alles na te lopen! Kosten van dit alles: ‘helemaal niets, doe maar wat in de fooienpot!’
  Wat een super ervaring voor ons, nog nooit zo iets meegemaakt!
  Hele leuke, aardige mensen, die echt geïnteresseerd zijn in jou als klant met een probleem waar ze alles aan willen doen. Ondertussen ook nog lekkere koffie aangeboden gekregen….top!
  Nu na 2 dagen zijn we, als we er aan anderen over vertellen, nog steeds vrolijk van! Wat een top bedrijf!! Klasse!!!

  28-09-2022, de heer J. Peters-Arnhem, 5 sterren recensie op google
  Voor de tweede maal een mover laten plaatsen door VMT. Na 9 jaar nog steeds hetzelfde enthousiasme op het bedrijf. Vrijdags de caravan gebracht en dinsdag al een telefoontje dat de caravan klaar was. Alles netjes aangelegd duidelijke uitleg en met een tevreden gevoel naar huis. Super bedrijf.

  17-09-2022, Fam. van Poelgeest-AlmereDebon met Reich ED Pro 2.0
  Onze aanhanger is voorzien door VMT van een mover. Prima gedaan, netjes geïnstalleerd en een goede uitleg gegeven hoe e.e.a werkt.
  Prima bedrijf, ik kan ze van harte aanbevelen!

  08-09-2022, Fam. Webbink-Rijssen
  Via internet en uw website met u in contact gekomen een mover voor onze Fendt Bianco 445 TFB aan te kopen. Vanaf het eerste mail contact met Mevr. van Miltenburg omtrent advies en offerte aanvraag was al snel duidelijk dat ik in contact stond met een bedrijf met kennis van zaken op mover gebied. Na aanschaf kon al snel de montage voor onze vakantie plaatsvinden en heeft Rico het vertrouwen door zijn vakkundige montagewerkzaamheden en uitleg volledig waargemaakt. Op de camping aan de Moezel konden we gelijk i.v.m. de krappe ruimte en oplopend terrein de Enduro EM 505 FL testen en voldeed deze uitstekend aan de verwachting. VMT erg bedankt voor de snelle service. We zijn erg content!! Voor wie nocht twijfelt over de aankoop van een moverr. Ga naar VMT Mover systems in Rhenen.

  26-08-2022, Fam Oude Engberink- Hengelo
  We zijn erg tevreden en blij met de plaatsing van de mover. Van u hebben we in eerste instantie per e-mail en telefonisch erg duidelijke informatie en goed en specifiek advies gehad.
  Deze week hebben we de caravan gebracht voor montage van de mover. Elroy heeft ons toen prima geïnformeerd over de werkwijze en heeft specifieke vragen van ons beantwoord. Wij hadden hem bijvoorbeeld gevraagd naar een probleem met de koelkast te kijken. Elroy heeft dit bekeken en legde ons telefonisch uit wat de oplossing was.

  Rico heeft de montage gedaan en ons vanmorgen uitgebreid en rustig uitleg gegeven over de werking van de mover en de accu. Het was heel prettig dat wij als leken de gelegenheid kregen het ook echt te snappen.

  Wij hebben een erg prettige indruk van uw bedrijf en van uw medewerkers Elroy en Rico. De monteurs werken met hart en ziel en zijn trots als de klant tevreden is. Wat een verademing na twee slechte ervaringen met andere bedrijven. Uw bedrijf en medewerkers hebben echt verstand van zaken. We overwegen ook voor de periodieke onderhoudsbeurt naar Rhenen te rijden, ondanks de afstand.

  23-08-2022, Fam. Van Zanden- Blaricum
  Bij VMT hebben zij een goede en sierlijke oplossing voor een mover onder de Kip Kompakt.
  Overigens zijn we heel tevreden over de begeleiding en de uitvoering. Een voorbeeld voor Ondernemend Nederland.

  08-08-2022, fam van Pampus-Huizen
  Hiermede wil ik jullie hartelijk danken voor de zeer prettige en vakkundige wijze, welke wij hebben ervaren bij ons bezoek aan VMT mover systems.
  Het heeft ons doen besluiten een compleet nieuw mover systeem te laten monteren, wat binnen enkele dagen tot 110% tevredenheid is gedaan.
  Nogmaals heel veel dank.

  26-07-2022, A. de Gier- Noordwijk, 5 sterren recensie Google
  Wat een fijn en vakkundig bedrijf is VMT movers! Hele fijne eigenaren die je met al je vragen graag te woord staan. Goede medewerkers die na het plaatsen van de mover alle tijd nemen om je uit te leggen hoe de mover werkt. Ook na het plaatsen van de mover kun je met je vragen terecht en is de bereidwilligheid voor hulp groot. Een aanrader om hier je mover te laten plaatsen.

  24-07-2022, J. Bergmans- Alkmaar, 5 sterren recensie Google
  Vrijdag 22-07 onze Eriba opgehaald die door VMT Mover Systems was voorzien van de Reich Easydriver pro 2.0. en een Victron accu voor de stroomvoorziening van de mover. Wij zijn uiterst tevreden over de montage en de gang van zaken er omheen. Prima voorlichting vooraf, zeer behulpzaam met de keuze en de plek waar de accu geplaatst zou worden. Ook voor de uitleg over het gebruik van mover en accu werd bij ophalen van de caravan ruimschoots de tijd genomen. Je merkt gewoon dat ze zeer deskundig en ervaren zijn. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die een caravan mover wil aanschaffen en laten monteren.

  15-07-2022, Fam. Brussen- Westervoort
  Hierbij wil ik jullie bedanken voor de goede service en de snelle afhandeling voor het plaatsen van een mover goede prijsklasse correcte plaatsing en vriendelijke medewerkers. Ook de beurt van de caravan is top. Van ons een dikke 10. Ga zo door.

  4 juli 2022, W. Rödel- Haaksbergen, (5 sterren via Google)
  Warme ontvangst en erg vakkundig geholpen bij aanschaf caravan mover. Manier van montage in overleg met de klant. Zeer vriendelijk personeel. Goede uitleg na de montage en ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Al met al heel erg tevreden. 5 1/2 ster.
  link naar de recensie https://g.co/kgs/3NPLn8

  30-06-2022, Arjan Gelderblom
  VMT heeft ons echt geholpen! Al jaren worstelden wij met een PowrMover die het soms wel en soms niet deed. Een telefoontje naar VMT was genoeg om het op te lossen! Na gebruik van de mover even wachten tot de lampjes op de handset niet meer knipperen en de mover een slagje terug draait. Daardoor is het probleem opgelost. Echt fantastisch dat VMT zo’n deskundige helpdesk medewerker heeft!

  28-06-2022, J. Dorhout, Heerhugowaard
  (mover gemonteerd in 2021)
  Net terug van een rondreis door Noorwegen.
  Wat een verademing een mover onder onze 20 jaar oude caravan.
  Zonder enige moeite de caravan op zijn plek, bij schuin terrein even een plankje onder het wiel.
  Gewoon erop laten rijden.
  Neus wiel zat eerst nog vaak onder de dissel maar hier al snel een handigheidje voor bedacht.
  Flink links van de trekhaak sturen en als laatste stuk naar rechts sturen boven de kogel.
  Neus wiel staat dan vanzelf links naast de dissel

  Geen problemen meer gehad met de afstandsbediening.
  Ook de verlichting liep via de accu op 80% van de vakantie.
  Scheelde ontzettend dure stroom in Noorwegen tot een € 10 per dag. niet normaal

  Blij met de mover en de service van VMT

  27-06-2022, Peter Vonk, Amsterdam
  Na telefonisch contact kon ik langskomen voor het vaststellen welke mover onder mijn kleine caravan kon.
  Uitgebreid de tijd genomen voor uitleg etc. Ik kom mijn caravan meteen achterlaten voor het monteren van de mover. Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke mensen. Behulpzaam en nemen de tijd voor een gezellig praatje. TOPPERS

  10-06-2022, A. van Veen, Alkmaar
  Mensen van VMT,
  Nog hartelijk dank voor de snelle montage van de Truma-mover.
  Tijdens onze rondreis door Spanje van 6 weken heeft die uitstekend werk verricht voor onze 1.800 kg wegende caravan ! Wij zijn er heel blij mee.
  Met vriendelijke groet uit Gerona,
  Arnold van Veen

  01-06-2022, H. van der Wolk, Druten
  Beste VMT,
  Graag wil ik mijn mening verwoorden mbt. de montage van een mover op onze caravan.
  Woensdag 25 mei kon ik de caravan brengen en hij zou eind van de dag klaar zijn.
  Dit is allemaal gelukt o.m doordat monteur Rico heeft doorgewerkt en de mover prima heeft gemonteerd. Alle bedrading, accu ed. naar wens op de desbetreffende plek.
  Bedankt voor de nette en vakkundige behandeling! Ook mooi dat alle papieren keurig in een enveloppe werden meegegeven.

  27-05-2022, M. Zeldenrust, Hoenderloo
  De service van begin tot eind bij het monteren van de Mover was uitstekend.
  Vriendelijk, goed advies, geduldig en professioneel .
  Zeer zeker aan te bevelen.

  25-05-2022, Fam. Stohr, ’s Hertogenbosch

  Wat een service. Ineens toch een mover nodig onder onze Kip Shelter. Zondagavond gemaild, maandagochtend werden we al terug gebeld en dinsdag werd de mover geplaatst en woensdag hebben we onze Kip weer opgehaald. Hele vriendelijke medewerkers: behulpzaam, vriendelijk, dienstverlenend en ook nog gezellig. Mover met maatwerk beugels geplaatst. Goede uitleg over plaatsing en werking. Alles werkelijk geweldig. Rico, Bert en Anne , heel veel dank🐓

  23-05-2022, fam. Drost, Bunschoten-Spakenburg
  Beste mensen,

  Hartelijk dank voor de fijne service en aflevering van de Enduro 303+
  We zijn er blij mee!

  19-05-2022, G.Reiling, Dalfsen
  Inmiddels handzender op de box aangesloten en de mover werkt aangestuurd.
  Dank voor uw snelle levering.

  16-05-2022, Fam. Vlugt, Amersfoort
  Het is heel fijn om met uw bedrijf zaken te doen. U komt uw afspraken na. Ook de snelle service bij het installeren van de Mover. Aan het einde van de dag de caravan brengen en de volgende middag alweer ophalen. Super!

  16-05-2022, fam. Balk, Eerbeek
  Bericht Fijn bedrijf goede uitleg over de mover en wat er onder past.
  Ik had een ENDURO volautomaat besteld. Door een fout hadden ze een half automaat er onder gezet.
  Binnen een uur hebben ze het omgebouwd en kon ik door deze geweldige monteurs naar huis .
  Goede service is top daar nogmaals bedankt ben zeer tevreden.

  13-05-2022, de heer W. van Beek, Ermelo vijf sterren recensie van Google
  Vandaag onze caravan voorzien van mover opgehaald. Wat geweldig gedaan. Heel goed meegedacht betreffende plaatsing van de onderdelen. Uitgebreide uitleg gekregen van bediening van de mover en van de app. Alles perfect. Vmt mover systems is een echte aanrader. Er werken alleen maar betrokken mensen.

  12-05-2022, Fam. Berkeveld, Laren (NH) vijf sterren recensie van Google
  Vandaag een nieuwe mover laten plaatsen onder de caravan . Vooraf prima telefonisch advies gekregen over de mogelijkheden en is vandaag naar grote tevredenheid geplaatst. Uiterst vriendelijke en deskundige mensen, kortom voor ons een bedrijf om naar terug te komen als het nodig is !! 👍👍👍
  Gerard Berkeveld

  23-04-2022, fam. Kruiswijk, Soest
  Best VMT Team,

  Hierbij willen we jullie laten weten dat we uiterst tevreden zijn met de vlotte en zorgvuldige afhandeling van het plaatsen van een mover en het onderhoud van onze Kip Kompakt Caravan.

  Rico, bedankt voor je duidelijke instructie, we ‘moovden’ zo onze hellende oprit op!

  met hartelijke groet

  Joost en Etty Kruiswijk

  21-04-2022, de heer van den Hatert, Kesteren.
  Vorige week mijn caravan Otten Ontdekker van 1986 opgehaald bij VMT Mover Systems.
  Ook voor deze caravan, 36 jaar oud, had VMT een oplossing: een Reich Easydriver Pro 2.0 mover gemonteerd.
  Geen geduw en getrek meer aan de caravan: de mover doet het werk.
  Gelijk de caravan een onderhoudsbeurt laten geven: uitgevoerd conform de gemaakte afspraken.
  Hier is de klant nog echt koning: aardige mensen, aardige medewerkers, keurig en vriendelijk geholpen.
  Een absolute aanrader voor het monteren van een mover of onderhoud aan de caravan!!

  31-03-2022, fam. Schenk- Lelystad
  Beste dames/heren,
  Hierbij wil ik u bedanken voor de perfecte plaatsing van onze mover. En voor de prettige manier waarop wij zijn geholpen en voor de uitleg van het gebruik van de mover. Wij zijn heel blij, bedankt allemaal.

  26-03-2022, Fam Kooistra- Gendringen via Facebook over de montage van een Reich Easydriver Pro 2.0 op hun TakeOff vouwwagen van Easycaravanning:
  “Prima bedrijf. Goed vakwerk geleverd. Klantvriendelijkheid een 10!” en “Super!! We zijn zeer tevreden. VMT is zeker een aanrader!!”

  U kunt de reactie bekijken via de volgende link naar onze Facebook pagina, waar u meer foto’s van deze leuke vouwwagens aantreft.
  https://www.facebook.com/1481668008827676/posts/3125015167826277/

  26-03-2022, J. van Ietswaart-Ede
  Dank voor de service en de uitleg van de mover.
  Doet prima wat het moet doen en maakt het manoeuvreren met de caravan zeer eenvoudig en soepel.
  Hadden we veel eerder moeten doen.

  20-03-2022, K. van Dam-Ede
  Beste caravan mover specialist.
  Jullie hebben een paar weken terug een Reich mover geplaatst onder mijn Trigano Silver 380. Top zoals deze gemonteerd is, waarbij jullie een perfecte plek hebben gevonden om de ontvanger van de mover te plaatsen. Deze is verticaal gemonteerd tegen het achterbord door wel even eerst de waterpomp te verplaatsen. Ook is een oplossing gevonden voor de X10 accu, zodat deze opgeladen wordt door het aanwezige boordnet van de caravan. Het betreft een Trigano met elektrisch hefdak. De oplader kan in de wintertijd gebruikt worden om de X10 op te laden. De bedrading was keurig weggewerkt. In het voortraject goede afspraken gemaakt met Anne op het kantoor, was een klein beetje gedoe wanneer ik de caravan kon brengen, was voor mij even niet mogelijk een juiste datum af te spreken. Al met al een aanrader dit bedrijf. Keurig verzorgd allemaal, 100 punten.

  19-03-2022 Fam. B. ’t Harde
  Wij willen toch even laten weten dat we zeer tevreden zijn over de montage en ook de wijze waarop Rico ons heeft geadviseerd, o.a over de plaatsing van alle onderdelen en ook de werking heeft uitgelegd. Helemaal top.

  Fijn weekend en bedankt.

  24-08-2021, J. de Vuijst-Boven Leeuwen
  Vijf sterren recensie op Google: Vakmensen die in mijn geval last minute vlak voor onze vakantie de mover hebben gerepareerd, leuke mensen en reparatie tegen een redelijk tarief. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen

  23-08-2021, S. de K- Hoevelaken
  Beste Anne,
  Nogmaals dank voor de uitstekende service. Heel fijn dat het onverwacht ook zo snel kon allemaal!
  Thuis zonder problemen en uiteraard heeeeeel makkelijk de caravan op de oprit kunnen zetten. Ook met de regengoot die schuin over de oprit loopt had de mover geen enkele moeite. Mede dankzij deze goot zit er nu een mover onder, zullen we maar zeggen.

  18-08-2021, H.C., Brugge (BE) Mover onder Eriba Future
  Beste
  Deze zomer voor het eerst met de mover op reis geweest, het was super, had ik al eerder moeten laten monteren.

  10-08-2021, Fam. Timmerman- Driehuis
  Soms kom je woorden tekort…. En dat is in dit geval alleen maar positief bedoeld.

  We hebben langer dan verwacht moeten wachten op onze aflevering van Holtkamper Aero. Omdat deze op een smalle oprit geplaatst moet worden en we tegelijkertijd weten dat we met een elektrisch voertuig op vakantie gaan (en dus voor het opladen af en toe moeten afkoppelen) wilden we een mover.

  Via de facebook groep van gebruikers van Holtkamper kwamen we terecht bij VMT. Na een prijsopgaaf en telefonische toelichting hebben we een keuze gemaakt. Ze adviseerden een lithium batterij in combinatie met de quattro.

  Door omstandigheden konden we pas na sluitingstijd de wagen brengen…. En je raadt het al, ze hebben netjes gewacht. Nogmaals een rustige uitleg en een weekje later konden we de wagen weer ophalen. Na vakkundige uitleg en gezellig onderonsje zijn we naar huis gereden. Top dus!

  O ja, ik vergeet het bijna: maar de mover is fantastisch!

  Kortom een tevreden klant. Niet alleen om het product, maar het meedenken om passende oplossingen. Dankzij de snelle en nette service hadden we zelfs nog voor de vakantie de mover!

  Bert en het hele VMT team bedankt en jullie begrijpen dat we het iedereen aanraden! Je zult er geen spijt van hebben.

  13-07-2021, J.Peters-Huissen
  Vijf sterren recensie op Google: Onze mover bij VMT in Rhenen laten monteren Dit is erg netjes gebeurt. Kabeltjes netjes weggewerkt en gebeugeld ook onder de mover. Daarnaast was de communicatie uitstekend. Ik ben hier erg blij mee, groeten Jan Peters uit Huissen

  10 mei 2021, Fam. Oosterhout- Beuningen
  Bericht Beste Bert & team,
  Dank voor de goede service en voor de perfecte installatie van de Truma XT mover onder onze Adria.
  Tevens heeft VMT diverse reparaties keurig uitgevoerd o.a. automatische gasontsteking van de kookplaat en het repareren van de remschoenen.
  Ook hebben zij voor ons siervelgen onder de caravan gelegd.
  Kortom een goede service en goede uitleg!

  7 mei 2021, C. van Woudenberg- Culemborg
  Ik ben erg enthousiast over de wijze waarop de mover met toebehoren geplaatst is. De informatie vooraf, voor wat betreft de verschillende accu’s en de plaats waar de apparatuur in de caravan geplaatst zou worden. En dat alles is zeer professioneel uitgevoerd, zoals besproken. De uitleg bij het ophalen gewoon top! Bedankt hiervoor.

  17 april 2021, H. Menting, Winssen
  5 sterren recensie op Google.

  16 april 2021, klant uit Maastricht.
  Dag Bert,
  Bedankt voor de installatie van de mover (Truma XT mover op Solifer, red). Het werkt allemaal perfect en is een genot om mee te moveren. Bovendien ziet het er ook nog veel mooier uit vergeleken met de vorige laaghanger. Bedank Rico!

  11 april 2021, Fam van Eekeren-Huissen.
  Ik ben onder de indruk van dit bedrijf!
  Vooraf uitgebreid de tijd genomen om te adviseren over de mogelijkheden en prijzen. Flexibel in het maken van een afspraak voor de montage.
  Nogmaals deskundig uitgelegd wat er moest gebeuren. en een dag later zat de mover eronder. En ook nog een kleine schade weggewerkt die ik zelf nog niet had gezien.
  Kortom: vakkundig en bijzonder vriendelijke mensen.
  Dit bedrijf is een absolute aanrader!!!!!

  6 april 2021, Fam. R- Enter. Handzender Reich per postorder gekocht. Resetknopje op besturing voor synchroniseren nieuwe handzender bleek te ver ingedrukt. Dit voor deze klant gerepareerd.
  Hoi Bert, De benodigde onderdelen terug ontvangen en inmiddels gemonteerd, alles werkt perfect. Hiervoor hartelijk dank en dan zijn er ook nog GEEN kosten aan verbonden. Vooral in deze tijd is dit te waarderen waarvoor nogmaals hartelijk dank.
  2 april 2021, Fam. Dieker, Terborg
  5 sterren recensie op Google en aanbeveling op Facebook met de tekst:
  Fijne mensen, goede communicatie. Goede bereikbaarheid en vlotte service. Er wordt zeer netjes gewerkt.

  31 maart 2021, H. de Laat, Bavel
  Vandaag Caravan opgehaald met nieuwe mover eronder gebouwd door VMT.
  afspraken gemaakt met Bert hoe en wat zeer deskundige uitleg gehad .
  ik kan hier van alles neer zetten en een verhaal lang maken , maar ik hou het kort.
  in een woord geweldig de afwerking de uitleg door de monteur die deze mover heeft ingebouwd de afhandeling echt geweldig.
  ik ben zeer nauwkeurig in mijn werk en ga voor een 10 , maar dit bedrijf verdient zeker een 10+ echt boven mijn verwachting .
  Bert en de Monteur nogmaals super bedankt voor jullie klantgerichtheid en het na komen wat jullie belooft hebben en niet te vergeten de prijs die scherp was voor zoveel kwaliteit.
  bedankt VMT.

  29 maart 2021, de heer Meijering- Roden postorder handzender
  Handzender is gekoppeld en de mover doet het weer. Dank voor de ondersteuning!

  26 maart 2021, Fam. Jutte, De Heurne
  Bericht 26 maart 2021 Fam Jutte De Heurne
  Afgelopen week onze Eriba Feeling 440 met een BPW onderstel (zeer laag) bij VMT mover systems gebracht en in overleg met de eigenaar een Reich Easydriver laten monteren welke met aangepaste montage platen zeer mooi is gemonteerd ,wij zijn er erg blij mee, een tien met een griffel.

  8 maart 2021, A. van Eldik uit Nieuwegein, professioneel rangeersysteem reparatie
  5 sterren recensie op Google

  5 maart 2021, J. Schilder uit Capelle a/d IJssel, professioneel rangeersysteem reparatie
  5 sterren recensie op Google. Goede communicatie, alles gedaan zoals afgesproken, prima mensen!

  15 januari 2021, tevreden klant uit Groesbeek
  Ik ben zeer tevreden over de Reich mover onder mijn Eriba Triton, en over de dienstverlening door VMT mover systems. Het eerste contact met Anne via de mail verliep vriendelijk en vlot, de uitleg bij aankoop van Elroy was deskundig en geduldig, de montage was netjes en professioneel en binnen enkele dagen kom ik m weer ophalen en kreeg uitgebreide uitleg over de werking. De accu was keurig weggewerkt op de gewenste plek, en het knopje om het systeem aan te zetten is niet groter dan een dubbeltje en was ook keurig op een handige plek gemonteerd. Alle medewerkers hielden zich bovendien keurig aan het corona-protocol. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

  14 november 2020, F. Koffijberg, Zoetermeer

  Beste mensen van VMT
  We zijn zeer tevreden over de movers onder de caravan. Nu hoeven we de buren niet meer te vragen om te helpen om de caravan op de oprit te duwen. Het ging vanmiddag zonder problemen. Jullie zijn toppers.
  Hartelijke groet,
  Frits Koffijberg

  10 november 2020, Fam. van Eijk, Goor
  Zaterdag hebben we onze Rapido opgehaald. Fantastisch zoals de mover is gemonteerd, zowel onder de caravan als binnen een waar kunstwerkje zo compact ongelooflijk. Toen we thuiskwamen moest hij in de garagebox 10cm over aan weerszijden over. Nou geen pijntje aan de lucht. Zondag weer gerangeerd ook op blokken gezet, geweldig in een woord. Super bedankt.

  10 oktober 2020, Naam C.S. Spaans, Lelystad
  Vandaag onze caravan weer opgehaald. Er is een Truma XT mover geplaatst. Door een aanbeveling op facebook kwamen we bij dit bedrijf uit. Onder onze caravan zat een mover die veel storing gaf, we waren er niet blij mee. Teruggekomen van vakantie gelijk met Bert contact op genomen. De volgende dag konden we de caravan al brengen. Samen de opties door genomen, de mover upgraden zodat alles waarschijnlijk volgens de nieuwste techniek wel zou werken, of een nieuwe plaatsen. Geen moment het gevoel gehad dat onze keuze naar de duurst optie werd gestuurd, alle tijd werd genomen om van iedere keuze de voor en nadelen te benoemen. We konden de caravan gelijk achter laten, hij kon daar binnen staan en er was plaats in de werkplaats over 2 weken. Ook die belofte werd na gekomen. Bij ophalen van de caravan uitgebreid uitleg gehad. En de brommende transformator was ook nog even verplaatst, wat een service.
  Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

  5 oktober 2020, de heer P. Stegenga
  De mover werkte niet meer en omdat wij met vakantie zouden gaan doorgestuurd naar VMT in Rhenen. Daar maakte men ruimte om mij te helpen. Bert en zijn echtgenote Anne zijn fijne mensen die je gerust stellen in tijden van spanning. De storing is fantastisch opgelost en ondertussen zitten wij in Rome. VMT is écht een top bedrijf dat staat voor kwaliteit en menselijkheid.

  22 september 2020, Hanneke en Desiree, Huizen.
  Wij zijn onder de indruk van dit bedrijf!
  Vooraf werd uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden, prijzen enz uit te leggen. Een eerlijk en duidelijk verhaal. Er wordt echt met je meegedacht! Welke mover is beste passend bij jouw situatie.
  Personeel erg vakkundig en bijzonder vriendelijke en hard werkende mensen.
  Dit bedrijf is een absolute aanrader!!!!!

  17 augustus 2020, Frank van Eijk 5 sterren Google recensie
  Na telefonisch contact met eigenaar Bert over een storing in mijn druppellader bleek de vorige eigenaar van mijn Knaus Caravan iets aan het systeem te hebben aangepast. Hierdoor kon de druppellader (voor de accu v.d. mover) zijn werkt niet meer goed doen. Op lange termijn zou dit slecht zijn voor mijn accu gaf Bert aan. Zelfs op dit systeem (inmiddels 9 jaar oud!), gaf Bert mij nog fantastische service! Ik ben afgelopen week met de caravan naar Rhenen gereden, om op de zaak de installatie weer in de originele en dus juiste staat terug te brengen. Bert heeft mij, naast een prima bak koffie, perfect uitgelegd wat er aangepast moest worden om het probleem te verhelpen. Nadat ik dat had gedaan heeft Bert het zelfs nog gecontroleerd en getest. Dit bedrijf en deze persoon verdient absoluut een aanbeveling! Bij deze; 5 sterren!

  8 augustus 2020, RvO
  De caravan dealer had een te zwakke Mover geplaatst die bovendien ook nog 4 cm te laag was gemonteerd en ten koste ging van onze uitzet trap. Nu keurig afgehandeld door VMT en een voorbeeldige afwerking.
  Laat je Mover ook bij een nieuwe caravan door VMT in Rhenen plaatsen!

  23 juli 2020, de heer O. Schimmel, Chatelus de Marcheix, Frankrijk.
  Vorig jaar een tweedehands mover onder onze caravan laten plaatsen met een nieuwe accu. Zeer tevreden over de plaatsing en uitleg en de werking van de mover. Waarschijnlijk door mijn eigen fout laadde de accu na de winter niet goed meer op, slechts 20 %. Na overleg met het bedrijf werd mij een nieuwe accu toegezegd terwijl het volgens de garantievoorwaarden niet hoefde. Een dikke pluim voor VMT voor deze service.

  13 juli 2020, fam Sondervan, Driebergen.
  Groot compliment voor klantvriendelijkheid en service van VMT. Vanmorgen rond 08:30 uur gebeld omdat de mover het niet meer deed en wij de volgende ochtend op vakantie wilden gaan. We konden wel even langskomen Ze zouden wel even kijken. Na een vriendelijke ontvangst werd door vakkundig personeel alles doorgemeten en bleek de accu zijn langste tijd gehad te hebben. Na een helder advies werd er een nieuwe (lichtgewicht) accu geplaatst. Na een klein uurtje konden we al weer vertrekken. Superservice!

  6 juli 2020, mevrouw F. telefonisch weer op weg geholpen met moverprobleem, mover niet door VMT gemonteerd.
  Heel hartelijk dank. U krijgt van ons een 10 voor klantvriendelijkheid.

  4 juli 2020, Fam Swanenburg Alphen a/d Rijn
  Onze dank voor de super snelle service van de levering van de afstandsbediening van onze caravanmover.
  U hebt ons echt uit de brand geholpen en kunnen met een fijn gevoel op vakantie.

  3 juli 2020, Fam Veenhof, ’s Heerenberg
  Perfecte service en advies?

  Vandaag onze caravan opgehaald bij vmt moversystems Uitgebreid advies gekregen voor de juiste mover en oplossing voor onze caravan Nemen echt alle tijd om je juist te informeren! Heel deskundig en aardig personeel
  Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een mover voor je caravan!
  En als bonus kregen we ook nog 2 overnachtingen bij een camping in de buurt?
  Super tevreden dus,
  Nogmaals bedankt

  21 juni 2020, Karel S.
  “Een prachtige mover onder onze caravan geplaatst en uitgebreide instructie gekregen! Vriendelijke en behulpzame mensen. De kapotte verlichting werd ook nog even gratis hersteld! Zeer deskundig personeel!”

  12 juni 2020, de heer C. Kleinveld, Zegveld.
  Door VMT is voor het leveren en monteren mij een nette offerte aangeboden met uitgebreide info over de diverse mogelijkheden, geheel pro actief en zeer nuttig voor mij als klant. De aanbieding die is gedaan is scherp en compleet, inclusief een goed advies over de aangeboden opties.
  De werkzaamheden zijn erg vlot ingepland, keurig netjes uitgevoerd en ik ben uiterst tevreden over de manier waarop je als klant wordt geinformeerd en betrokken bij de werkzaamheden en het afstemmen van de diverse mogelijkheden.
  Al met al kan ik de firma VMT ten zeerste aanbevelen voor degenen die nog een mover onder hun caravan willen laten plaatsen.

  28 mei 2020 Fam. Publiekhuysen, Renkum. In 2014 een GO2 mover onder de Lander laten monteren (foto hiernaast 2e van boven). Nu een Biod gekocht en wederom een (vernieuwde) Truma GO2 mover gemonteerd.
  Wat mijn ervaring(en) met VMT betreft..
  Dat ik terug ben gekomen naar Rhenen voor deze caravan zegt denk ik genoeg. Ik zou er ook nu niet aan gedacht hebben om het elders te laten doen. De verkoper van de Biod adviseerde me vooral naar Winterswijk te gaan “want daar zijn ze veel goedkoper”. So what! Die familie staat geloof ik al in de Quote. Die hebben mijn euri niet nodig. Als de naam Miltenburg daar in staat…, maar dat zal ik in dit leven niet mee maken, of? Dan heb je het heel goed gedaan!
  Ik ben een tevreden klant. Het werken met de vernieuwde mover onder de Biod is een sterke verbetering t.o.v. die onder de Lander.

  22 mei 2020, Rob & Carla uit AlkmaarCombi Camp Valley vouwwagen met mover
  September verleden jaar hebben wij een Combi camp Valley gekocht geïnspireerd door onze overburen Peter en Petra.
  In onze discussies over voor en na kwam ineens het verhaal van de mover welke zij onder hun vouwwagen hadden laten plaatsen door VMT. Deze beviel erg goed en ondanks dat het best een prijzige investering was, zou Peter deze niet meer willen missen.
  In de winter hadden wij ook besloten om toch ook een mover te nemen en hebben we diverse adressen afgezocht en kwamen er al snel achter dat het plaatsen van een mover geen standaard werk is. VMT is zeker niet de goedkoopste maar ook niet de duurste en zij hanteren een maximum prijs voor werkuren daar waar anderen aangegeven dat je dat maar moet afwachten. We hadden een afspraak voor in januari maar dat hebben we even uitgesteld i.v.m. Corona. In maart een nieuwe afspraak gemaakt en wij werden heel goed te woord gestaan en VMT is dusdanig groot dat de Corona maatregelen er met gemak gevolgd kunnen worden. Erg fijn omdat ik tot een risicogroep behoor. Er wordt de tijd voor je genomen en zaken worden goed uitgelegd en krijg je ook goed advies vooral omdat wij ook elektra met zekeringen in de keuken wilden hebben. Wij kregen hierover uitstekend advies en er werd alle tijd genomen om zaken uit te leggen. We zijn erg tevreden en blij met de service van VMT. Als Bert nu ook nog de gebruiksaanwijzing van VMT zelf update dan krijgt, VMT van ons een 10.

  20 maart 2020, T. Geomini, Venlo
  Recensie via Facebook met betrekking tot de montage van een Truma XT onder de aanhangwagen achter camper.
  Recensie Facebook VMT Mover Systems

  15 maart 2020, F. Elsen, BELGIË
  Beste,
  We contacteren u terug.
  Eerst en vooral met de boodschap dat we bijzonder tevreden zijn over de contacten bij u en uiteraard met de mover, We hebben deze nu reeds 3 verlengde weekends gebruikt en dat comfort is meer dan verwacht, ook op zeer lastig terrein! Bovendien is het geheel mooi weggewerkt en ingebouwd. Dank dus.

  14 maart 2020, J.F. van Eden, Waddinxveen
  Na eerst telefonisch contact te hebben opgenomen met VMT waarbij ik aangaf welke mover ik in gedachten had (Enduro EM303A+) werd aangegeven dat het een prima keus was. Wel werd geadviseerd i.p.v. de standaard accu een PowerXtreme X10 accu aan te schaffen. Een afspraak voor montage van de mover en meteen een onderhoudsbeurt werd gemaakt. Op 10 maart heb ik de caravan gebracht en op 12 maart weer opgehaald. Kleine mankementen die ik had aangegeven zijn keurig afgehandeld. Ik kon meteen oefenen met de mover en kreeg daarbij een goede uitleg. Ik ben via internet bij VMT uitgekomen en kan iedereen dit bedrijf aanraden.

  26 september 2019, de heer H. Huisman, De Meern
  Hallo allemaal,
  Wat een geweldig bedrijf. Liet hier een mover Truma XT onderbouwen
  Voor iedereen die een mover zoekt moet je bij VMT zijn en waarom:
  1 zeer goed advies
  2 schappelijke prijs
  3 vriendelijke medewerkers.
  Nogmaals bedankt. Ben zeer tevreden . Groetjes Hans Huisman

  11 september 2019, fam. Van der Meulen, Tytsjerk
  Het belang van de klant voorop.

  Bij aankomst op de camping moest met behulp van de mover de caravan op zijn plaats worden gezet.
  Na een paar meter viel de mover stil. De rollen stonden op banden en de mover weigerde deze los te koppelen.
  Dus dan maar handmatig loskoppelen. Na de accu een paar dagen te hebben opgeladen werkte de mover weer maar stopte na een aantal meters. Het probleem moest dan toch in de 5 jaar oude accu zitten.
  Op internet vond ik de dichtstbijzijnde leverancier VMT Mover Systems in Rhenen. Uit telefonisch contact bleek dat zij uit voorraad een kwalitatieve goede accu kunnen leveren. Dus meteen in de auto er naar toe. Na mijn probleem te hebben aangehoord bleek dat
  het Anne van Miltenburg het niet verstandig vond om het probleem maar meteen in de accu te zoeken. Ervaring heeft haar geleerd dat het probleem ook een andere oorzaak kon hebben. Het zou toch zonde zijn om een dure accu aan te schaffen als het niet perse nodig is. Afgesproken werd dat ik met de caravan langs zou komen op de terugweg naar huis.
  Zo gezegd zo gedaan. Rico, de vriendelijke vakbekwame monteur kwam na meting tot de conclusie dat er niks mis is met de accu.
  Na alle polen te hebben schoongemaakt van oxidatie en goed te hebben vastgezet bleek de mover weer perfect de klus te klaren
  zelf bij het nemen van een drempel. Bij thuiskomst bleek de accu genoeg vermogen te hebben om de caravan op de oprit te rijden.
  Dit alles voor het betaalde tarief voor 45 minuten werk.
  Mijn waardering gaat uit naar VMT Movers Systems waar het belang van de klant hoger in het vaandel staat dan het genereren van
  een gemakkelijke te behalen omzet.

  Gerrit van der Meulen

  Tytsjerk, 11-9-2019

  2 september 2019, Fam Nadema, Gouda

  Kip Shelter met alternatieve montage Reich ED Pro 1.8

  Bijzondere Kip Shelter met een Reich Easydriver Pro 1.8 aangepaste versie

  Beste Anne,

  Wij zijn dit weekend teruggekomen van onze vakantie in Frankrijk.

  De mover is uitstekend bevallen. Wat een weelde om de caravan zonder enige inspanning op z’n plek te zetten. En op deze manier nog meer bekijks dan we al hadden.

  15 juli 2019, A. van Besuijen-Compiegne (FR)
  Beste Bert en Anne!
  Dank voor de perfecte service afgelopen donderdag, en het was nog prettig toeven tegelijkertijd bij jullie. Met 130km/u over de grote weg naar de camping waren wij nog net op tijd daar. Met de kleine Rapido is dat overigens geen groot probleem. De mover werkt perfect, hebben hem al 2x gebruikt. Goed van jullie dat jullie de kortsluiting in de caravan ook hebben opgelost. Heel veel succes met de zaak en tot ziens.

  17 mei 2019, M. van Boekel-Huissen
  Wij zijn nu 4 jaar klant en uiterst tevreden. In die 4 jaren is de mover al een keer overgezet naar een andere caravan en dit is perfect verlopen. Tijdens mijn vakantie in Albanië dacht ik een defect te hebben na een ongelukje met de caravan. VMT Mover Systems gemaild en binnen 6 uur kreeg ik al een reactie terug met advies en ondersteuning. Dus dit bedrijf verkoopt niet alleen een mover, maar de klant kan een paar jaren later terugvallen op de uitstekende service van dit bedrijf. Kortom bij dit bedrijf zit je goed als je een mover wilt aanschaffen.

  15 mei 2019, de heer H. Janssen.
  Ik wil jullie bedanken voor het vakkundig advies m.b.t. het synchroniseren van de nieuwe afstandsbediening voor de P1 mover. Niks wilde lukken. Jullie tip: probeer eerst een andere USB-kabel in plaats van de door mij voorgestelde vervanging van de relaiskast. Het werkte! Mover en afstandsbediening werken weer naar tevredenheid. Hartelijk bedankt. Weet waar ik bij aanschaf van of problemen met een mover terecht kan.

  17 april 2019, mevrouw Van Veldhuisen- Urmond.
  Aan het begin van 2019 hebben wij contact gezocht met twee moverspecialisten. VMT was er een van en toen we dit bedrijf onverwacht bezochten, kregen we hier meteen een goed gevoel bij. Aardige mensen die vakkundig zijn en je van goed advies voorzien. De keuze is dus vanzelf op VMT Mover Systems gevallen. Adviezen waren helder, duidelijk, prijs/kwaliteitverhouding goed en de eigenaren zijn professioneel, maar zeer vriendelijk. Wij hebben sinds kort een nieuwe Knaus Deseo. Onze vorige Knaus Deseo hadden wij laten voorzien van een Truma XT mover. Hier waren wij tevreden over en wilden deze dan ook weer op onze nieuwe Knaus Deseo laten plaatsen maar wel op onze manier. De Deseo is een kleine tandemasser en we wilden de mover op de achterwielen laten plaatsen. Volgens Anne van VMT was dit geen enkel probleem. We zijn zeer tevreden over de manier waarop de mover er op zit en ook de afwerking van alles tot in de puntjes verzorgd. Bedankt VMT-team. Wij gaan hier veel plezier van hebben. Wij wensen jullie veel succes met jullie bedrijf. Wij zullen jullie bedrijf in ieder geval aanbevelen als het onderwerp mover ter sprake komt.

  15 november 2018, de heer M. Prins, 5 sterren recensie op onze google pagina review.
  Max Prins
  Na de zomervakantie 2018 zijn wij op zoek gegaan naar een mover systeem voor onze niet alledaagse off-road caravan, een Jurgens Xplorer uit 2010. Na de vele positieve reviews die we lazen over VMT Mover Systems, namen we telefonisch contact op met het team. De eerste indruk was al meteen zeer positief – een vriendelijk gesprek met een vakkundige aanpak w.b.t. onze wensen en mogelijke oplossingen. Omdat we zo min mogelijk bodemvrijheid wilden inleveren i.v.m. off-road rijden, werd onze caravan een mooie uitdaging voor het team. Als beste oplossing kwam de Reich Easymover 2.3 Pro/MPP combinatie naar voren. Het team kwam met een fraaie oplossing voor de installatie: Door de (relatief platte) Reich mover ondersteboven achter de wielen te monteren kon het verlies aan bodemvrijheid nog verder beperkt worden. Tevens hoefde hierdoor het sterke sub-frame van de caravan niet gemodificeerd te worden. De bestaande spatlappen werden zeer netjes aangepast en extra rubber afdichtingen geplaatst. Hierdoor is de mover netjes weggewerkt en tevens goed afgeschermd van opspattend vuil en water, perfect voor gebruik op de weg en offroad! Eind oktober hebben we de caravan opgehaald – de installatie zowel binnen als buiten was erg professioneel gedaan (ik ben nogal een pietlut w.b.t. een nette en solide afwerking) en na een gedegen uitleg een eerste “proefrit” bij VMT voor de deur gemaakt – de mover werkte perfect! Tenslotte nog even dit – In september zagen we op de caravan beurs in Dordrecht een mooie beurs aanbieding van de Reich fabrikant. Deze aanbieding werd netjes door VMT movers overgenomen! Nogmaals dank aan het VMT team voor de uitstekende service en de leuke koffiegesprekken die we hadden. Fijn om weer eens met echte professionals te werken!

  5 november 2018, de heer Van der Horst, 5 sterren recensie op onze Google pagina review

  Op de caravan beurs in Utrecht heb ik mij laten informeren door Anne. Een vriendelijke vertegenwoordiger van het bedrijf. Op zich niets bijzonders, want als er verdiend kan worden is iedereen vriendelijk. Toch heb ik tussen het geweld van alle moveraanbiedingen op de beurs voor VMT Movers gekozen. Een juiste keuze blijkt achteraf. Een professionele montage, inclusief klantvriendelijke aflevering, met tips en aandachtspunten voor gebruik door Raymond. Compliment nr. 1. Tot zover niets extra bijzonders. Totdat ik schade rijd. Een vervelende betonnen bal zag ik over het hoofd bij het voorbijrijden van een fietser met kind. De Mover werd flink geraakt en was ontzet. De schade gefotografeerd en aan VMT gemaild. Vakkundig werd ik geïnformeerd over de vermoedelijke kosten. In het daarop volgende telefonische contact kon ik direct de caravan brengen voor herstel. De caravan de volgende dag gebracht en de Mover werd hersteld. Helaas bleek een onderdeel niet meer voorradig, maar in onderling overleg werd ervoor gekozen om het ontbrekende onderdeel op te sturen zodat ik het zelf kon monteren. De rekening viel lager uit dan de offerte. De laagste prijs werd mij berekend. Klasse. Compliment nr. 2. Een klein meningsverschil over de portokosten van het op te sturen onderdeel werd snel opgelost. Na vele weken wachten op het onderdeel dat maar niet bij de fabrikant los kwam, werd uiteindelijk een envelop bezorgd op mijn huisadres. Echter, geen zeskantige as. De envelop bleek beschadigd en het gestuurde onderdeel bleek eruit geraakt. Op de factuur met eindtotaal € 0,00 stond een persoonlijk schrijven over de reden van de lange levertijd Compliment nr. 3. Met een vervelend gevoel heb ik VMT movers gebeld. Geloven zij mij wel? Hoelang zou het nu duren, voordat er geleverd wordt? Hoe verloopt dit financieel? Wat blijkt? Een vriendelijk en begripsvol telefoongesprek, toezegging van een snelle levering en geen woord over de kosten die dit voorval met zich medebrengt. Hierbovenop nog een informatieve mail van Bert met het aanbod om , mocht de montage thuis niet lukken, het onderdeel kosteloos bij mij thuis te komen monteren na onderling overleg. Compliment nr. 4. Ik ben niet van plan om van dat aanbod gebruik te maken, maar het is een bijzonder vriendelijke geste. Kortom, professioneel, correct, klantvriendelijk en een bovengemiddelde service, zorgen mijn inziens voor een terechte 5 sterren beoordeling.

  28 augustus 2018, de heer Uilenberg, Almelo, 5 sterren recensie op Google pagina review

  Beste mensen, Op 17-07-2018 hebben jullie een Enduro mover gemonteerd onder onze caravan.Wij hebben tijdens onze vakanties veel plezier/gemak gehad van deze mover mede natuurlijk door de perfecte montage en uitleg. VMT Mover Systems een bedrijf die meedenkt met zijn klanten en een goede indruk achterlaat. Nogmaals hartelijke dank.

  10 augustus 2018, de heer De Bruin, Enschede, 5 sterren recensie op onze Google pagina review
  Bij VMT vragen gesteld over een mover voor mijn Knaus Eurostar van 2004 van 1700 kg max. Op een uiterst prettige manier antwoorden op mijn vragen gehad van Anne. Week later de zaak in Rhenen bezocht, en zeer uitgebreide uitleg gehad waarop ik met mn keuze het advies van VMT gevolgd heb. Met Thijs besproken wat mijn wensen waren. Vandaag de caravan opgehaald en daarbij op een prettige manier uitleg gekregen over het gebruik. Mijn wensen zijn keurig uitgevoerd. Prima movertje, mijn vrouw heeft de caravan aangekoppeld en thuis op de oprit gezet. Kind kan de was doen. Heb de indruk dat de XT het met gemak aan kan. Keuze voor VMT genomen door prettige, niet opdringerige en kundige advies en natuurlijk omdat VMT ook professionele movers installeert. En indien noodzakelijk de rollen zelf ontwerpt. Kortom ze hebben er verstand van en de mover is hoofdzaak, geen bijzaak zoals de gewone caravan boer. ? Dus mannen en vrouw van VMT bedankt zover. Wat mij betreft een aanrader!!

  28 juli 2018, de heer M . van Ginkel, Zwolle

  Via internet op de site van VMT gekomen en na het bekijken van de projecten voor allerlei aanhangers een mail gestuurd met foto’s van de onderzijde van onze caravan. Het bijzondere is dat deze geen stalen chassis heeft en dus geen reguliere bevestigings mogelijkheden heeft. Via de mail correspondentie kwam er al een mooie duidelijke offerte met diverse accu optie’s en dus een afspraak gemaakt. Op advies van VMT gekozen voor de PowerXtreme X10 accu en de Reich mover. Over de ontvangst, montage, aflevering en uitleg niets dan lof!!
  Dan de praktijk, ons eerste jaar met mover, wat een gemak! Je hoort de Reich wel goed, maar voor ons geen probleem (auto maakt ook lawaai tenslotte) Met betrekking tot de accu was ik zeer benieuwd hoe deze zou zich zou houden, VMT had gezegd dat het met de X10 geen enkel probleem zou zijn om 2 keer de mover te gebruiken op 1 acculading, en dat was ook zo. De X10 presteert boven verwachting, na 2 keer de caravan verplaatsen met de mover is er nog 70 a 80% capaciteit over.
  Al met al is VMT voor ons een zeer positieve ervaring met vakkundig personeel en advies.

  Met vriendelijke groet,
  Mark van Ginkel

  7 juli 2018, Fam. Dreessen, Hulsberg
  Hallo medewerkers van VMT Mover systems

  We werden een tijd geleden door een caravangarage geadviseerd om de P1 mover te monteren. Helaas was deze mover niet op tijd voor onze vakantie leverbaar waardoor we navraag deden bij VMT Mover Systems en daar ook nog voor de vakantie terecht konden voor de montage van een mover. Uit het prettige gesprek met Bert bleek helaas geen advies voor een P1 maar wel voor een Truma, daar we thuis een steile oprit hebben van 17%. Bert gaf aan dat dit voor ons de beste keuze zou zijn. We hebben dit advies gerespecteerd en zijn vertrokken naar Rhenen met een door VMT geregelde overnachting op de camping “de Tabaksschuur“. Boven verwachting deze camping, super geregeld.
  De dag erna werd de mover geïnstalleerd. Bij aankomst zag ik in een van de kisten (met mijn naam erop) de complete bestelling voor ons al klaar staan. De caravan ging naar binnen en wij hebben er in de omgeving een leuke dag van gemaakt, na een telefoontje ’s middags van VMT bleek onze caravan klaar. Als ik kijk naar hoe alles verlopen is dan kan ik niet anders stellen dan dat mijn vrouw en ik een diepe buiging maken voor dit bedrijf. Alles tot in detail geregeld, echt super.
  Thuis aangekomen kwam het uur der waarheid. De caravan moest naar boven. Ik stond met een gevoel van kromme tenen toen de caravan aan zijn loodzware tocht naar boven begon. Ik weet dat onze vorige mover deze klus niet aan kon. Tot onze verbazing gaf deze mover geen enkele krimp, onverdroten duwde hij de caravan achterwaarts bergop. Wat een klus zeg. Na een paar minuten stond de caravan boven, wat een feest. Dat hadden we echt niet verwacht.
  Nou medewerkers van VMT, jullie afgeleverde werk is niet alleen top maar ook jullie ervaring en daaruit jullie advisering is ronduit subliem. We zijn er enorm blij mee.

  Fam. Dreessen
  Hulsberg

  2 juli 2018, Fam. Essers, Heemskerk

  Hoi Bert en team. Nu we ontspannen in de hangmaat naast de caravan “chillen” tijd voor een bedankje aan jullie adres. Gaaf dat jullie contact met ons hebben gezocht nadat we vorig jaar bij jullie op de site wat hadden rondgekeken. Nog gaver dat het jullie lukte om zo vlak voor onze vakantie nog een mover te monteren. Goed advies om toch een ander type te kiezen (ondanks dat leveren en monteren daarmee nog meer in de tijdsklem kwamen) wat een kundig, gedreven maar ook gezellig team hebben jullie. Nogmaals onze dank. (Dit hadden we acht jaar eerder moeten doen toen we de Tuareg kochten. Wijsheid komt dus toch met de jaren;-) Voor een volgend kampeermiddel wat we ooit kopen weten we het dus vanaf nu. Groeten, Frans en Ineke Essers

  23 juni 2018, fam. Essers uit Heemskerk 5 sterren recensie op onze Facebook pagina
  Een goed (en afwijkend) advies wat het wel heel lastig maakte om nog voor onze vakantie (die twee dagen later zou beginnen) de geschikte mover in huis te krijgen en gemonteerd te hebben. Alles precies op tijd en probleemloos. Wat een vakkundig, gemotiveerd maar ook relaxed team. Thanx.

  14 mei de heer Van der Mark, Alphen aan den Rijn
  Hallo medewerkers van VMT Mover Systems

  Opnieuw kregen wij een probleem met de opzet motor van onze Powrmover van onze caravan.
  Hij ging wel op de band maar er niet meer af, en daar sta je dan.
  Mijn caravan bedrijf, waar ik regelmatig de Bovag keuring laat doen en spullen koop, kon mij wel helpen, maar pas in juli dus na onze vakantie. Daar schiet je wat mee op!

  Via internet kwam ik in contact met VMT Mover Systems in Rhenen en kon gelukkig binnen 1 week terecht. Daar gekomen kreeg ik te horen dat het bewuste motortje een zwak punt is van deze mover.
  Wij hebben toen in overleg besloten om de mover om te bouwen naar een hand opzetsysteem. Zij konden dat er direct opzetten, zodat ik na twee dagen de caravan weer kon ophalen en met een gerust hart op vakantie kan gaan.

  Wat een geweldig bedrijf, die ondanks het drukke seizoen, ons toch kon helpen.
  De medewerkers verdienen alle lof voor de manier van werken en adviseren.

  Wij zullen VMT van harte bij onze kennissen aanbevelen, als het over de mover gaat. Je moet echt bij een specialist zijn voor zo’n product, en dan is VMT Mover System in Rhenen het bedrijf.

  Hartelijk dank voor jullie hulp.

  Kasper van der Mark
  Alphen aan den Rijn

  12 mei 2018 de heer Hendriks
  Ik wil u nogmaals danken voor het snel opsturen van de afstandsbediening
  Was mooi op tijd en werkt prima en konden hem mooi gebruiken dit weekend

  8 mei 2018, de heer Engberink
  Bedankt voor de telefonische service
  Onze GO 2
  Zat idd vast op het anker.
  Draait weer

  U verdient een pluim

  Met vriendelijke groet

  MMRH Engberink
  recensie facebook

  3 mei 2018 mevrouw Vogel, Best
  Beste VMT medewerkers

  In november hebben jullie een mover gemonteerd onder mijn Eriba Puck. Inmiddels heb ik een aantal keer gekampeerd en dus ook genoten van de mover. Ideaal om in mijn eentje de caravan te krijgen waar ik ‘m hebben wil.
  Daarbij ook hartelijk dank voor de goede service.

  Met vriendelijke groet,

  Saskia Vogel

  27 april 2018 de heer R.J. Koorn, Hoorn
  Zoekende naar een goede gebruikte mover ben ik bij toeval terecht gekomen bij VMT Mover Systems. Zij hebben mij een volledig gereviseerde mover geleverd inclusief een nieuwe accu en oplader, welke ik zelf onder mijn caravan heb geïnstalleerd. Geheel buiten de schuld van VMT bleek 1 motor een storing te vertonen. Hierop heeft VMT op eigen initiatief beide motoren geheel kosteloos vervangen door nieuwe. De combinatie van technische kennis, klantvriendelijkheid en een enorme service maken dit bedrijf tot een parel binnen hun vakgebied.
  Ik raad hun dus ook bij een ieder aan!

  Bedankt Bert!

  23 april 2018 de heer en mevrouw Pirovano
  Wij hebben anderhalf jaar geleden een Truma mover onder onze caravan laten zetten . Zeer tevreden over deze movef zijn we. Nu kwamen we op een camping aan en er was geen beweging in te krijgen. VMT movers gebeld en er werd een monteur naar de camping gestuurd. Hij had alle benodigde spullen bij zich. Een nieuwe mover een accu en een afstandbediening. Uiteindelijk bleek de afstandbediening defect. Dit was nog nooit voorgekomen. We hebben kosteloos een nieuwe gekregen. We vinden de service echt SUPER. Een heel aardige jonge monteur. Later op de dag werden we nog door de firma gebeld. Ze bedankten ons bijna omdat dit nog nooit voorgekomen was enze dus weer iets geleerd hadden. Echt een fijn bedrijf. Een mover is een duur ding en het is echt veel waard als daar goede service bijgeleverd wordt. We ijninmiddels nasr een andere camping verhuisd en de mover werkt weer prima.

  30 maart 2018 de heer H. van den Berg, Apeldoorn
  Na een bezoek aan de website en aansluitend een telefonisch advies, hebben wij besloten om de Caravanmover by Truma in de handbediende versie op onze Hobby 540 te laten plaatsen. Het advies was zeer netjes, er werd niet naar een duurder systeem verwezen als zijnde beter of meer geschikt etc. De afspraak om de mover thuis te laten monteren was snel gemaakt. Vandaag kwamen twee weliswaar zeer jonge, maar vakkundige en nette monteurs de mover plaatsen. Alles is zeer netjes (kabelgootjes, snoeren op maat, afgekit) en in overleg met ons (waar is de meest geschikte plek?) geplaatst, na afloop werd de caravan zelfs netjes gestofzuigd. Na een demonstratie en duidelijke uitleg volgde de betaling. Deze kon met de ING-app van ING naar ING thuis worden gedaan. Tot slot heb ik nog duidelijke documentatie gekregen en maar liefst 5 jaar garantie. Een bedrijf om aan te bevelen, als ik een cijfer zou moeten geven dan zou dat een 9,5 zijn (er valt altijd iets te verbeteren, al zou ik in dit geval niet kunnen noemen wat).

  25 januari 2018, Suijdams’s Kaashandel- Gastel
  Al jaren klant bij VMT Mover Systems
  Ons vorige systeem is 11 jaar mee gegaan de voorspelling van 5 tot 7 jaar. Van de week een zeer kundige monteur op bezoek gehad om te kijken of er nog iets van te maken was, maar wat ik zelf al vermoedde de kosten om alles weer te maken lag bijna gelijk aan een nieuw systeem. Dus de knoop doorgehakt en de beslissing genomen om een nieuwe te plaatsen. Dat kon zelfs ook meteen dezelfde dag niks is te veel bij VMT. Ons nieuwe systeem Truma XT is er zeer vakkundig onder geplaatst wat niet makkelijk was ivm aanpassing van het chassis maar ook dat is zeer vakkundig gebeurd. Ik geef hun een dikke 10. Geen 8:00 tot 17:00 uur mentaliteit, het werk was pas om 19:15 klaar en bij vragen zijn ze goed bereikbaar. De Truma XT is een geweldig rangeersysteem, hij doet precies op de cm nauwkeurig wat je vraagt. De bediening is zeer makkelijk. Kortom niet twijfelen gewoon naar VMT gaan, daar zit je goed.

  21 november 2017, mevrouw T. Rol
  Uitstekend bedrijf voor de aanschaf van een mover. Diverse merken beschikbaar. Je krijgt een goede uitleg over de verschillende mogelijkheden. En er wordt meegedacht voor de beste oplossing. Er wordt tijd voor je genomen. Movers worden snel en efficiënt aangebracht. Prima service en goede oplossingen indien iets niet helemaal naar wens is. Een bedrijf welke we eenieder aanraden.

  2 november 2017, mevrouw Doornekamp, recensie via facebook.
  Een goede service door een expert in mover systemen
  Na de aanvraag kregen wij goed advies betreffende de juiste mover voor onze caravan en na montage een goede uitleg van het systeem dit door iemand die echt deskundig was en alle tijd voor je nam en dit alles voor een goede prijs
  Een echte aanrader dus superrrr

  20 november 2017, fam. de Zeeuw
  Bericht Vorig jaar kennis gemaakt met VMT Mover Systems op de Kampeer- en Caravanbeurs in Utrecht.
  De eerste indruk was zodanig dat we direct met hen contact opnamen na aankoop van onze nieuwe caravan. Telefonisch werden alle vragen vakkundig en in alle rust beantwoord, rekening houdend met onze wensen en eisen. Op basis hiervan een voorselectie gemaakt en offerte ontvangen. In de showroom de definitieve keuze gemaakt na proefrit met verschillende besturingssystemen. Daarna in de caravan, in overleg, de beste plaats voor accu e.d. bepaald. De montage is werkelijk perfect uitgevoerd, en na de nodige uitleg en tips zijn wij zeer tevreden huiswaarts gereden.

  26 oktober 2017, Fam Geukers
  Op 4 oktober jl. hebben jullie op uitstekende wijze gezorgd voor de levering en montage op onze caravan van een Reich Easydriver Pro 1.8 met Reich MPP accuset. Gastvrije ontvangst met koffie. Wij gingen vervolgens lekker een eind fietsen over de Utrechtse Heuvelrug. Bij terugkeer een zorgvuldige aflevering door jullie van caravan met moversysteem. En we hebben vervolgens prima overnacht op de vlakbijgelegen mini-camping, waarvoor jullie een voucher hadden gegeven? Had jullie eerder op deze wijze willen bedanken, maar kwam er nog even niet aan toe. Nu dus wel. Daardoor hebben we er inmiddels ook al onze eerste praktische ervaringen mee kunnen opdoen. De caravan als “rijdende drone” gaat als een zonnetje! Een volgende keer willen we er eentje, die ook kan vliegen ?.

  23 oktober 2017, H. Kamman
  Begin oktober 2017 naar VMT gegaan omdat mijn 17 jaar oude Truma Euromover problemen had bij de besturing. Omdat onzeker was of vervanging van het elektronische besturingsgedeelte het probleem zou oplossen en gelet op de te maken kosten is besloten tot vervanging.
  Na een goed gesprek en een duidelijke uitleg van Raymon is besloten de oude mover te vervangen door een Truma SX. Twee dagen later was een en ander keurig gemonteerd en kon de caravan weer worden opgehaald. Alle lof voor de snelle, perfecte montage en ontvangen instructie bij de aflevering.

  16 september 2017 Edmond Jaspers Brussel (BELGIE)
  Un service de qualité, promesses tenues et ponctualité !
  Een aanrader voor nieuwe installaties en herstellingen. Wat bleek uiterst moeilijk in België was voor hen « just a piece of cake »… Onze « Powrtouch » is nu perfekt in orde en UTRECHT is ook wel een bezoek waard …

  13 september 2017 Bert van der Meulen
  Door dit bedrijf een Reich Easydriver Pro 1.8 laten onderbouwen op mijn caravan hobby 460 De Luxe edition. Tijdens de verkoop van onze caravan vertelde de verkoper dat een mover niet noodzakelijk was, omdat de huidige modellen tegen woordig ‘beter rollen’. Niets is minder waar. Toen ik thuis kwam met de caravan en de oprit op moest lukte dat gewoon niet anders dan toch de auto er weer voor te zetten. Drama. We zouden die maandag vertrekken naar de camping. Ik zei tegen mijn vrouw dat hem dat niet gaat worden. Ik zag het al helemaal voor me op de camping. Ik heb vrijdag dit bedrijf gebeld en e.e.a uitgelegd. Ik had inmiddels een tip gekregen van een collega uit zijn ervaringen om zaken te doen met VMT Mover systems. Ondanks hun bezetting i.v.m. vakantie van personeel, hebben ze toch kans gezien om me de mogelijkheid te geven om de caravan zaterdag te brengen en al maandagmiddag weer op te halen. Al met al een keurige communicatie per telefoon, per email en ter plaatse. Een perfecte aflevering. En raad eens, het werkt als de beste. Op maandagmiddag thuis op de oprit gezet. Kinderspel is het. Net zoals de volgende dag op de camping. Een verademing. En op de camping bleek dat eigenlijk iedereen tegenwoordig een mover heeft. Het is dus niet iets voor ‘oudjes’. We zijn er maar 1 tegengekomen op het campingveld die er geen had. En ja, voor de niet-bezitters geldt: het is wel een hoop geld, maar och wat ben je blij als je hem hebt. Zeker als je het ook nog eens door VMT laat doen. VMT ga zo door. Een blij mens. Gr Bert.

  06 september 2017, vijf sterren recensie op Google van Arthur Arnold- Heilbronn (Duitsland)
  This is a 5 star company excellant products and service. I travelled 600 km from Germany and it was worth the travel to have a mover fitted to my caravan. The staff are very good and helpful, I will use this firm again Thank you VMT Movers

  30 augustus 2017, vijf sterren recensie op Google van Henk van Wijnen -Zaltbommel
  Via internet aanvraag gedaan voor levering en montage mover. Vriendelijke correspondentie met Anne, er wordt met je meegedacht over prijs en uitvoering. Daarmee is de eerste kennismaking via de email uitermate positief ervaren! Na het maken van een afspraak voor montage caravan gebracht. Mooie ruime locatie, dus parkeren van caravan geen enkel probleem. Goed uitgeruste, nette werkplaats met vriendelijk en vakkundig personeel. De lichtgewicht accu en andere onderdelen zijn erg netjes gemonteerd, lof voor de monteurs die dit netjes uitgevoerd hebben! Na een kop verse koffie 🙂 uitleg over gebruik mover, waarna je gelijk even kunt oefenen met de mover zodat je dat niet thuis of op de camping hoeft te doen 😉 Na aankoppelen caravan bijbehorende documenten doorgenomen en ready tot go. VMT Mover Systems is een bedrijf waar klantgerichtheid, deskundigheid en het perfect nakomen van afspraken één geheel vormen. Ik zou VMT dan ook zeker van harte aanbevelen als je overweegt een mover aan te schaffen of te laten servicen. Veel succes met jullie mooie zaak! Henk
  Klik op onderstaande link voor de recensie en andere recensies op Google.
  https://www.google.com/maps/contrib/106044713344064910009/reviews/@51.971717,5.539745,17z/data=!3m1!4b1!4m3!8m2!3m1!1e1?hl=nl-NL

  28 augustus 2017 fam. Vermeulen-Culemborg
  Geacht team van VMT,
  Wij hebben op basis van uw duidelijke telefonische informatie, aanbieding pet e-mail, op 18 augustus 2017 een Caravanmover by Truma laten plaatsen. Wij hebben daarbij op uw advies een Optima 55Ah accu met Ctek lader laten inbouwen een en ander geheel naar onze wensen. Met het inbouwen heeft u aangetoond dat u waar maakt wat u belooft.

  Wij ervaren een professioneel klantvriendelijke werkwijze en team, zowel in de verkoop als in de werkplaats. De mover hebben we getestin de stalling van de caravan en werkt uitstekend en er is zeer prettig mee te rangeren. Wij zijn tevreden.

  24 augustus 2017, Frans en Marion- Apeldoorn
  reactie van Frans, gebruiker van een mover systeem gekocht bij VMT voor mijn Hobby de Luxe in 2014, deze toen zelf gemonteerd. Na enkele jaren gebruikt te hebben begon de mover wat rare geluiden te vertonen en dit gaf aanleiding om deze toch maar eens goed na te laten kijken bij VMT. Ook de caravan was toe aan een onderhoudsbeurt dit kon bij hun uitgevoerd worden wat ons heel goed uit kwam want onze dealer was ermee gestopt.

  Ik kan u zeggen vanuit Apeldoorn was het een stukje rijden naar Rhenen, maar voor de service was dit het zeker waard en dus zullen we maar zeggen tot over twee jaar. Klantvriendelijkheid hoeft hier gelukkig niet uitgevonden te worden. Als we een cijfer mogen geven voor de prijs/kwaliteit geven we een 8.

  15 augustus 2017, fam. Postma- Ureterp
  Door VMT Mover Systemsn een Truma SE-R laten plaatsen. Is op zeer deskundige wijze gebeurd door VMT. Ook de ontvangst en uitleg over diverse movers om tot de juiste keuze te komen viel bij ons in goede aarde. De mover is ook nog eens binnen een week geplaatst zodat wij er al plezier van hebben gehad. Bij deze beveel ik VMT van harte bij iedereen aan als het gaat om een plaatsing van en een mover.

  5 juli 2017, een vijf sterren recensie van Jan Koelewijn via Google:
  Vandaag problemen met mijn rangeersysteem. Bert gebeld en binnen 3 kwartier reed ik weer. Wat een top service. Bert en medewerkers bedankt
  https://goo.gl/maps/YcxEUFwpNr12

  7 juni 2017, een vijf sterren recensie via Facebook van de heer Van Hulsen:
  Onder mijn Eriba Nova s545 door VMT Movers een nieuwe TRUMA XT laten monteren omdat de oude mover de caravan met een totaal beladen gewicht van 1.900 kg niet meer voor of achteruit kon krijgen. Na een uitvoerige email wisseling met Bert en Raymon tijdens onze vakantie en na een zeer goed gesprek en uitvoerige uitleg van Raymon in hun showroom waarom de TRUMA XT in plaats van de P1mover, deze laten monteren. Een en al lof voor hun vakbekwaamheid, hun service en ook hun montage. De afwerking is zonder meer perfect te noemen. En nu de uitdaging om de TRUMA XT ook echt uit te proberen, waar ik zondermeer vertrouwen in heb.

  30 mei 2017, Familie Klaassen
  Recentelijk heb ik een Mover onder mijn caravan laten monteren door VMT Mover Systems. Deze is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de uitleg over het gebruik van de Mover is uitvoerig en duidelijk gedaan.
  Graag wil ik iedereen VMT Mover Systems aanbevelen.

  Kort samengevat, scherpe prijs, technisch perfect en erg aangename mensen.

  26 mei 2017, Familie Buitenga, Smilde
  Hierbij even een bericht van een uitermate tevreden client. De op onze Eriba Future gemonteerde mover is voor ons een enorme hulp. Op het moment dat we bij jullie bedrijf de caravan achter de auto mochten manoeuvreren hadden we al het idee, dit is jaren te laat. Bij thuiskomst is het altijd een zeer lastige oplopende oprit waar ik in het verleden altijd veel moeite mee had. Verbazingwekkend hoe gemakkelijk het euvel werd genomen en ook hoe gemakkelijk en zeer juist de afstandsbediening werkt.
  Wat ook goed is te weten dat er een mover en oplader is gemonteerd van Zweedse en Duitse kwaliteit.
  Bij eerdere montage had ik veel gebruikskrasjes kunnen vermijden.
  Nogmaals hartelijk dank voor de goede en geduldige uitleg.

  20 april 2017, Poeliers en slagersbedrijf Demmer na montage van een nieuw professioneel hydraulisch rangeersysteem voor de verkoopwagen.
  Vijf sterren review op Google. “Super snelle service. Zeer correct geholpen en fijne monteurs. Bedrijf met een goede sfeer”

  19 april 2017, Familie Postmus
  Gisteren de caravan opgehaald na het monteren van de Mover by Truma! We zijn erg fijn geholpen om de juiste Mover te kiezen .
  Gastvrije vakmensen zeker een aanrader!

  5 april 2017, de heer J. Hendriks, Duiven
  Op 5 april de caravan opgehaald en is de Mover Truma XT met PowerXtreme accu set gemonteerd door VMT. Vooraf wezen kijken welke mover-set bij ons paste. Hier kregen wij van Raymon duidelijke en deskundige uitleg over de verschillende mover systemen. Ook kun je de movers zelf even proberen, want deze staan in de showroom. Je kunt dan toch makkelijker een keus maken. In overleg wordt bepaald waar de accu en hoofdschakelaar het beste geplaatst kan worden bij het brengen van de caravan. Top !! Wij werden netjes gebeld dat de montage(caravan) gereed was. Bij het ophalen van de caravan heldere uitleg hoe het e.e.a. werkt. Niks geen gehaast, gewoon nette ontvangst en oplevering. Raymon doet dit natuurlijk niet alleen. Hem en zijn team wil ik dan ook bedanken voor het netjes monteren van de mover. Een echte aanrader om hier de mover-set te kopen en monteren. Hier is de klant nog ‘koning’.

  3 december 2016, de heer Dick Bouman, Arnhem
  Vandaag (03-12-2016) caravan opgehaald. Gemonteerd is een mover By Truma met Optima accu. Voor de aankoop vriendelijke ontvangst en heldere uitleg over verschillende typen movers. Na aankoop en montage wederom vriendelijke ontvangst en heldere uitleg (inclusief handige tips) waarvoor de tijd wordt genomen. Dit bedrijf is een aanrader.

  21 november 2016, de heer S. Ekkerman, Krommenie
  14 November 2016 een mover by Truma met Optima accu laten plaatsen. Na ontvangst met een kop koffie toch maar even de mover in het echt bekijken en proberen.(We hadden op de beurs alleen een plaatje gezien.) Na een heldere uitleg en een scherpe prijs is de mover in een dag gemonteerd. Alles is heel netjes en compact gemonteerd. Raymon en team hartelijk bedankt voor de goede, vriendelijke en correcte afhandeling. Ik zal jullie ook aan iedereen aanraden!

  17 november 2016, de heer Pince van der Aa, Herwijnen
  Begin juni 2016 na uitgebreid bestuderen van de door KCK in samenwerking met VMT uitgevoerde mover test, door VMT een P1 mover onder onze caravan laten monteren. Na een hartelijke ontvangst met koffie toch nog even de verschillende opgestelde onderstellen met gemonteerde movers bekeken, en uitgeprobeerd. Discussie punt voor ons was nog “en welke accu willen we daar dan bij?”, werd door Raymon helder en duidelijk van voors en tegens voorzien uitgelegd. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de PowerXtreme X30 met 30Ah met ingebouwde lader gekozen, mede doordat op deze set een verlengde garantie werd geboden van 2 naar 5 jaar. Bij het kiezen van de plaats van de accu en hoofdschakelaar, konden we gelukkig gebruik maken van de ervaring en adviezen van VMT. Montage en installatie is naar volle tevredenheid gebeurd, en bij het ophalen ben jij degene die na uitvoerige uitleg de caravan uit de montagehal naar de trekhaak mag sturen. Dat geeft gelijk al een goed gevoel, en dat weten de VMTers als geen ander. Inmiddels 2x op vakantie geweest met de combinatie, en nog belangrijker een aantal keren extra onze oprit op en af gereden. Want daar was het ons in 1e instantie om begonnen, maar op de camping is t ie toch ook wel verdraaid handig als hij er eenmaal onder zit. Kortom een goede keuze gemaakt zowel met de mover als met de accu, en last but not least met de keuze voor VMT als leverancier. Goede club – deskundige en nette montage en perfecte uitleg op werking en gestelde vragen. Ons motto luidt dan ook: wil je een mover ja of nee? Ga dan gewoon naar VMT. Toppie !!

  16 november 2016 Aart de Graaf, marktbakker ’t Stoepje- Bunschoten
  bedankje-aart-de-graaf

  7 november 2016 Johan den Blijker
  25 oktober een Reich mover laten monteren voor een mooie prijs. De ontvangst, uitleg, montage en de afhandeling was allemaal perfect. Alles binnen een dag klaar. Dikke duim.

  29 oktober 2016. De heer L.v.Meurs
  Afgelopen week een Truma-XT mover laten monteren.
  Goed advies en een nette prijs gaven mij de doorslag om wat verder van huis deze mover aan te schaffen. Mover en installatie zijn netjes gemonteerd en met een duidelijke uitleg afgeleverd. Raymon en team bedankt voor de snelle en correcte afhandeling.

  19 oktober 2016. De heer G. Boets via e-mail
  Enige tijd geleden heb ik bij u een Truma SE-R volautomatische mover gekocht en laten monteren. Inmiddels ben ik op vakantie geweest waar ik een aantal keren gebruik heb kunnen maken van de mover.

  Ik moet zeggen dat het een wereld van verschil is ten opzichte van de tijd zonder mover. Met name het plaatsen op mijn oprit is een groot gemak geworden. Op straat afkoppelen, mover plaatsen, en rijden maar. Hij rijdt hem zelfs dwars over de straatgoot (de caravan moet dan een kleine opstaande rand over, die ik hiervoor met mijn auto-caravan combinatie moest maken)

  Kortom:zeer tevreden.

  20 september 2016 De heer R. Verwaaijen
  Recent een mover by Truma met Optima accu laten plaatsen. Tevens onderhousbeurt aan caravan Hymer-Eriba uitgevoerd. Heldere prijsstelling, concurrerend, zeer goede technische uitleg en snelle en correcte service. Het is niet direct naast de deur voor mij maar dit bedrijf zal mij beslist terugzien voor verder onderhoud.

  5 september 2016 F. Lelieveld via e-mail
  Vandaag de caravan (Fendt Saphir 470) opgehaald met de nieuwe Truma XT volautomatische mover. Al bij de eerste kennismaking viel de grote mate van vakkennis op die het personeel van VMT ten toon spreidt. Omdat de Fendt beschikt over een lage instap (voor de as, red) kon de gewenst P1 mover niet geplaatst worden. Dankzij het advies van Raymon is dit de Truma XT geworden, als vervanger van een oude Reich mover, die nooit aan de verwachtingen heeft voldaan. Zowel bij het ophalen als bij het parkeren bij thuiskomst was het een verademing om de nieuwe mover zijn werk te zien doen. Raymon en zijn collega’s hebben er een zeer tevreden klant bij.
  Dikke pluim !!

  130) 12 augustus 2016 uit Goes
  Goede service VMT Mover Systems

  129) 20 juli 2016 Mevrouw Hermsen 5 sterren recensie via onze Facebook-pagina:
  Zeker en aanrader!!! Zeer goed, vriendelijk en vakkundig geholpen. Dus meer dan tevreden over het onderhoud van onze caravan en plaatsen van een mover! Lekker dichtbij voor ons dus helemaal top!

  128) 19 juli 2016 Mevrouw Zwolle een bericht via onze Facebook-pagina:
  Tijdens mijn vakantie op Sardinië had ik problemen met mover en leffel systeem ,wat door mijn dealer in Leeuwarden was gemonteerd in 2015 .
  Niemand kon mij antwoord geven wat de oorzaak kon zijn.
  Na telefonisch contact gelegd te hebben met VMT Mover Systems werd mij uitgelegd wat er waarschijnlijk gebeurde bij het activeren van de mover.
  Ik veroorzaakte zelf een storing door onjuist gebruik.
  Geen beschrijving en goede uitleg van mijn dealer was hiervan de oorzaak.
  Na de uitleg van Raymond werkte mijn mover weer ?
  Maar om te levelen heb je voldoende spanning nodig, en wederom een volgend probleem om op te lossen.
  Voor de tweede keer kreeg ik telefonisch advies ondanks dat ik niets had gekocht bij VMT op de terugweg van mijn vakantie heb ik een bezoek gebracht aan VMT mover systems .
  Het probleem was snel gevonden een accu die na 1 jaar gebruik kapot was .
  De caravan werd binnengereden er werd een nieuwe accu geplaats incl een druppellader .
  Alle draden netjes aangesloten en een knop gemonteerd om het accusysteem uit te zetten.
  Ik heb veel geleerd over Accu’s , en moversystems .
  Ik kan iedereen adviseren om bij VMT een mover aan te schaffen .
  Deskundige montage , goede uitleg , en een goede gebruiksaanwijzing .
  Dank je wel team van VMT MOVER SYSTEMS .
  Ik hoop weer jaren plezier te hebben van deze installatie / reparatie .???

  127) 4 juli 2016 E. Timmermans
  We waren heel erg tevreden over de duidelijke informatie voor aankoop en de montage aan huis. Na 3/4 jaar de P1 Mover voor het eerst gebruikt. Wat een verademing. Ruim een week voor onze vakantie bleek de accu leeg. Na contact met de heer van Miltenburg kon ik op zaterdag langskomen om de accu die inmiddels na opladen vol leek belast te laten doormeten. Hoewel hij prima in orde leek, kregen wij een gloednieuwe mee met ook nog extra garantie. Wij vinden dit geweldig, omdat we naar Noorwegen gaan en op circa 13 verschillende campings de mover hard nodig zullen hebben. Heel hartelijk dank voor deze geweldige service.

  126) 2 juli 2016 F. van Wendel de Joode
  Onlangs hebben wij onze caravan verkocht. Daarbij de mover (Truma SE-R) van een jaar oud niet meeverkocht. We hebben daarop een occasion Eriba Living Pulse gekocht en daar wilden we de mover weer op hebben. Bij eerste rondbellen in “caravanland” hoorden we twijfel over de combinatie van de caravan (BPW onderstel) en de mover. Totdat ik VMT vond. Zeer professioneel aan de telefoon en toen ik de caravan bracht ook zeer professioneel ontvangen. Inderdaad er moest wat extra gebeuren om de mover te monteren, dat werd in begrijpelijke taal uitgelegd. Tegelijkertijd kwam er advies over de acculader die erbij zat, de wijze van opbergen van de accu en een extra veiligheidsschakelaar. Gedurende de dag kwam een email met factuur als bijlage en uitleg over de factuur waarin alles klopte. Zelfs nog een stuk meerwerk niet meegeteld, onderdelen die niet pasten werden geruild voor onderdelen die wel pasten, een en ander vanwege de combi onderstel en mover.

  Kortom een zeer goed adres, buitengewoon professioneel en ik ga er terugkomen voor regulier onderhoud aan caravan. ( remmen etc) dat doen ze er ook.

  125) 24 juni 2016 Fam. G.J. Kamphuis- Vorden
  Op 1 juni 2016 hebben wij onze ‘oude’ caravan ingeruild en een nieuwe gekocht. Mede gezien onze leeftijd hadden we besloten er gelijk een mover onder te laten plaatsen. Maar bij wie laat je dat dan doen ? Na enig vooronderzoek viel onze keuze op een specialist: VMT Mover Systems in Rhenen. Meerdere keren hebben we via de mail contact gehad met Anne van Miltenburg van VMT.
  Heel duidelijk heeft ze onze vragen beantwoord over o.a. de keuze van het merk/type mover en de voor- en nadelen van verschillende systemen. Op de dag van de montage, 8 juni 2016, werden we ontvangen met een kopje koffie en hebben we samen met de monteur gekeken wat de beste plaats was voor de montage. Aan het eind van de middag werden we gebeld dat de installatie klaar was. We kregen uitgebreid voorlichting en moesten toen zelf met de afstandbediening aan het werk: best wel spannend! Maar onder begeleiding van Raymon van VMT verliep de test prima!
  We zijn erg blij met de mover (Powrmover EVO, red)en zijn zeer tevreden over de voorlichting, de montage en de uitleg door de medewerkers van VMT Mover Systems.

  124) 17 juni 2016 SJC
  Na vele jaren plezierig gebruik een storing aan mijn mover. Op donderdag gebeld en aangegeven dat wij zaterdag op vakantie gingen. Kon vrijdag nog komen en prima geholpen, montage nieuwe relaiskast. Prima service en een tevreden klant die met een goed functionerende mover zaterdag op vakantie kan.

  123) 6 juni 2016 R.T
  Op 1 juni 2016 hebben wij door VMT de Truma SER mover onder onze caravan laten monteren. In de demoruimte konden wij eerst uitgebreid kennis maken met de verschillende mogelijkheden en typen. Compliment voor de snelle en perfect uitgevoerde montage, alles werd netjes weggewerkt in een kastje. Erg leuk om na de instructie zelf je caravan te besturen met de afstandbediening. Wat een genot om nu niet meer te hoeven trekken en duwen aan de caravan. Hadden we jaren eerder moeten doen. Een aanrader dit bedrijf!

  122) 27 mei 2016 F. Damen
  Onze dealer waar we al meer dan 10 jaar klant zijn kon ons niet helpen. Daar moesten we 8 weken wachten. VMT gebeld en we konden direct komen. Prima service en een heel goed bedrijf. Aan te bevelen.

  121) 26 mei 2016

  Vanuit Zuid Frankrijk via mail een mover probleem opgelost:

  16:20u instructies opgevolgd na de batterijen te hebben vervangen==> synchronisatie is GELUKT!!!!
  De MOVER werkt perfect!!!!!
  Twee van blijdschap joelende mannen! Mijnheer van Miltenburg -Ongelooflijk bedankt!

  Nogmaals heel heel hartelijk bedankt ik ga nu de klerenkast weer in elkaar zetten
  en U schrijft mij maar welke de door U gemaakte kosten zijn! (kosten voor het op afstand helpen via telefoon of mail factureren wij natuurlijk niet, red)
  Ongelooflijk!

  120) 8 mei 2016

  Geachte heer Van Miltenburg,

  Enige dagen geleden heb ik in goede staat de accu ontvangen en hem direct aangesloten op de CTEK MXS10. Met een goede multimeter stelde ik vast dat de laadspanning in het begin al op 14,5 V lag, dalend naar 13.3 V de volgende dag. Overigens bleef de nieuwe accu netjes koel (…)
  Heel erg bedankt voor jullie inspanningen en levering van een goede accu. Het is indrukwekkend. Ik ben zelfs zo erg van de accus gaan houden dat ik ze namen heb gegeven: Abraham de Oude en Julia de Nieuwe… .

  Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens,

  M.I. te H.

  119) Familie HvG- Wageningen 15-04-2016

  Duwen en trekken is vanaf vandaag verledentijd.
  Op advies van caravanmoverspecialist VMT Mover Systems een PowrMover Classic (met 5 jaar garantie) laten monteren met Optima YT accu en BC10 lader in onze Weinsberg 390QD Caravan.

  Leuke bijkomstigheid dat vanwege een actie de montage gratis was. Prima uitleg en een keurig nette montage.
  Bediening tot op de centimeter nauwkeurig, zelf voor de eerste keer de werkplaats uitgereden en moeiteloos tot boven de trekhaak van de auto gemanoeuvreerd.
  Deze PowrMover heeft een uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

   

  Wij zullen uw bedrijf dan ook zeker aanbevelen bij andere caravanners die ook een goede mover overwegen aan te schaffen.

  118) Familie D.V. – Apeldoorn, 11-03-2016

  Gisteren de extra rode sleutel via de post binnen gekregen. Daarvoor onze hartelijke dank. Ook willen wij u nogmaals bedanken voor de tijd en advies om tot een voor ons zo goed mogelijk besluit te komen. Ook de monteurs verdienen een compliment voor de perfecte en schone montage. Wij zullen uw bedrijf ook aan anderen aanbevelen.

  117) Familie B. – Beuningen

  Montage van onze Reich Mover.
  Na eigen speurwerk op internet was ik uitgekomen op de Reich Move Control Ecoline voor onze KIP Shelter. Deze mover is geschikt voor montage onder een relatief laag chassis. Gekozen voor de caravanmoverspecialist.nl in verband met de ruime keuze uit merken en types. Er is ruim de tijd genomen voor uitgebreid advies en overleg, mijn keuze werd ook bevestigd. De Move Control Ecoline is snel en keurig gemonteerd, aangesloten op mijn bestaande accu en werkt uitstekend. Het vermogen is meer dan voldoende. Hij is tot op de paar centimeter nauwkeurig te bewegen, het aankoppelen evenals het plaatsen van de Shelter gaan moeiteloos. Al met al zijn we zeer tevreden.
  06-10-2015, familie B., Beuningen.

  116)
  referenties_53_1570243998

  115) Marten, Lisserbroek, 5 september 2015

  Zaterdagmorgen haal ik de caravan uit de stalling. Neuswiel fixeren lukt niet, de in het chassis ‘gepopnagelde’ moer heeft dol draad. Neuswiel professorisch gefixeerd en naar dichtstbijzijnde caravandealer gereden. De monteur wist niet te vertellen of het gerepareerd kon worden, dacht dat het waarschijnlijk een volledig nieuw onderdeel zou moeten worden, kosten zo’n 4 tot vijf honderd euro! Sowieso kon men mij op zaterdagmorgen niet meer helpen. Gebeld met VMT (Bert Miltenburg), probleem uitgelegd en op verzoek foto gemaild. Het was inmiddels 13.00 uur (normale sluitingstijd van VMT op zaterdag). Bert belde terug en vertelde dat dit zeker gerepareerd kon worden en geen nieuw onderdeel gemonteerd hoefde te worden. Toen ik vroeg of ik de caravan diezelfde dag mocht brengen, bij VMT op terrein zetten en dan maandagavond weer ophalen (dinsdag op vakantie naar Frankrijk), zei Bert dat ik direct kon komen en hij het gelijk zou repareren. Dit zou mij een extra rit van 110 km. heen en 110 km. terug besparen. Ben direct in de auto gestapt en kwam rond 14.30 uur bij VMT. Binnen het half uur was het karwei gefixt en de kosten waren ‘nul’. Geef maar iets voor de fooienpot zei Bert. VMT kan wat mij betreft niet stuk, zeer klantvriendelijk (blijven terwijl je normaliter al dicht bent op zaterdag om 13.00 uur) en er wordt gewerkt met enorm veel kennis van zaken. Men is er trots op dat er nog gerepareerd wordt en niet zoals maar al te vaak gebeurd: vervangen van een onderdeel.
  Voortaan zal ik ook het tweejaarlijkse onderhoud door VMT te laten uitvoeren, heb er het volste vertrouwen in. Al met al fantastisch en bij dezen nogmaals bedankt voor je snelle en deskundige handelen.

  114) Fam. Buwalda, Halsteren, 4 september 2015

  Geachte heer van Miltenburg,

  Nog bedankt voor de ombouw van onze PowrCompact caravan mover van automatisch naar handmatig in verband met de lage ligging en daardoor regelmatig defect aan de servomotoren, met name door drempels.

  Hierdoor is de hoogte van de mover met het wegdek ca. 4 cm hoger geworden  en door naar handmatig over te gaan de lengte ook korter geworden.
  We hebben geen problemen meer gehad met de vele drempels die zijn aangelegd.

  Prima maatwerk geleverd en dat op een zeer korte tijd van een week.

  Vriendelijke groeten,

  J. Buwalda

  113) de heer I. Linssen, 18 juni 2015

  Graag wil ik mijn dank uitspreken voor het geweldige vakwerk en de fantastische service welke jullie geleverd hebben bij de levering en montage van de mover onder onze Combi Camp Country vouwwagen. Al vanaf het eerste contact voelde het goed en vertrouwd. Jullie weten duidelijk waar jullie het over hebben en het enthousiastm, vakmanschap en de service zijn van ongekend hoog niveau en spatten ervan af, daar kan menig bedrijf nog wat van leren!

  Wij gaan nu met nog meer plezier en gemak op kampeer vakantie, mede dankzij jullie!
  Heel veel succes met jullie bedrijf.

  112) de heer en mevrouw Kempers, 10 juni 2015

  Even een verslag van de aanschaf van de Truma SE-R volautomaat:

  Wij hebben eerst telefonisch informatie ingewonnen. Anne van Miltenburg gaf ons uitgebreid advies en kwam zeer vriendelijk over en wat belangrijk is: vertrouwelijk.

  d.d. 10 juni 2015 is de mover geïnstalleerd door Michael en Rico en tot onze volledige tevredenheid. Ze waren zeer hulpvaardig en namen uitgebreid de tijd om ons tekst en uitleg te geven. Bovendien vertelden ze ons dat wanneer en onverhoopt iets mis gaat met de mover zij te allen tijde bereidwillig zullen zijn om e.e.a. te repareren. Hartelijk dank hiervoor.

  Met vriendelijke groet,
  Maria en Bert Kempers

  111) de heer Stil 11-12-2014

  Afgelopen oktober 2014 bij en Kamper en Caravanbeurs in Utrecht geweest. Ik ben pas in het bezit van een Hobby 695 VIP van ca. 9,50 meter lang die met de hand niet te draaien is. Eigenlijk overtuigd van een moversysteem met 4 aandrijvingen en bij twee professionele bedrijven het zelfde geadviseerd gekregen. Ik zoek altijd drie partijen uit en op de beurs gaf VMT mij een geheel ander advies. De P1 met twee rollen terwijl ik echt 4 rollen wilde hebben. Uiteindelijk heeft Bert mij overtuigd dat de P1 qua sterkte en combinatie met de caravan de beste oplossing is.

  Ik ben uitgenodigd om bij een soortgelijke caravan waar de mover onder werd gemonteerd eea te beoordelen. Na mijn bezoek was ik direct overtuigd van dit moversysteem. VMT liet een zeer professionele indruk achter. Dit zijn de echte specialisten om rangeergebied en caravanmovers. Binnen een week kon ik mijn caravan al brengen en werd mij alles zeer uitgebreid en in alle rust toegelicht en besproken. Op vrijdagmiddag kon ik de caravan ophalen en niets was te veel gezien ik nog wat aanpassingen en uitbreiding wilde op de inbouw van de electra in de caravan.

  Wanneer je een mover wilt hebben is VMT het juiste bedrijf om zo’n kostbaar systeem te laten adviseren en inbouwen. Men is niet op zoek naar hoe kan ik het meeste verdienen, maar wat past het beste bij de caravan en wat wil de klant er mee doen.
  Ik ben uiterst kritisch en 100% tevreden over de communicatie, inbouw, aflevering en prijs  welke ik heb moeten betalen. Ook een uitgebreide toelichting hoe je het beste de mover kan gebruiken ontbreekt niet. Men neemt alle tijd en zorg voor de aflevering, ook op vrijdagmiddag!

  Nu uiteindelijk de praktijk. Ik heb al diverse keren de mover moeten gebruiken, een verademing, geen geruk en gesjor meer aan zo’n enorme caravan. Gewoon afkoppelen en rangeren op de juiste plek. Ook op een camping op de meeste lastige plaatsen komen met zo’n grote caravan is geen probleem. Als het moet kan ik bijna 360 graden draaien op de plaats. Niet verstandig op een harde ondergrond, dan trek je volgens mij de banden van de velgen als je niet uitkijkt. Zo sterk is de P1 mover.
  Uiteindelijk zeer tevreden over deze aankoop en montage van deze P1 mover.

  Met vriendelijke groeten uit Den Haag,

  Bryan Stil

  110) Fam. Renkens 14-10-2014

  In het voorjaar 2014 zijn we via internet het bedrijf; VMT Mover Systems op het spoor gekomen.
  Na een afspraak bij jullie in de zaak werden we vriendelijk ontvangen en vakkundig geïnformeerd over de rangeermogelijkheden onder de Eribacaravan.

  In mei is er een Reich mover onder onze Eriba Touring geplaatst.
  Na een kampeerseizoen zijn we zeer tevreden over het rangeersysteem.

  De caravan staat in no time waar we hem hebben willen. Duwen en trekken is verleden tijd.

  Wij kunnen iedereen jullie bedrijf aanbevelen!!

  groet
  Jan en Rinie

  109) Fam. Visser 05-09-2014

  Beste Anne en Bert,

  Vlak voor onze vakantie hebben we door jullie bedrijf een mover onder onze Constructam caravan laten plaatsen. Thuis gekomen bleek het heel gemakkelijk de caravan op de oprit te plaatsen. Wat een luxe!
  Onze vakantie bracht ons deze keer naar Limburg. Daar hebben we helaas veel regen gehad, maar door de mover was de caravan goed te (ver)plaatsen.
  We danken jullie hartelijk voor jullie persoonlijke service, uitgebreide uitleg en zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij andere caravan liefhebbers.

  Hartelijke groet, fam Visser

  P.S. De door jullie geplaatste nieuwe dakluiken zijn  overigens prima! Heel blij mee.

  108) Fam. Gerrits 18-08-2014

  Wij hebben in het voorjaar bij VMT Mover Systems een mover gekocht voor onze Kip caravan met hefdak. Het is een lichte caravan, maar als je last van je rug krijgt is zo’n mover ideaal. Het op zijn plaats zetten op diverse campings en voor ons huis is een fluitje van een cent geworden. Zelfs op 20 meter afstand reageerde de caravan nog op de afstands-bediening. We zijn heel vriendelijk bij VMT ontvangen en alles werd uit-gebreid uitgelegd. We hebben de mover zaterdags gekocht en konden de caravan maandagmiddag al weer ophalen.
  Familie Gerrits Wijk bij Duurstede

  107) Fam. Pietersen 30-07-2014

  Familie van Miltenburg en uw zeer kundige team monteurs van VMT Mover Systems hebben op 23 juli 2014 een fijn staaltje van kunnen laten zien door een moversysteem op onze Holtkamper Cocoon XL te monteren. In overleg met ons, als opdrachtgevers, en jullie team werd een pasklare oplossing gevonden voor zowel de movers als het besturings- en accupakket.
  De instructie in de bediening werd als zeer waardevol ervaren.
  Nogmaals onze hartelijke dank, ook voor de door u aangeboden voucher voor een overnachting op camping “de Brink”.
  Met vriendelijke groeten,
  fam. F.J.Pietersen
  Emmen

  106) de heer H. Droop 16-06-2014
  Beste mensen van VMT,

  Naar aanleiding van mijn bezoek aan jullie bedrijf, wil ik jullie hartelijk danken voor, het prettige contact en de adequate oplossing van het moverprobleem.

  105) de heer en mevrouw Heitkönig te BemmelGO2 op Hobby 460 UFE
  16-05-2014

  Beste mensen van VMT,

  Wij zijn HEEL ERG tevreden over VMT.
  Nadat we de vele goede recensies hadden gelezen hebben we een passende aanbieding gevraagd.
  We hebben onze wensen aangegeven waarna we werden gebeld om nog wat vragen te beantwoorden.
  Dus echt aandacht voor de klant.
  Nadat we de aanbieding hadden ontvangen een afspraak gemaakt om in jullie bedrijf verder uitleg te krijgen en nog vragen te kunnen stellen.
  Er werd ruim de tijd genomen voor de uitleg.
  Na de gemaakte keuze een afspraak voor de montage gemaakt.
  Op 15 mei 2014 is de mover geplaatst en kregen de benodigde uitleg en heldere documentatie.
  Ook hier alle aandacht.

  Hartelijk dank voor de prettige manier van zaken doen.

  104) de heer T.R te Arnhem – P1 op Avento 430 TLH
  29-04-2014

  Goedemorgen Bert,

  Een wonder of pure kennis van zaken!
  Op de terug weg van Rhenen naar Groesbeek (waar onze caravan staat) is de zekering van Cers heel gebleven dus CHAPEAU. Niet te geloven. Lourdes in Rhenen bij VMT…ik zou maar oppassen zo kom je NOOIT meer thuis.

  Nogmaals heel erg bedankt voor jullie maatwerk.

  103) Fam. Maas – Rotterdam
  21-04-2014

  Vorig jaar, 2013, besloten om rond te informeren naar een caravan mover omdat het tobben was op onze vakantie in Frankrijk.
  Had al gehoord van de P1 mover, als sterkste, met een zeer Iichte accu. Na wat rondzwervingen op internet een email gestuurd naar Caravanmoverspecialist met talloze vragen.

  Dag erna gelijk reactie gehad van Anne en blijkt dat dit niet een standaard tekst was maar antwoorden op mijn vragen. De inhoud getuigde van vakbekwaamheid en nu dit jaar april besloten om daad bij het woord te voegen en na correspondentie over en weer besloten om de Truma XT te laten monteren met een Reich MPP.

  Openingstijden zijn heel erg ruim met plezierige mensen met verstand van zaken.

  Zal zeker caravanmoverspecialist aanbevelen bij anderen.

  Ga zo door.

  Met vriendelijke groeten
  Familie Maas, Rotterdam.

  102) Fam. Hogeweg-Berkel Enschot
  17-04-2014

  tav  directie en medewerkers VMT Mover Systems,
  te Rhenen,

  Vandaag uw bedrijf bezocht n.a.v. eerder e-mail contact.
  Fantastisch geholpen door Rene volgens mij een “gouwe” kracht.
  Precies volgens afspraak met u,  e.e.a. afgehandeld.
  Conclusie een “overleden” accu en na uitleg en beraad besloten deze
  direct  te laten vervangen.
  Resultaat : Mover werkt weer als vanouds.

  Nogmaals via u,  dank aan Rene  en afgesproken, zodra de MOVER
  het echt gaat begeven , wij uw bedrijf in Rhenen nu weten te vinden.

  101) Fam. D.J.Huls
  23-09-2013

  Toen wij ons wilden oriënteren op de aanschaf van een mover, kwamen wij bij VMT Mover Systems terecht.
  Na  telefonische info en wat e-mailen werden wij uitgenodigd voor een demonstratie te Rhenen.
  Wij kregen zo’n goede uitleg door Anne van Miltenburg dat wij besloten de klus door VMT uit te laten voeren.
  Nou daar hebben we géén spijt van. Wat een kennis hebben zij in huis. We konden de mover nog laten plaatsen vóór onze najaarsvakantie in september. Op 20 augustus j.l is de mover geplaatst. Nou wij heel opgetogen op vakantie, kwamen we op de eerste camping aan…. Werden we met een tractortje op onze plek gezet, want ze waren heel zuinig op hun gras.
  Nou dat was balen natuurlijk, we hadden ons zo verheugd op het moveren. Maar op onze 2e stek kregen we een herkansing en konden we de mover wel gebruiken. Wat een luxe, we hadden het 10 jaar eerder moeten doen.
  Mochten wij mensen spreken die een Mover willen aanschaffen, dan adviseren wij zonder omhaal VMT te Rhenen.
  100) John Bul
  Capelle aan den IJssel
  07-09-2013 

  In de afgelopen week na een tweetal telefonische contacten om informatie te verkrijgen en een mail wisseling, inzake een Mover voor onze caravan, een zeer duidelijk verhaal en overzicht gekregen waar naast kennis voor de diverse mogelijke oplossingen ook volop begrip naar de wensen voor de klant uit sprak. Het gezegde klant is Koning kwam hier in alle facetten heel duidelijk naar voren. Op de zaterdag aansluitend in deze week een bezoek gebracht en de drie gekozen systemen bekeken en uitgeprobeerd. Na de plussen en minnen te hebben afgewogen een keuze gemaakt voor de TRUMA XT. Vooruitlopend op het toekomstige gebruik heb ik alle vertrouwen in deze gekozen en geadviseerde oplossing voor onze situatie maar zeker ook in het bedrijf VMT Mover Systems, je merkt aan alles dat niets te veel is en men voor relaties op de lange termijn kiest.
   

  99) Pierre Kuster (sinds 2011 eigenaar van een Simpark Easymatic)
  Nieuwegein
  25-08-2013

  Beste Rinus (chef werkplaats, red),

  Na thuis prima met de mover gewerkt te hebben, liet hij me in Frankrijk in de steek. Zelf alles nagelopen waarvan ik denk en dacht verstand van te hebben. Uiteindelijk met jullie/jou gebeld. Geweldig de rust waarmee met name jij alles stuk voor stuk heb nagelopen met mij. De boosdoener bleek onder de deksel te zitten waarin de accu zich bevindt. Een losgeschoten accupool!! Zoiets als met een lege tank langs de snelweg staan.

  Hierna weer met veel plezier (maar vooral gemak) en weer alom bewondering voor mijn Simpark gehad. Nogmaals hartelijke dank voor de hulp op afstand en de rustige professionele wijze waarop dit gebeurde.

  98) Marten
  25-08-2013

  Beste medewerkers,

  Een wat late reactie, maar beter laat dan nooit! Een aantal weken geleden belde ik naar VMT. De mover van mijn particulier gekochte tweedehands BIOD bleek defect te zijn. Drie dagen later, op zaterdag kon ik al komen. De monteur wist me direct te vertellen wat er aan de hand was en om dit te repareren moest de mover aan de rechterkant van de caravan gedemonteerd en helemaal uit elkaar gehaald worden. Ondanks dat VMT op zaterdag alleen ’s ochtends geopend is en daarbij dat het een drie uur durende sleutelklus zou worden, werd ik toch direct geholpen. Na bijna drie uur sleutelen kon ik de caravan met goed werkende mover weer mee krijgen. Complimenten voor de klantgerichtheid (woon 115km verderop, dus gelijk geholpen worden spaarde een extra rit uit) door de reparatie direct op te pakken en veel waardering voor de kennis en vakbekwaamheid van de monteur. Jullie service en kwaliteit is top!

  97) Evert en Els
  22-08-2013

  Wel of geen caravanmover kopen besluit ieder voor zich. Als u besloten heeft om over te gaan tot aanschaf bent u bij VMT op het juiste adres voor deskundig advies en professionele montage. Per mail waren wij al uitvoerig geïnformeerd door VMT. Op het bedrijf werden wij uitgebreid voorgelicht zelfs kon men met verschillende movers rijden. Een bij onze caravan passende mover is aangeschaft na deskundig/vrijblijvend vriendelijk advies. Ook op de vraag of de mogelijkheid bestond een combinatie te maken tussen vrij kamperen, met stroomvoorziening uit de moveraccu is door VMT voor ons opgelost. Alles is vakkundig en degelijk ingebouwd en gemonteerd waarvoor onze hartelijke dank.

  96) Fam. Otte
  16-08-2013

  Bij deze willen wij even blijk geven van ons enthousiasme over de door uw bedrijf gemonteerde Truma mover onder onze KIP caravan.
  Wij krijgen veel positieve reacties over de compacte en keurige wijze van inbouwen.
  Ook het advies ,de snelle montage en instructie bij het ophalen van de caravan ,vinden wij zeker een aanrader voor toekomstige klanten.

  95) A. Bok
  Rotterdam
  15-08-2013

  Beste medewerkers,
  Na terugkeer van onze vakantie wil ik graag een mail sturen om u nogmaals te bedanken voor de door u gegeven service op 3 juli toen wij dachten dat onze mover was overleden. Door kort onderzoek bleek dat de oplaadbare batterij het niet goed deed.
  Groeten en nogmaals bedankt.

  94) G. Vermeulen
  Lelystad
  08-08-2013

  Beste Abbe en Bert,
  Via deze weg wil ik jullie graag bedanken voor de goede adviezen en vakkundige montage van de P1 mover. Ik ben erg blij met jullie advies om voor mijn wat zwaardere caravan (1.600kg) toch voor de grotere kracht van de P1 te gaan  i.p.v. voor de mover waar ik eigenlijk voor wilde gaan. Voor de montage was er voldoende tijd om mijn wensen met de monteur te bespreken. Het geheel is erg netjes gemonteerd en werkt uitstekend. Ook de aansluiting op het boordnet is netjes geregeld inclusied extra hoofdschakelaar.

  Hoewel ik vanuit Lelystad best even moest rijden naar jullie werkplaats was dit het waard gezien de vakkundigheid en kwaliteit. Kortom, een aanrader voor iedereen die een mover zoekt en deze vakkundig gemonteerd wil hebben.

  93) G. Maasman
  19-06-2013

  Betrokkenheid is de succesfactor van deze firma. Ongelijke tractie waardoor we een afspraak hebben gemaakt en vandaag was het zover. Toch 58km van huis voor iets dat zo gefixt is? Het was best veel werk en de deskundigheid was opvallend goed. Op tijd! Goed getest na reparatie. Vaststelling dat de opzetsleutel niet 100% was. Geef de klant een nieuwe sleutel. Alles ok, kop koffie en we gingen met een heel goed gevoel naar huis. Kosten? Je bent 2 dagen over de garantieperiode heen maar.. goodwill.

  92) Fam Roenhorst
  Doetinchem

  Vandaag 13-06-2013 de caravan weer opgehaald, mover van het merk P1 laten monteren. Zeer tevreden over hoe alles is afgehandeld. Ze weten waar ze over praten. Wij zullen binnen de NCC caravanclub van Nederland laten weten dat als je een mover nodig hebt je bij VMT in Rhenen moet zijn.

  91) Fam. Franken
  Voorthuizen

  14-06-2013

  Wat ben ik blij dat we een mover gekocht hebben. Hadden we jaren eerder moeten doen. Wij zijn hier zeer tevreden over. Hij is in ieder geval sterk genoeg, prima apparaat (Enduro EM305, red. VMT). Mocht ik iemand horen die er een wil, jullie adres is bij mij bekend.

  90)
  Fam. W..
  Rotterdam
  (momenteel op vakantie in Italië) inzake een Powrmover handzender, type 1XL

  Geachte heer en mevrouw van Miltenburg,

  Hartelijk dank voor het snelle toezenden van de handzender voor de mover. Gisteren al gearriveerd! Vandaag is hij gekoppeld en alles werkt weer naar behoren.

  Wij zijn heel erg blij en hebben daarom uw naam en een link van uw bedrijf geplaatst op ons reislog bij het verhaal over ons bezoek aan Siena.

  89)
  Fam. Boomkamp
  Raalte

  Het is nu bijna 2 jaar geleden dat wij een mover hebben laten inbouwen en wel een Truma. Het is mooi te melden dat het ook na 2 jaar nog uitstekend functioneert en er nog nooit een storing is geweest. Dat ligt niet alleen aan de mover, maar zeer zeker ook aan de professionele inbouw en afwerking. Bij een eventuele volgende caravan komen we zeker weer bij uw bedrijf. Dit moet een pluim zijn voor uw werk!

  88)
  W. Prinssen
  Huizen (NH)

  Ten behoeve van een eenvoudige reparatie door ’n aantal bedrijven te zijn afgewezen, bij VMT Mover Systems terecht gekomen. Na erg vriendelijke e-mailverkeer uw bedrijf in Rhenen bezocht teneinde de Powrmover te laten repareren.

  Op een bescheiden plekje in de brochure van VMT geeft u welke de filosofie is van het bedrijf, te weten “Kennis, kwaliteit & Service”.  Na mijn ervaring met u en uw medewerkers vind ik bovenstaand nog maar zachtjes uitgedrukt en mag u het van mij vóór op de brochure neerzetten.

  Ik zal niet nalaten in mijn contacten de ervaring met VMT uit te dragen, nogmaals zeer bedankt en wellicht tot ziens.

  87)
  S. de G.
  Vlaardingen

  Eind oktober 2012 hebben wij door u een mover laten installeren onder onze caravan. Direct na de installatie ging de caravan voor de winterperiode naar de stalling zodat wij niet in de gelegenheid waren de mover te gebruiken. Sinds twee weken trekken wij nu door Zweden en wij laten u hierbij weten dat wij ongelooflijk tevreden (en gelukkig) zijn met de mover. Wij waren ons er van te voren niet van bewust dat het rangeren, waterpas zetten en aan- en afkoppelen aan de auto zó soepel zou verlopen.

  86)
  W. van den H.
  Gorinchem

  Voor de Eriba weer de stalling in ging tot half mei, de opbouw van de mover enz eens goed bekeken en wat geoefend. Nu de montage is vakkundig verricht en het rijden snel geleerd. Als je zoals bij u een werkplaats binnenkomt en de te monteren onderdelen liggen gesorteerd, de monteur onder de caravan zijn gereedschap netjes om hem heen heeft gelegd, dan heb ik al vertrouwen. De ogen van de leiding hadden glans voor mij een teken die hebben plezier in hun vak en het geheel onder controle. Van de open offerte tot en met de montage, KLASSE! Hoor ik van een caravanner die een mover overweegt, zal ik hem zeker op uw werkplaats attenderen.

  85)
  Jaap
  Soest

  Zaterdag 13 april 2013
  Uitermate tevreden over de montage van de mover onder mijn nieuwe Hobby caravan. Goed advies, volgens afspraak en een keurige montage

  84)
  Fam. Knoester
  Naarden

  Zaterdag 16 maart 2013
  Hierbij willen wij graag onze waardering laten blijken voor de manier waarop gisteren een mover op onze caravan werd gemonteerd. Het was erg druk, het werk was nog niet helemaal af, maar evengoed werd alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en ons uitleg te geven. Bij de montage ging ‘kwaliteit’ duidelijk boven ‘gemak’, de afwerking zag er prima uit. We vonden het ook leuk om te zien hoe iedereen er een kennelijk plezier in had om een goed product vakbekwaam te monteren. Hulde!

  83)
  J+W
  Wageningen

  Zaterdag 9 maart 2013 onze caravan nu met mover kunnen ophalen.
  Helaas in de regen. Bij thuis komst niet meer kunnen testen dan dat we de caravan (uiteraard) met ingeschakelde mover op eigen terrein hebben gerangeerd.
  Dat verliep goed.

  Afgelopen jaar waren wij op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, om ons te laten inlichten over de diverse merken en bijbehorende mogelijkheden (accu’s etc.) van caravan movers. Na wat rond lopen en wat gesprekken kwamen we op de stand van VMT Rangeerspecialisten.
  We werden vriendelijk te woord gestaan door mw. Van Miltenburg.
  Dit samen met prijs en onze afstand tot het bedrijf, deed ons besluiten de mover te laten monteren door VMT Rangeerspecialisten.

  Dit voorjaar gaan we alles goed uitproberen natuurlijk maar voor nu hebben wij er geen spijt van deze montage.
  Alles is netjes verzorgt en ruimte besparend (doordacht) gemonteerd.

  Al met al een bedrijf om met een gerust hart te kunnen aanbevelen.

  82)
  K.H.
  (naar aanleiding van een service aanvraag Powrmover Servicepartner)
  Dronten

  Zaterdag 23 Februari 2013
  Goedendag,

  Het is gelukt met de koolborstels. Het bleken toch roestvrijstalen te zijn dus de veertjes waren nog goed zo ook de koolborstels zelf.

  Wel bleek de koolborstel aan de rechterbuitenkant een beetje vast te zitten. We konden hem in eerste instantie niet uit het huis halen, maar met een spuitje W40 lukte het uiteindelijk.
  Schoongemaakt en teruggeplaatst en de motor liep weer. Gelukkig.

  Als het zich nog eens voordoet, weten we nu dus wat we moeten doen.

  Hartelijk dank voor de informatie en uw verdere ruimhartige bereidheidwilligheid om de zaak op te lossen.

  81)
  Pierre en Elly Kuster

  Nieuwegein

  Dinsdag, 18. December 2012 15:01
  Hallo Anne en Bert

  Zag tot mijn schrik dat ik de afspraak tot terugkoppelen niet ben nagekomen. Alsnog. De “simpark” is geweldig, dit hadden we al jaren terug moeten doen. Geen gesjor meer op de camping. Hij doet wat hij moet doen. Dit geldt trouwens ook voor jullie “jullie zeggen wat je doet en doen wat jullie zeggen”. Nogmaals alle complimenten.
  Voor straks heel prettige feestdagen en een gezond 2013 toegewenst.

  80)
  Fam brugge

  Maandag, 26. November 2012 19:38
  Vorige week vrijdag is de door ons op de caravan jaarbeurs gewonnen Mover onder onze caravan geplaatst. Wij zijn heel blij met onze prijs. VMT heeft alles goed uitgelegd en de mover netjes onder de caravan gemonteerd.
  Iedereen van VMT nogmaals bedankt voor de prijs het is grandioos.
  groetjes uit Kloetinge.

  79)
  Loek Baede

  Plaats:
  Leende

  Zondag, 25. November 2012 13:44
  Beste Anne, Bert, Rene en collega’s,
  Onlangs op de open dag bij jullie op de zaak geweest. Na een uitermate vriendelijke rondleiding en bezichtiging wat jullie zoal maakten, stond het voor mij al vast. Voor de mover was ik bij jullie aan het goede adres. Wat mij vooal opviel was het gevoel voor details. Rene heeft hem vakkundig geinstalleerd. Onze hartelijke dank daarvoor. Echt vakmanschap!

  78)
  Sicco & Elly de Groot

  Plaats:
  Vlaardingen

  Dinsdag, 30. October 2012 07:52
  Op de Kampeer & Caravanbeurs 2012 bezochten wij de stand van VMT. Na een zeer vriendelijke en deskundige uitleg over de werking van movers besloten wij tot aanschaf van een GO2-mover. Op 29 oktober is de mover geplaatst. Wij zijn uitermate tevreden over de ontvangst, installatie en uitleg. Wat ons betreft: voor het aanschaffen van een mover is VMT een logische keus!

  77)
  Frans

  Plaats:
  Maurik

  Zaterdag, 13. October 2012 18:53 ]
  Beste Bert,Anne en medewerkers,

  Sinds kort bij jullie de powermove evo+ laten monteren,en nu kan ik zonder zorgen op vakantie.
  De reden hiervoor was,dat ik niet tevreden was over de mover bij mijn nieuwe caravan die op advies van de dealer was gemonteerd.
  Over het gebruik hiervan was ik niet tevreden en dit daar ook gemeld,maar er waren nooit problemen met deze mover die ik met een slinger op een caravan van 1250 kg moest draaien.
  Na wat googlen kwam ik op jullie website, en heb toen ook een afspraak gemaakt.
  Na een prettig gesprek,en een keurige offerte,stond mijn besluit al vast om door jullie de powermover evo+ te laten monteren.
  De demontage van de mover,en het plaatsen van de nieuwe mover is een compliment waard,evenals de uitleg over de afstandsbediening hier werd ruim de tijd voor genomen.
  Mijn advies is koop je caravan bij de caravandealer maar voor een caravan mover ga ik toch liever naar VMT caravanmovers ik zal jullie ook zeker aanbevelen als ik over de mover vragen krijg
  Een zeer tevreden klant.

  76)
  Andre

  Plaats:
  Moordrecht

  Dinsdag, 2. October 2012 11:57
  Reeds enkele jaren werk ik met mijn verkoopwagen,welke door VMT is voorzien van een mover. Ook heeft Bert in de afstandbediening de bediening van de hydraulische stempels verwerkt.Het geheel weegt ruim 7 ton, maar ook na enkele jaren totaal geen klachten. Zelfs een hoge stoeprand is geen enkel probleem.
  V M T is een aanrader voor een ieder die probleemloos wil rangeren

  75)
  Gert

  Woensdag, 29. Augustus 2012 15:20
  Begin van de zomer is onder onze vouwwagen, een fleedwood santa fee (ruim 1000kg) een reigh mover geplaatst. Dit was geen standaard klus. Aanvankelijk was de afstelling niet helemaal juist. Bert en zijn mensen rusten niet voordat alles in orde is, zo ook bij ons.
  Wij zijn tevreden met het resultaat en hopen veel jaar plezier te hebben van de mover. Geen gezeul, maar te bedienen met 1 vinger.
  Jel: Als je denkt dat het niet kan klop dan bij VMT moversystems an!

  74)
  Jan Frens

  Plaats:
  Castricum

  Woensdag, 15. Augustus 2012 23:31
  Hallo
  Vorige week informatie gevraagd over de mogelijkheid tot plaatsing van een mover onder onze caravan.
  Deze week al (!) is de GO-2 mover bij ons thuis geplaatst door René.
  Over zijn deskundig advies en ook zijn correcte plaatsing en uitleg over het gebruik ed zijn wij zeer tevreden. Ook de administratieve afhandeling van een en ander is keurig verlopen.
  vr groet Jan

  73)
  B.

  Maandag, 23. Juli 2012 19:35
  Hallo Caravanmoverspecialist,

  Heb de Enduro-kast ingebouwd en alles werkt perfect. Leuk dat ie nu softstart en -stop heeft.
  Bedankt voor het advies.

  Met vriendelijke groet,
  B.

  72)
  Johan van Doorn

  Plaats:
  Wijk bij Duurstede

  Vrijdag, 13. Juli 2012 09:32
  Aanvankelijk was ik terughoudend om een mover aan te schaffen, maar door de combinatie met een “lichte” accu, ben ik helemaal om.
  Behalve gemak zijn nauwkeurigheid en een korte draaicirkel voor mij belangrijk.

  Goed advies,een scherpe prijs en prima service maken dat VMT een topbedrijf is.

  71)
  J. Gilissen

  Plaats:
  Eijsden

  Maandag, 11. Juni 2012 17:31

  Een goede en heldere voorlichting gekregen bij het aanvragen van de offerte. Keuze voor een De Hoeve Lithium Ion accu gaf meer mogelijkheden om te monteren. Onder meer aansluiting op caravancircuit. Montage aan huis verliep geheel naar wens. Samen ter plaatse de mogelijkheden overwogen met prima advies. Montage gebeurde zeer zorgvuldig, met goed oog voor kleine details, zeer nette afwerking. Kortom dienstverlening van het hoogste niveau, getuigend van vakmanschap: een klassebedrijf!

  Met dank aan meneer en mevrouw Van Miltenburg en speciaal dank aan uw monteur die bij ons aan huis zeer vakkundig heeft geadviseerd, gemonteerd en ons heeft uitgelegd.
  Met vriendelijke groet,
  Jef Gilissen

  70)
  Johan

  Plaats:
  Nunspeet

  Donderdag, 17. Mei 2012 19:26
  Na contact via de mail een deskundige en goede informatie ontvangen over de aanschaf van een mover voor onze caravan.
  Nadat de afspraken waren gemaakt werd de mover snel en vakkundig gemonteerd.
  Hartelijk bedankt en succes met het bedrijf.

  69)
  Fam koelewijn

  Plaats:
  Spakenburg

  Zondag, 6. Mei 2012 12:13
  sinds een aantal weken de trotse bezitter van een Alko Mammut mover. het was geweldig om te zien hoe vol enthousiasme er door de monteurs van Bert werd gesleuteld en het viel erg in de smaak om te zien hoe gedreven ze waren om de goed te laten werken (absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit).
  Wat ons het meest verblijde dat ons werd verteld dat hij dinsdag klaar zou zijn en ik op maandag al werd gebeld.

  mvg Jan Koelewijn

  68)
  Goeree

  Plaats:
  Emmeloord

  Zondag, 8. April 2012 10:07
  truma sr2 gekocht begin maart. zelf geplaatst. Best te doen. Zelfs erg leuk
  werk.Geweldige uitleg en voorlichting gehad. Nu nog kamperen en uit proberen.
  Maar terug naar de winterstalling was al een feest.
  Bert en Annie bedankt (de twee H????)
  Dan weet jij het wel weer.Geintje succes met jullie leuk verzorgd bedrijf.Roel

  67)
  Yvonne van dijk

  Plaats:
  Driebergen

  Donderdag, 5. April 2012 22:01
  hoi hoi
  ik heb een mover onder mij tabbert tandermasser laten zetten een jaar geleden
  en hij doet het super goed
  zowel op de weg als in de bagger
  we hebben er heel veel plezier van
  nooit meer trekken aan de caravan geen rug pijn meer
  groetjes yvonne

  66)
  Felen

  Plaats:
  Utrecht

  Vrijdag, 30. Maart 2012 20:16
  VMT movers hebben wij ervaren als een zeer prettig en professioneel bedrijf. Je krijgt duidelijke en vriendelijke uitleg over het juiste product, want er zijn nogal wat types movers en prijzen voor o.a. caravans. Bert en Anne nemen echtt alle tijd voor je. Volgens de laatste berichten wordt hun service uitgebreid met onderhoud aan caravans. Bij deze hebben we het juiste adres voor onze caravan gevonden. Anne, Bert en de monteurs, nogmaals hartelijk dank voor het plaatsen, de uitleg en de goede “zorgen” aan onze caravan die nu is uitgerust met een Enduro mover.

  65)
  Rob van den bosch

  Plaats:
  Den Haag

  Donderdag, 23. Februari 2012 09:29
  Goede voorlichting bij het aanvragen van een offerte van een mover voor mijn caravan.
  Werking mover en accu uitvoerig toegelicht na montage daarvan.
  Het bedrijf is een aanrader voor de caravan-liefhebber!

  64)
  Fam. Jacobs

  Plaats:
  Ede

  Zondag, 29. Januari 2012 18:31
  Afgelopen maanden op zoek geweest naar een mover voor onze caravan.
  Uiteindelijk terecht gekomen in Rhenen.
  Uitgebreid uitleg gekregen. Offerte ontvangen en order geplaatst.
  Daar hebben we geen spijt van, prima werk geleverd, alles volgens afspraak.
  Voordat we met onze nieuwe aankoop huiswaarts keerden even proef gedraaid.
  Thuis de caravan op zijn plaats gezet, wat een makkie, dit hadden we veel eerder moeten doen. En nu maar wachten op het voorjaar. Dan gaat het echt gebeuren.
  Anne en Bert hartelijk bedankt voor alles.

  63)
  Familie C.O.Leeuw

  Plaats:
  Julianadorp (nh)

  Maandag, 7. November 2011 16:03
  Aanbevelingen? Nou zeker weten!!! Bij Bert en Anne, van VMT Mover Systems uit Rhenen bent U in goede handen, een rechtuit “no nonsens” bedrijf waar kwalitiet en service hand in hand gaan.
  Bij ons zat de mover in “no time” onder wij arriveerden bij het bedrijf komende van Julianadorp kort na de middag en vertrokken met mover, getest en wel, om 17:00. Wij maken nu al vanaf juni dit jaar intensief gebruik van de caravan en dus ook de simpark mover en kan alleen maar zeggen “fantastisch”.

  62)
  Rob Raaijmaakers

  Plaats:
  Waalwijk

  Vrijdag, 16. September 2011 14:44
  Wij zijn op drie verschillende plaatsen geweest voor de onderbouw van een mover onder een polar caravan en overal werd gezegd dat het niet moglijk was. Bij VMT was het de normaalste zaak van de wereld kregen we uitstekend advies en werden we meteen geholpen en alles volgens afspraak gedaan. Kortom een bedrijf dat gewoon prima doet waar het voor staat. Een zwager van me is er heen gegaan met een caravan uit de zestiger jaren zonder chassis balken en ook hij kon na afspraak zijn caravan met mover ophalen.
  Volgens mij is dit dus het adres als je gewoon goed geholpen wil worden.

  61)
  Ikwilinkt.nl – Jimmy de Haas

  Plaats:
  Heerhugowaard

  Vrijdag, 19. Augustus 2011 13:44
  Nadat wij bij een caravanbedrijf in brabant van het kastje naar de muur waren geslingerd, zijn wij (met spoed) op zoek gegaan naar iemand die WEL kennis van zaken had.
  Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit mensen die zich met recht rangeerspecialisten mogen noemen. Het hele bedrijf straalt kennis uit, ook wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en zijn de kosten ook duidelijk.
  Wij konden onze verkoopwagen nog wel even snel bij Anne en Bert langsbrengen (’s avonds om half acht, tussen lasagne maken en de kleine naar bed brengen). Een dag later was de mover ondergebouwd.
  Zeer vriendelijke, gastvrije mensen met misschien iets teveel hart voor de zaak 🙂

  Bedankt voor de super service, wij zullen jullie zeker aanbevelen!
  Op verzoek van Anne doen wij dat niet in jullie vakantie 🙂

  60)
  Syb en Gerda

  Plaats:
  Zevenaar

  Woensdag, 27. Juli 2011 21:45
  Begin mei hebben we een Truma SR mover onder onze Avento caravan laten plaatsen, met een standaard Dynac accu. Van te voren al eens langs geweest, waarbij we uitstekend zijn geadviseerd over de verschillende mogelijkheden.
  Op de dag van montage de caravan om 10.00 u gebracht en eind van de middag weer opgehaald, in de tussenliggende uren hebben we de mooie omgeving van Rhenen verkend.
  De mover en bekabeling e.d. zijn keurig gemonteerd.
  In juni zijn we een paar weken met de caravan op pad geweest, waarbij de mover al zijn diensten heeft bewezen. Al met al zijn we erg tevreden over onze mover en VTM Mover Systems.

  59)
  Jan-Harmen

  Plaats:
  Zutphen

  Zondag, 17. Juli 2011 22:58
  Voor onze relatief zware Hobby 540 UK (1550 kg) gekozen voor een Simpark Handmatic. Uitstekend advies gekregen; alle voor- en nadelen, kwaliteits- en prijsverschillen werden duidelijk uitgelegd. Uitgebreid telefonisch advies van Anne gericht op onze specifieke situatie. De Simpark sprong er voor ons uit omdat deze ijzersterk is. De handbediening is een fluitje van een cent. Vriendelijke behandeling, snel gemonteerd, goede uitleg; kortom zeer tevreden!

  58)
  Paul Noij

  Plaats:
  Beuningen

  Zaterdag, 16. Juli 2011 20:29
  Op mijn caravan was een Carver mover systeem gemonteerd. Het probleem was dat deze ging “bokken”. Al snel had ik via interbet een vraag gesteld bij deze firma. De volgende dag werd ik meteen gebeld met de mededeling dat ik twee “tweedehandse” prints kon uitproberen. Prima service.

  Bij dit bedrijf wordt de klant als KONING behandeld. Bert en Anne: Super bedankt, ook namens mijn vrouw

  57)
  Adri van den Brink

  Plaats:
  Driebergen

  Vrijdag, 8. Juli 2011 12:04
  Even een bedankje voor de geweldige uitleg en service van de mover ENDURO EM304 met een OPTIMA YELLOTOP accu,hij heeft al het moeilijke werk wat wij zelf moesten doen met onze caravan uit handen genomen en zijn zeer tevreden over het geen wat hij moest doen.
  Ik zou een ieder aanraden om dit bedrijf te nemen als het om een mover gaat.
  Nogmaals hartelijk dank.
  A van den Brink
  Wulfert Floorlaan 10
  3972WH Driebergen

  56)
  Marijke en Jan

  Plaats:
  Beek Ubbergen

  Zaterdag, 2. Juli 2011 18:31
  Beste heer en mevrouw van Miltenburg en andere medewerkers van VMT,
  Na het nodige google-werk kwam ik uit op de volgende voor onze caravan geschikte mover-combinatie:
  de TRUMA mover SR (34 kg) met de 55Ah OPTIMA YELLOWTOP accu en de Ctek accu- lader.
  Vervolgens ben ik gaan zoeken naar een bedrijf dat het door mij gewenste kon monteren. Ook hierbij bewees het ‘googlen’ zijn diensten. Ik kwam terecht bij VMT MOVER SYSTEMS, de caravan-specialist te Rhenen en wel om de volgende redenen:
  de presentatie, de deskundigheid/ /ervaring, de verstrekte informatie (zowel via de mail als telefonisch),
  – de vestigingsplaats (niet te ver weg),
  – de kosten van de investering.
  Vooral de grote deskundigheid van de directeur van dit bedrijf, de heer Van Miltenburg, en de tijd die hij neemt voor het uitleggen/toelichten van het een en ander sprak ons erg aan. Ook de mede-directeur, mevrouw Van Miltenburg, staat je met raad en daad terzijde.
  De praktijk
  De accu met toebehoren is keurig in de rechtse bankkast van de caravan geplaatst en neemt weinig ruimte in: 40cm diep en 28cm breed. Door de heer Van Miltenburg werd het gebruik van de mover duidelijk uitgelegd. Ook verstrekte hij een handige lijst over het gebruik van de mover en accu.
  We zijn zojuist terug van onze eerste reis met gebruik van de mover.
  Onze conclusie is dat we deze investering eerder hadden moeten doen. Wat heb je daar een gemak en plezier van.
  Met vriendelijke groeten,
  Marijke en Jan

  55)
  Paul van Ooijen

  Plaats:
  Huissen

  Vrijdag, 24. Juni 2011 16:23
  Beste mensen van de caravanmoverspecialist,

  Ik heb zojuist onze caravan met de nieuwe Truma SR op de oprit ‘gemoved’. Mijn vrouw stond er blij bij te kijken met de armen over elkaar, want zij hoefde nu niet meer te helpen.
  Ik ben erg tevreden over het advies vooraf en de prima uitleg bij de aflevering. Bovendien, klantvriendelijk-heid alom. Jullie horen zeker bij de bedrijven, waar service nog hoog in het vaandel staat.

  54)
  Fam Ruigrok

  Zaterdag, 14. Mei 2011 12:46
  Beste Anne en Bert,

  We hebben er even over na gedacht en voor Pasen bij jullie terecht gekomen om te kijken naar een Mover uiteindelijk besteld. Mede door de gezellige en uiterst vriendelijke en betrouwbare manier van adviseren. Ook bij het halen de deskundige uitleg en na controles door jullie personeel. Even wegen of ergens een zekering vervangen was ook geen probleem. We zijn er nu mee weg en het is een feest om de caravan weg te zetten. Niet meer moeilijk sturen of steken en duwen. Ook het aankoppelen gaat zonder kracht. Al met al hadden we hier veel eerder mee moeten beginnen. Nogmaals bedankt voor jullie deskundige advies en plaatsing.

  Fred en Monique

  53)
  Familie Groenendal

  Vrijdag, 13. Mei 2011 18:35
  We zijn zeer tevreden over de Alko mammut
  voor een m chassis die we in sept. 2010 hebben laten monteren op onze Fendt caravan. We zijn telefonisch en via de mail goed voorgelicht.
  Monteur Bob heeft bij ons thuis de mover gemonteerd. Dit alles is goed en netjes gebeurd.
  Kortom wij kunen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

  52)
  Piet Gunsing sr

  Plaats:
  s,Gravenhage

  Zaterdag, 30. April 2011 23:37
  Hallo Anne en Bert
  nogmaals hartelijk bedankt voor de snelle afhandeling en de servise er na en het goede advies wat wij voor onze Fendt caravan nodig hadden een Truma en een Optima accu, bij het ophalen van de caravan stond er weer een kopje koffie klaar en nogmaals een duidelijke uitleg over de werking perfect geregeld zeker aan bevelings waardig voor nieuwe klanten en dat zal ik zeker doen.
  met vriendelijken groeten
  Hilda en Piet Gunsing sr
  s,Gravenhage

  51)
  Kemperman

  Plaats:
  Zeist

  Dinsdag, 26. April 2011 11:40
  Hallo,

  Mover besteld op vrijdag 15 april. Powrcompact voor onze eriba troll 530 was niet op voorraad. Een week later was alles geregeld en konden we op pad.
  Bijgeleverde bevestigingdbeugels waren niet naar de zin van Bert van Miltenburg. Er werden zonder meerprijs beter passende onder gemonteerd. Ook aansluiting van de accu op 12 volt systeem in de caravan was zonder extra kosten. Goede service en bij afhalen goede uitleg.

  Wim Kemperman Zeist

  50)
  Pierre en Elly Kuster

  Plaats:
  Nieuwegein

  Dinsdag, 19. April 2011 22:39
  Beste Anne en Bert,
  Mijn lekenvraag is duidelijk en snel beantwoord. Dit tussen alle werkzaamheden door denk ik. Een extra vermelding waard dus.
  Top en nogmaals veel succes met jullie verdere zakelijke ondernemingen.

  Pierre en Elly

  49)
  Pierre en Elly Kuster

  Plaats:
  Nieuwegein

  Maandag, 18. April 2011 20:44
  Hallo Anne en Bert (ik ben maar zo vrij).
  Op zich zegt deze aanhef al genoeg van de aandacht die je krijgt.
  Na een grondige voorlichting via de mail, hebben wij onze keuze laten vallen op de “Simpark”. Alleen de voorlichting was al prima niets was jullie teveel om het nogmaals aan een “leek” uit te leggen.
  Nog geen grote ervaringen maar al geconstateerd dat de “Simpark mover” beresterk is. Het inparkeren thuis over de tegels met wortelopdruk van de bomen was geen probleem . Complete luxe.
  We hadden de afspraak al een tijdje staan. Helaas werden jullie die dag overvallen met ziekte onder de medewerkers. Dit probleem werd door jullie prima opgelost. Wij hopen dat jullie alsnog een goed weekend hebben gehad. Overigens ook vriendelijke medewerkers.
  Vandaag toch nog even een “lekenvraagje” gestuurd. Maar ook die zal weer op de bekende wijze worden opgelost. Binnenkort op vakantie en dan gaan we nog meer genieten van de mover.
  Ik koppel dat zeker nog even terug.
  Ik zal jullie zonder meer aanbevelen.
  Ik wens een ieder die dit leest en in het bijzonder jullie een heel goede vakantie toe en daarnaast veel succes met jullie onderneming

  48)
  Rijk Verwoert

  Plaats:
  Vianen

  Donderdag, 14. April 2011 15:40
  Hallo Anna en Bert,
  Vandaag mijn Avento-caravan opgehaald voorzien van een Truma SR mover met een Optima-accu.
  Buiten de voortreffelijke en duidelijke uitleg is de mover erg mooi ingebouwd zodat er zo weinig mogelijk ruimte werd gebruikt. Alleen het inparkeren thuis was al een “makkie”. Bedankt en ik zal jullie zeker aanbevelen.
  Met vriendelijke groet
  Rijk

  47)
  Harry Middelbos

  Plaats:
  Heelsum

  Zondag, 10. April 2011 17:34

  Dag Bert en Anne,
  Op zaterdagochtend naar Rhenen gereden om in jullie bedrijf de mogelijkheden en onmogelijkheden van movers te bekijken.
  Wat als eerste opvalt is de tijd die jullie nemen om een product uit te leggen,ondanks meerdere wachtende klanten.
  Besloten de Enduro automaat aan te schaffen en deze er zelf onder te bouwen.
  Verleden week heb ik deze klus zelf gefixt, met de duidelijke handleiding en de adviezen uit het gesprek in het geheugen heeft dit geen enkel probleem gegeven.Gisteren gearriveerd op de camping en de caravan fluitend op z’n plek gezet,het gesleepen getrek met een slechte rug is over, fantastisch.

  Met vriendelijke groet,
  Harry&Clazien Middelbos
  Heelsum

  46)
  Ton Aarssen

  Plaats:
  Gouda

  Zondag, 10. April 2011 14:32
  Beste Anne en Bert en de andere medewerkers van VMT,
  Na intensief gezocht te hebben naar een geschikte mover voor onze Fendt caravan zijn we via jullie duidelijke website met jullie in contact gekomen. De persoonlijke benadering bij ons bezoek aan jullie werkplaats hebben wij zeer gewaardeerd. We hadden ook meteen het gevoel dat we bij een stel techneuten terecht waren gekomen bij wie een goed advies en het afleveren van een goed produkt op de eerste plaats kwamen.
  We kunnen niet anders zeggen dan dat alles keurig gemonteerd is en dat accu en lader optimaal in het interieur van onze caravan zijn weggewerkt.
  Nogmaals bedankt voor de uitstekende service!
  Ton en Anneke Aarssen

  45)
  Jan Vermeulen

  Plaats:
  Arnhem

  Dinsdag, 29. Maart 2011 21:46
  Beste Anne en Bert,

  Dank voor de gastvrije ontvangsten, de gedegen adviezen, de mover achter de wielen (zoals door ons gewenst) en de nette bevestiging ervan onder/in onze BIOD 370 TL. Kwaliteit en betaalbaarheid gaan bij jullie hand in hand. We zeggen het voort.

  Groet,
  Lien en Jan Vermeulen, Arnhem

  44)
  P. Havens

  Plaats:
  Leusden

  Zaterdag, 26. Februari 2011 17:32
  ik kan niets anders zeggen dat de behandeling ,kennis en uitleg bij het plaatsen van mijn truma mover uitstekend was.ZEER vriendelijke mensen,en zal dit bedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen.p.havens leusden 26-2-2011

  43)
  Henny Derks

  Plaats:
  Renkum

  Donderdag, 17. Februari 2011 09:55
  Hallo Bert. Ik Henny Derks had een mover bij je gekocht
  voor mijn caravan Hobby 440
  Deze set heb ik afgelopen zondag gemonteerd
  het was zo,n mooi weer dat ik niet stil kon zitten
  dus maar even aan het werk ;met succes
  alles werkt perfect . heb het uit geprobeerd vanaf achter het huis
  tot aan de weg . ( is dubbele S bocht) en gaat echt perfect joh
  Moest dit toch even melden . en zal dit ook aan bevelen aan kennissen.
  voor de goede service van je bedrijf .
  ik ben er blij mee . mvgt Henny Derks.

  42)
  J. van Helden

  Plaats:
  Maarssen

  Maandag, 22. November 2010 14:25
  via e-mail:

  Beste Bert van Miltenburg,
  Graag wil ik je nog bedanken voor de vakkundige adviezen en uitvoering van de montage van de ALKO Mammut mover, Optima Yellowtop en Ctek 4003 acculader onder mijn nieuwe Adria Adiva caravan. De mover doet het prima, de bedrading is keurig aangelegd en de accu efficient weggewerkt in het toiletkastje. Vakwerk en ook nog voor een concurrerende prijs.

  Vr. gr. Juul van Helden

  41)
  Goof van der Peijl

  Plaats:
  Soest

  Zaterdag, 20. November 2010 09:55
  Hoi Anne, Bert en personeel,

  Ik heb dit jaar een Eriba Feeling 425 gekocht. Deze caravan heeft een laag chassis. Kwam er 1.2.3 niet uit welke mover onder deze caravan zou passen. Dankzij jullie professionele en deskundige advies en geen mooie verkooppraatjes is er een Powrmover model 1 onder de caravan gezet. Dit is een handmatige mover maar het opzetten van de rollers op de banden is “een fluitje van een cent”. Vrijdag de caravan opgehaald en van de monteur, die alles heeft geplaatst goed uitleg gehad. Hij verdient ook een pluim, want de apparatuur was keurig ingebouwd. Op de terugreis naar Soest, wegen met de meeste drempel en heuveltjes genomen. Totaal geen probleem. Thuis nog een uurtje aan het oefenen geweest want het is een leuk speeltje. Jammer dat de winter komt. Wij verheugen ons nu al op het voorjaar.

  Met vriendelijke groet,

  Goof en Judith v.d Peijl

  40)
  Jan & Marjon van Meer

  Plaats:
  Oosterhout NBr

  Zaterdag, 13. November 2010 15:01
  Hoi Anne en Bert,

  Hartelijk dank nog voor de professionele en bovenal zeer vriendelijke afhandeling.
  Het door Anne geadviseerde en gisteren door jullie monteurs op deskundige wijze gemonteerde basismodel van de powrmover voldoet zeer goed, heb de caravan zojuist probleemloos in de stalling naast mijn huis kunnen zetten ondanks een goot in het wegdek en een betonnen oprit stoepband
  Voelde me weer een kleine jongen met zo’n speeltje in de hand.
  Ondanks het feit dat onze caravan al 18 jaar oud is, is dit toch een prima investering, welke ik iedereen aan kan raden! Ga dit ook zeker doen, verder nog de complimenten aan Anne, je vrouw weet waar ze het over heeft Bert, ben daar zuinig op.
  Veel succes verder met jullie prima bedrijf.

  Met vriendelijke groeten,

  Marjon en Jan van Meer
  Oosterhout Nbr

  39)
  Dick Berkelaar

  Plaats:
  Doorn

  Maandag, 18. October 2010 11:14
  Beste Anne en Bert,
  Bedankt voor het professionele en deskundige advies bij de aanschaf van de Enduro EM 203 voor onze Eriba Living Pulse. Geen mooie verkooppraatjes, maar een eerlijk advies. prima montage en dito instructie hebben ons blij verrast, Thuis gekomen wat geoefend met de nieuwe aanwinst en mijn eerste indruk is erg positief.
  Volgend jaar zullen we de mover zeker regelmatig gaan gebruiken.

  Dick Berkelaar
  Doorn

  38)
  H. van Tol

  Plaats:
  Barneveld

  Maandag, 11. October 2010 20:00
  Na een zeer deskundige voorlichting hebben wij opdracht gegeven de powrmover 1XL tegen een, voor mijn gevoel, een scherpe prijs onder onze Knaus 450 FS te monteren. We brachten de caravan op 4-10-2010 en kregen 3 dagen later bericht dat de mover geplaatst was. Op 11-10-2010 hebben we onze caravan opgehaald en na een gedegen voorlichting hebben we de caravan meegenomen. De installatie is professioneel geïnstalleerd en werkt perfect.De ontvangst door dhr. en mw. van Miltenburg was heel hartelijk en ongedwongen. Bij de eerste ontmoeting en ook bij de aflevering had men veel geduld en tijd om alles nog eens goed uit te leggen. Ook gaf men de tip om de verzekering op de hoogte te stellen dat er een mover gemonteerd is.

  Het werkelijke gemak van de mover kunnen wij pas in de zomer van 2011 ervaren dus zullen wij dan een aanvulling op de site plaatsen.

  37)
  Fred Buitelaar

  Plaats:
  Rotterdam

  Zondag, 26. September 2010 16:47
  Ons probleem was dat onze Truma mover de caravan met horten en stoten voor- en achterwaarts voortbewoog. Bert van Miltenburg adviseerde even langs te komen om de oorzaak op te sporen en te verhelpen. Jullie kunnen er op wachten zei hij. Inderdaad bleek dat de Truma mover printplaat de storing te zijn.Direct werd een nieuwe besturingskast van Powrmover geadviseerd en dit bleek de oplossing. En binnen 1,5 uur konden we weer wegrijden. Prima service en goed advies. Een adres om te onthouden en terug te gaan. Succes Bert.

  36)
  Paul en Lisette Zoomer

  Plaats:
  Leusden

  Vrijdag, 24. September 2010 21:05
  Beste VMT
  Na een deskundige voorlichting van 1 1/2 uur op een zaterdagmorgen hebben wij opdracht gegeven de Truma SR onder onze Sprite Alpine Jubilee te monteren. Dit is op 23-9-2010 gerealiseerd. Hierna hebben wij op een zeer eenvoudige wijze de caravan in de winterstalling kunnen parkeren waar wij anders hulp bij nodig hadden. De installatie is professioneel geïnstalleerd en werkt perfect.

  Advies voor toekomstige geïnteresseerden:
  bespaar niet op de investering, ga voor absolute kwaliteit, niets is erger als op vakantie de mover er ineens de brui aan geeft, dan is je vakantie verpest.
  Bovendien de extra uitgave komt bij je vakantiebudget over een X aantal jaren en is dus een relatief lage investering met een zeer hoog gebriksgemak.

  Het werkelijke gemak van de mover kunnen wij pas in de zomer van 2011 ervaren dus zullen wij dan een aanvulling op de site plaatsen.

  Mover ????? DOEN !!!!!!!!!

  35)
  Henk en Nel Kuus

  Plaats:
  Driebergen

  Maandag, 13. September 2010 15:27
  Hallo Anne en Bert,
  Gelukkig was het vrijdagmorgen droog en kwam jullie monteur rond 9 u om de mover te plaatsen. Ook ik ben erg tevreden, zoals vele van jullie klanten! De monteur werkt erg netjes en de mover is goed onder gebouwd, volgens mij. Trouwens ik heb met verbazing in de bus gekeken, de monteur heeft gewoon een hele werkplaats mee!
  Anne, met je tip om een handmatige mover te nemen ben ik ook erg blij het is inderdaad “een fluitje van een cent” om de rollen op de band te zetten. Bedankt hiervoor. Bijgaand een fotootje van het plaatsen.

  34)
  Jurgen Kobs

  Woensdag, 8. September 2010 14:42
  U zoekt een perfect adres voor plaatsing en onderhoud van een caravan mover? Bingo!

  Na een spontane ontvangst met uitgebreid vakkundig en vriendelijk advies viel de beslissing snel op een geschikte mover voor mijn zware Eriba Swing 530. Enkele dagen later kon ik al met mijn “nieuwe speelgoed” aan de gang. Perfect!! En het probleem met mijn oplooprem werd ook direct opgelost.
  Dit bedrijf onderscheidt zich door vriendelijke service, vakmanschap en flexibiliteit. Vragen? mail me gerust.

  VMT Mover Systems: Nogmaals bedankt.

  33)
  J. den Blijker

  Plaats:
  Hengelo gld.

  Zaterdag, 4. September 2010 14:15
  Beste Anne en Bert.
  Via internet ben ik bij jullie terechtgekomen.
  Na een goede voorlichting de keus gemaakt voor een Powermover.
  In juli is de mover onder de Eriba 430 gebouwd.
  Inmiddels zes campings in Frankrijk verder en zeer tevreden.
  Jullie bedankt en natuurlijk ook de monteur.

  32)
  Erik Visser

  Plaats:
  Almere

  Vrijdag, 3. September 2010 22:01
  Beste Anne en Bert,

  Bedankt voor het prettige en profesionele contact dat we hebben gehad tijdends de aankoop en plaatsen
  op lokatie van de enduro EM203 mover en
  de optima accu.

  Ook de monteur verdient alle lof,alles werd goed uitlegd en tot in de puntjes netjes afgewerkt.

  met vriendelijke groet

  Erik Visser

  31)
  Rommy en Wim Keizer

  Plaats:
  Ugchelen

  Zaterdag, 28. Augustus 2010 14:15
  We hebben bij jullie dit voorjaar een Power Mover onder onze Fendt Caravan laten monteren . Een goede keus geweest. Het werkt allemaal prima. Geen geduw meer met de caravan. Goede service en afspraken nagekomen.
  Dank en een groet van ons.

  30)
  J.R

  Plaats:
  Epe

  Maandag, 16. Augustus 2010 09:11
  Geachte heer Van Miltenburg,
  Afgelopen vrijdag is bij mij de caravanmover geplaatst. Bij deze wil ik de complimenten geven voor de goede voorlichting bij u op de zaak. De installatie door Gerrit is voorbeeldig verlopen. Hij is uitstekend ingebouwd, niets dan lof. Alles ziet er overzichtelijk uit en is mooi weggewerkt. Wilt u hen (nogmaals) de complimenten van mij overbrengen. U treft het met zo’n gemotiveerde medewerker die vakwerk aflevert.

  29)
  H en C

  Plaats:
  Noord-Holland

  Maandag, 2. Augustus 2010 23:44
  Wij zijn 65+-ers en hebben een Knaus-caravan van 25 jaar oud die we niet graag willen missen. Een mover zou voor ons een uitkomst zijn omdat we de caravan dan kunnen blijven gebruiken.
  Na wat zoeken op internet zijn we terecht gekomen bij VMT Mover Systems in Rhenen. Vanaf het allereerste (telefonische) contact hebben we een goede indruk gekregen van VMT. Goede informatie die ons echt heeft geholpen om een juiste keuze te maken. Vooral de afspraak om onze caravan eerst eens grondig technisch te beoordelen (in onze aanwezigheid), was het positieve signaal om met deze firma in zee te gaan. Over het vervolg kan ik kort zijn: prima afspraken; correcte prijsopgaaf zonder verrassingen achteraf; keurige uitvoering/installatie; goede instructie over de bediening van de mover. Kortom: wij zijn zeer tevreden klanten. Onze caravan is weer helemaal bij de tijd wat betreft het manouvreergemak. Dit bedrijf is wat ons betreft echt een aanrader!

  28)
  C.W. van Beek

  Plaats:
  Wijk bij Duurstede

  Maandag, 5. Juli 2010 11:58
  Daar sta je dan, klaar voo0r vakantie, en de mover doet het niet meer.
  Snel op internet gezocht en bij jullie terechtgekomen.
  Na een belletje kon ik gelijk komen en bij aankomst stond de koffie voor mij klaar terwijl er al aanvang werd gemaakt met de reparatie
  Wat een aardige ,en zeker deskundige mensen. binnen een uur was ik weer op weg en werkte alles weer.
  De kosten waren zeker acceptabel
  Bedankt voor de fantastische hulp en als het ooit weer nodig mocht zijn kom ik zeker bij jullie.

  27)
  Louis Hommes

  Donderdag, 10. Juni 2010 21:12
  Na diverse sites bekeken te hebben via Google en prijsopgaves terecht gekomen bij VMT te Rhenen.Afspaak gemaakt voor enige voorlichting van de diverse merken movers en accuus besloten na de uitvoerige en vakkundige uitleg de Truma SR te laten monteren onder mijn Dethleffs 510V. De montage is ook vakkundig door de specialisten van VMT naar alle tevreden uitgevoerd.
  Aanrader voor degene die nog twijfelen VTM krijgt van mij een 10.

  26)
  Berdjan

  Donderdag, 27. Mei 2010 21:21
  Recent een Truma SR mover onder onze Carado C205 laten plaatsen door VMT Mover Systems. Prima voorgelicht, nette montage, aanrader! Manoeuvreren met de mover gaat geweldig.

  25)
  Henk & Corine Brinkhuis

  Plaats:
  Rheden

  Woensdag, 12. Mei 2010 12:01
  VMT gevonden via Google. De goede reviews hebben er toe geleid in Rhenen te gaan informeren. We werden uitstekend geïnformeerd en hebben uiteindelijk gekozen voor de Truma SR.
  We hebben hem in week 17 gekocht en is ook in die week geplaats. Week 18 mee op vakantie geweest. Helemaal geweldig !
  Zoals met zoveel dingen ; Hadden we veel eerder moeten doen ! Groeten uit Rheden.

  24)
  Brandweerman Cor

  Plaats:
  Didam

  Dinsdag, 11. Mei 2010 16:41
  10 april jl. een truma SR, Optima akku en Ctek 7000 lader laten plaatsen bij VMT mover sytems in Rhenen. Zeer tevreden over de informatie die is verstrekt en de montage. Uiteraard de mover getest en wel op 30 april jl. in de Ardennen. Ging super en ik zal jullie bedrijf zeker bij anderen aanbevelen. Vr. gr.

  23)
  Willem Trapman

  Plaats:
  Maarssen

  Woensdag, 4. November 2009 23:53
  Laatste vakantiedag in Duitsland mover tegen een stoepband kapotgereden.
  Thuis op google gezocht naar een bedrijf wat hem kon repareren of vervangen.Zo kwam ik bij VMT mover systems in Rhenen terecht.
  Even gebeld en werd rustig en deskundig tewoord gestaan welke mogelijkheden er waren.De volgende dag ben ik met mijn vrouw naar Rhenen gereden om te kijken naar de verschillende systemen.Anne ontving ons met koffie en koek en gaf ons
  deskundig uitleg.De week erna de caravan
  gebracht.Alle werkzaamheden zijn zeer secuur en deskundig verricht tot volle tevredenheid.De caravan is weer klaar voor de volgende vakantie.
  Bert en Anne jullie bedrijf is een aanrader voor iedereen.
  Veel succes!!

  22)
  Jan Adriaanse

  Plaats:
  Leusden

  Woensdag, 2. September 2009 14:44
  Vorig jaar heb ik door VMT Mover Systems (gevonden via Google) een Sympark Easymatic onder mijn Bürstner 500 TK laten plaatsen. Het werkt geweldig bij deze zware caravan. De service van VMT Mover Systems is in één woord fantastisch. Vlak voor de vakantie dit jaar bleek een electromotor niet te werken. Al de volgende dag kon ik bij Bert terecht en heeft hij het probleem opgelost. Geweldig. Kom daar eens om bij een caravandealer. Mijn advies aan allen die een mover willen laten plaatsen onder hun caravan: ga naar de specialist VMT Mover Systems. Zij zijn deskundig en klantgericht.

  Bert, veel succes met je bedrijf.

  21)
  T.L.Haenen

  Plaats:
  Opperdoes

  Dinsdag, 25. Augustus 2009 14:48
  Op 16 februari een Simpark Easymatic door uw bedrijf laten installeren.Twee dagen later zet de mover de caravan in dikke sneeuw keurig op z’n plek.Prima!
  Op 25 augustus voor alle zekerheid de afstelling bij uw bedrijf laten controleren. We zijn direkt deskundig geholpen. Prima service!
  Zal uw bedrijf gaarne aanbevelen.

  20)
  de Waal

  Plaats:
  Epse

  Zaterdag, 15. Augustus 2009 20:55
  In december 2008 een Powermover gekocht, na 8 maanden kan ik zeggen: werkt perfect en is goed geinstalleerd.
  100% tevreden dus.

  19)
  T. en I. Hooijer

  Plaats:
  Rhenen

  Maandag, 20. Juli 2009 19:56
  Beste Bert en Anne,

  Het was een goed advies van jullie om de PowrMover onder onze caravan te plaatsen. Wat een gemak zo’n mover! Op de campings heeft de mover het prima gedaan, duwen en trekken was nu niet meer nodig. En voor het eerst hebben wij zonder hulp van anderen, maar m.b.v. van de mover, de caravan uit en in de schuur gereden. De mover is eenvoudig te bedienen waardoor het heel gemakkelijk is om de caravan naar de juiste plek te manoeuvreren.

  Veel succes met jullie bedrijf.

  18)
  Theo Nass

  Plaats:
  Oisterwijk

  Donderdag, 14. Mei 2009 13:44
  Aangezien ik een blessure heb aan mijn schouder hadden mijn vrouw en ik toch maar besloten een mover onder de caravan te laten monteren.Via internet bij dit profesionele bedrijf een power mover automaat laten monteren.s Morgens waren wij om acht uur aanwezig in rhenen en werden met koffie ontvangen.Samen gekeken wat de beste plek was voor de accu en toebehoren en toen vertrokken naar veenendaal om samen heerlijk te winkelen.Om half een kregen wij telefoon dat alles klaar was.Na instructie vertrokken wij om half twee tevreden naar huis met onze nieuwe aanwinst.Ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan.Ze doen dit werk elke dag en bij de caravanhandel is en blijven het hobbyisten, en in prijs maakt het toch niet veel uit.

  17)
  Dick van der Linden

  Plaats:
  Uchgelen

  Donderdag, 14. Mei 2009 13:41
  sms-bericht nav zelfmontageset Powrmover automatisch opzetsysteem:
  Hoi Bert, je zult het moeten geloven maar mijn caravan rijdt alle kanten op die ik wil! Het is allemaal gelukt. Bedankt voor je telefonisch advies.

  16)
  Leo Jansma

  Plaats:
  Noordwijk

  Vrijdag, 8. Mei 2009 22:35
  Hartelijk dank voor uw goede advies. Wij zijn erg blij met de mover!

  15)
  Chris Besseling

  Plaats:
  Horst

  Zondag, 19. October 2008 17:38
  Het duwen en trekken door de goot en op de enigzins oplopende oprit voor ons huis moest maar eens afgelopen zijn.
  Via google terecht gekomen bij VMT mover systems. Eerste telefonische contact erg prettig en vertrouwenwekkend. 6 oktober vond de installatie van de powr mover plaats. Bij aankomst was alles voorbereid lag allemaal op een tafel montageklaar.Eerst goede mondelinge toelichtig en overleg hoe het een en ander zou uitgevoerd worden.
  Keurig net werk trof ik na een paar uurtjes verblijf in het leuke stadje Rhenen aan. Na een demo en nadere mondelinge instruktie vertrok ik huiswaarts.
  Kwam deze week goed uit, herfstvakantie, dus gelijk op pad met de caravan.
  Wat een aanwinst het werkt echt geweldig.
  Goed werk VMT.

  14)
  Jan Dunnewijk

  Plaats:
  Soesterberg

  Woensdag, 8. October 2008 16:19
  eind mei 2008 heb ik besloten een mover onder de caravan te laten monteren.Na het nodige zoekwerk kwam ik terecht bij van Miltenburg in Rhenen.Overleg en montage verliep snel en tot tevredenheid.Op vakantie en de mover gaan testen. Had ik het maar eerder gedaan.Het is geweldig!!!Simpel en betrouwbaar.Heel erg relaxed.

  13)
  Fred Van Nyen

  Plaats:
  Schoten

  Zaterdag, 4. October 2008 14:09
  Vrijdag 3 oktober 2008.
  Ze komen de SIMparkMover vandaag installeren op onze Swift 555.
  Mooi op het gestelde afspraakuur is hij er de installateur.
  Wat me direkt opvalt is hoe netjes alle koffers-dozen-pakjes-gereedschap- geladen zijn in de combi.
  Eerst bakje koffie aangeboden aan de installateur want hij heeft tenslotte twee en half uur gereden tot bij ons.
  Tijdens de installatie merk ik op hoe accuraat-methodisch-netjes en vooral met kennis van zaken hij tewerk gaat.
  Een lust voor het oog om hem bezig te zien.
  En . . . hij zit eronder hoor de mover en werkt perfect. Eindelijk gedaan met dat getrek en geduw op de camping.
  Deze firma is een ECHTE AANRADER voor al diegenen die een mover op hun sleurhut wensen te laten plaatsen.

  12)
  Th.Koene

  Plaats:
  Lienden

  Dinsdag, 30. September 2008 11:36
  In mei 2008 heb ik bij dit prettige en vriendelijke bedrijf van Bert een Truma SE Mover laten installeren.
  In onze vakanties hebben wij met de mover over steile en blubberwegen gereden zonder problemen. Zelfs in een zandbak kwam de caravan prima op zijn plaats (wel het disselwiel wat omhoog houden anders graaft dat wiel zich in).
  Ik ben dan ook uiteraard zeer tevreden met zowel VMT Mover Systems als met mijn nieuwe mover. Ik hoop dan ook nog vele jaren plezier van mijn mover te hebben.

  Vriendelijke groet,

  Th.Koene

  11)
  Truus en Herman Seising

  Plaats:
  Ede

  Woensdag, 10. September 2008 19:38
  Wat een feest om bij jullie een mover onder onze caravan te laten zetten!!!!
  Kleine klusjes doen jullie er gratis even tussendoor.
  Dat noemen wij ouderwetse service.
  De caravan is nog nooit zo makkelijk op onze oprit gekomen.

  Hartelijk dank daar voor
  Truus en herman Seising

  10)
  Piet van der Zanden

  Plaats:
  Streefkerk

  Woensdag, 30. Juli 2008 09:42
  Beste VMT medewerker, beste Anne en Bert.

  Het ophalen van de SimPark Easymatic bij Carmo in Rijswijk is prima verlopen. Spullen stonden keurig klaar toen ik daar aan kwam.

  Mechanische installatie en doorvoer naar binnen van bekabeling op zaterdag 26 juli 2008.
  Wel nog een extra vulplaat moeten maken om de 6 mm ruimte tussen de Peitz/hobby I platen op te vullen.
  Het profiel waar ook de schokbreker op gemonteerd zit steekt zo’n 6 mm buiten het chassis uit.
  Ook extra gat in de plaat moeten maken waar de bevestigingsbout van de schokbreker door gaat.
  Al met al een leuke klus om te doen. Zeker als het er daarna perfect onder zit.

  Op dinsdag 29 juli 2008 beugel voor hoofdschakelaar gemaakt en ECU en accu gemonteerd en aangesloten incl. pin 9 naar de auto.

  Testen …… en zoals verwacht werkt alles.

  Met vriendelijke groet,
  Piet

  9)
  Joan Hali

  Plaats:
  Renkum

  Maandag, 21. Juli 2008 15:14
  Samen met mijn partner Hetty Derksen gaan we langdurig op pad met onze Eriba Future 430T.Maar na een vervelende ervaring in Spanje waar 6 man nauwelijks in staat waren om de relatief lichte caravan op z’n plaats te krijgen,besloot ik een powermover aan te schaffen.
  Toen begon het feest want ook ik kreeg van de Eriba importeur te horen dat een mover onder zo’n lage Future niet kon.
  Hierna alle mover leveranciers afgelopen maar overal nee op het request.Alleen de importeur van Powrmover zei dat hij het aandurfde maar nadat ik hen foto’s van de onderkant had gestuurd trok hij zich terug.
  Intussen hadden mijn nasporingen wél het adres van VMT Mover Systems opgeleverd.De importeur was zo ruimhartig om mij ook op dit adres te wijzen.
  Nu zijn we ruim 6 weken op pad geweest in Zwitserland en Italié,vele campings bezocht. We hadden veel bekijks en waren steeds in staat eigenhandig onze caravan op zijn plaats te zetten.
  Tot een Zwitser mij benaderde want hij had ook een Future maar had ook met het bekende probleem te maken.
  Voor alle zekerheid heb ik hem het adres van VMT MOVER SYSTEMS gegeven.

  8)
  Nick Groesbeek

  Plaats:
  Weesp

  Zondag, 15. Juni 2008 10:48
  Deze week de Simpark laten monteren. Leuk, jong bedrijf, flexibel en prima service.
  Houden rekening met je wensen en je krijgt goede uitleg van te voren.
  Aanrader.

  7)
  Krijn Davidse

  Plaats:
  Beuningen

  Zaterdag, 31. Mei 2008 10:21
  Beste Bert,

  Heb je het programma Radar vanavond (maandag 26 mei) misschien gezien?? De Powrmover kwam op de 2e plaats!
  Een felicitatie waard en ik prijs mij gelukkig dat ik dit produkt heb gekozen.
  De duurdere Simpark kwam als eerste.

  Voor mij, als nieuweling op dit gebied, een interesante test. Ik heb de hele test opgenomen en kan je (bij interesse) een kopie op DVD sturen.

  M.vr.gr. Krijn Davidse en de groeten aan Anne.

  6)
  de heer J.I. van Putten

  Plaats:
  Strijen

  Woensdag, 9. Januari 2008 16:01
  Ingezonden brief aan de KCK ingekort weergegeven

  Eindelijk een mover.

  Oktober 2005 bracht ik mijn caravan, een Eriba Future 480, naar m’n vaste dealer/onderhoudsbedrijf voor een waterdichtheidscontrole en een Bovag onderhoudsbeurt.
  Na ampel beraad, mede gezien mijn leeftijd van 65+, besloot ik een mover te laten monteren. Dat kon dan gelijk met de onderhoudsbeurt mee.
  Zo gezegd, zo gedaan.De dealer gebeld en opdracht gegeven. Nee dus, geen mover. ” Onder uw caravan kan geen mover worden gemonteerd.Helaas heeft u één van die weinige types waarbij dat onmogelijk is”, aldus de baliemedewerker . Men had zich bij de aanbieding helaas niet gerealiseerd dat deze Eriba niet op een doorlopend chassis is gemonteerd. De Eriba Future heeft een kooiconstructie, welke direct op de as is gemonteerd.
  Twee jaar lang heb ik leverancier van movers benaderd, maar geen succes.
  Toen viel de KCK van november 2007 in de bus met op blz.79 een advertentie over movers.Via de website van deze leverancier kwam ik terecht bij VMT Mover Systems. Eén telefoontje met de heer van Miltenburg van voornoemd bedrijf was voldoende om binnen 14 dagen tot het aanbrengen van een mover te komen. Mijn complimenten aan dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in, kennelijk voor andere bedrijven, moeilijke klussen. Ongetwijfeld zijn er mensen, die hetzelfde probleem hebben, dat ik had. Welnu hopelijk vindt men bij VMT Mover Systems de oplossing.
  J.I. van Putten

  5)
  J.S. Arends

  Plaats:
  Wijk bij Duurstede

  Maandag, 1. October 2007 12:16
  L.S.,

  Op 21 augustus jl. hebben jullie onder mijn Eldiss caravan een PowrMover XL geplaatst. De behandeling was perfect: alles werd geduldig en duidelijk uitgelegd. Complimenten hiervoor. Toen naar huis en de volgende week met vakantie. Veel verplaatsingen in deze vakantie. M.b.v. de mover was dat geen enkel probleem. We hadden hem jaren eerder moeten laten monteren door jullie. Ik heb een erg prettig gevoel aan jullie bedrijf over gehouden en dat wilde ik via dit mailtje even laten weten.
  Succes met jullie bedrijf en nogmaals hartelijk dank!.

  Jos Arends
  Wijk bij Duurstede.

  4)
  Martin van der Pluijm

  Plaats:
  Bad Gastein Oostenrijk

  Maandag, 17. September 2007 14:14
  Over een zelfmontageset Truma SE op Eriba Nova door ouders mee genomen naar Oostenrijk uit e-mail van 4 september 2007:

  Hoi Anne,

  Nou gisteren begonnen met inbouwen van de mover. Om 10.00 uur begonnen en om 16.00 uur was ik een rondje aan het rijden over de parkeerplaats bij ons.
  Was goed gegaan en alles was duidelijk. Nogmaals dank voor jullie service.

  M vr gr

  Martin van der Pluijm

  3)
  Theo Uneken

  Plaats:
  Woudenberg

  Maandag, 17. September 2007 12:04
  Over de tandemasser mover (4 wiel aangedreven door VMT Mover Systems samengesteld)op Knaus 750:

  Goedemorgen Anne en Bert,
  We hebben er inmiddels vijftien campings opzitten, allemaal zo met hun eigen bodemgesteldheid en hellingspercentages. De mover voldoet echt uitstekend en heeft ons tot dusverre niet in de steek gelaten. Wel kregen we keer op keer bewonderende blikken van de overige kampeerders, vooral vanwege het gemak waarmee ik de enorme caravan op haar plaats wist te manoeuvreren.
  Met vriendelijke groet,
  Theo Uneken.

  2)
  J.S. Arends

  Plaats:
  Wijk bij Duurstede

  Woensdag, 22. Augustus 2007 18:20
  Thuisgekomen was het een reuze fijn om met de door jullie geleverde mover de caravan op de plaats te krijgen. Nogmaals bedankt voor de erg plezierige behandeling!
  h.gr.,

  Jos Arends

  1)
  Fam J.W. Bruin

  Plaats:
  Leidschendam

  Zondag, 1. Juli 2007 23:15
  Wij zijn zeer gelukkig met de mover en de wijze van montage. Jullie hebben een grandioze job gedaan. Als ik bij anderen kijk: bakbeesten van accu’s en slordige aansluitingen. Hartelijke dank en onze beste wensen voor jullie bedrijf!  • tandemasser mover TER 4
   review1

   review2
   review3
   review4
   review5