Mover voor Kip Shelter
 • Een mover voor een Kip Shelter

  Aangepaste montageplaat voor montage met behoud van bodemvrijheid

  Het is geen enkel probleem om een caravan mover te laten monteren op een Kip Shelter. VMT Mover Systems heeft daar in 2018 al een aangepaste montageplaat voor ontwikkeld. Bij een standaard montage van een mover voor uw caravan komt de mover veel te laag uit en is de kans op schade groot. Op een Kip Shelter monteren wij de caravanmover dan ook niet op een standaard wijze. Wel hebben wij eind 2020 de montageplaat zodanig aangepast dat montage binnen een werkdag nu ook mogelijk is.

  Bij gebruik van de montageplaat valt de caravan mover helemaal binnen het chassis. Het chassis steekt zelfs een stukje onder de mover uit en is dus het laagste punt, niet de mover. Het is bij de aangepaste montage alleen mogelijk om een Reich mover, volautomatische versie te kiezen. Bij een halfautomatische mover zit het opzetmechanisme de aangepaste montage in de weg.

  Tot en met 2020 hebben wij voor de montage van een caravanmover op een Kip Shelter daarom de Reich Easydriver Pro 1.8 gebruikt, vanaf 2021 levert Reich de Easydriver 2.0. Deze mover is krachtiger, verder zijn er weinig wijzigingen.

  Review naar aanleiding van de montage van een mover:

  Beste mensen van VMT
  We zijn zeer tevreden over de movers onder de caravan. Nu hoeven we de buren niet meer te vragen om te helpen om de caravan op de oprit te duwen. Het ging vanmiddag zonder problemen. Jullie zijn toppers.
  Hartelijke groet,
  Frits Koffijberg

  Meer reviews lezen van onze klanten.

  Foto’s van montage van een caravanmover onder de Kip Shelter

  Hieronder ziet u een aantal foto’s van de montage van een volautomatische Reich mover onder de Kip Shelter of Kip Shelter Offroad.


  Iedere accu kan in combinatie met de mover van Reich worden gekozen. Sommigen van onze klanten hebben al een accupakket in de Kip Shelter staan. De meesten die dat niet hebben kiezen omwille van gewicht, gemak en ruimte voor een Reich Mobility Power Pack (MPP). Deze 2kg zware lithium accu monteren wij met een verlicht aan/uit knopje. De MPP accu is een jaar bewaarbaar zonder bijlading en kan in de caravan achterblijven. De MPP laadt op 230V (wij monteren de aansluiting), als het trekkend voertuig een 13-polige aansluiting heeft, laadt deze accu ook tijdens het rijden.

  Filmpje met uitgebreide uitleg Reich Easydriver Pro 1.8

  Hieronder ziet u een filmpje van de Reich Easydriver Pro 1.8 gemonteerd op een Eriba Future (ook een bijzondere montage). Het filmpje bevat een uitgebreide uitleg over de werking van de mover.

  Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

 • Laagste prijs aanvragen   • VMT Mover Systems ontwikkelde als eerste een aangepaste montageplaat
   • Compacte mover voor de laagste prijs
   • Jarenlange betrouwbaarheid
   • Montage te Rhenen binnen een werkdag
   • Nu € 100,- korting op de montage
   • 24/7 service
   • Geen gezeur garantie!