OVER VMT
 • Over VMT Mover Systems

  medewerkers VMT Mover Systems

  Movers zijn ons dagelijks werk en onze passie

  VMT Mover Systems is een bedrijf dat zich als een van de weinigen al ruim 20 jaar voornamelijk bezighoudt met movers voor de recreatieve sector én professionele sector. Wij monteren dagelijks movers onder alle merken caravans. Onder iedere caravan kan een mover worden gemonteerd.

  Caravanmover voor Eriba, Rapido, Trigano, Airstream, Kip Shelter of andere bijzondere caravan? VMT kan alles maken!

  Rockwood Ultra Light met mover
  Vraag naar de mogelijkheden voor uw Eriba Future, Eriba Puck, Pan, Touring, Airstream, Kip Kompakt, Kip Shelter ea. Wij monteren ook zware movers onder vrachtwagenaanhangers of marktverkoopwagens. Kijkt u voor ons werk ook eens op pagina media.

  Wij werken vanuit onze goed uitgeruste werkplaats in Rhenen. Daarnaast hebben wij een servicewagen en een mobiele werkplaats tot onze beschikking waarmee we op locatie, op de markt of bij klanten thuis, kunnen werken met alles bij de hand.

  Een goede mover gemonteerd onder uw caravan!

  Wij werken met de filosofie dat kennis, kwaliteit en service de drie belangrijkste uitgangspunten zijn die in ons bedrijf de boventoon voeren. U kunt dit herkennen in de producten die wij verkopen, in onze benadering van onze klanten en uiteraard in het eindproduct. Een goede mover gemonteerd onder uw caravan.

  Onderhoud aan caravan, camper of (verkoop)aanhangwagen en APK keuring

  Daarnaast voeren wij ook onderhoudsbeurten uit aan caravans, campers en (verkoop)aanhangwagens. Wij hebben hiervoor hefbruggen en al het benodigde gereedschap en kennis tot onze beschikking. Tevens hebben wij een APK keurmeester bij ons in dienst om uw camper te keuren.

 • Laagste prijs aanvragen
   Caravanonderhoud vakkundig uitgevoerd door VMT
   Camperwerkplaats VMT Mover Systems
   Rockwood oplegger caravan
   Onderhoud verkoopwagen
   een van de werkplaatshallen VMT Mover Systems