Onderhoud caravan en mover
Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • Wij verzorgen het onderhoud van uw caravan en caravanmover

  U zoekt een perfect adres voor plaatsing en onderhoud van een caravan mover? Bingo!

  Na een spontane ontvangst met uitgebreid vakkundig en vriendelijk advies viel de beslissing snel op een geschikte mover voor mijn zware Eriba Swing 530. Enkele dagen later kon ik al met mijn “nieuwe speelgoed” aan de gang. Perfect!! En het probleem met mijn oplooprem werd ook direct opgelost.
  Dit bedrijf onderscheidt zich door vriendelijke service, vakmanschap en flexibiliteit. Vragen? mail me gerust.

  VMT Mover Systems: Nogmaals bedankt.” Lees meer reviews van klanten.

  Caravanonderhoud secuur en grondig uitgevoerd

  Onderhoud bij VMT Mover Systems

  Het is niet meer nodig om met uw caravan naar twee plaatsen te rijden. VMT Mover Systems kan het onderhoud aan uw caravan uitvoeren en uw mover monteren of onderhoud/reparatie plegen aan de mover. In onze werkplaats beschikken wij over diverse apparatuur om uw caravan weer helemaal veilig op weg te sturen.

   

   

  Bij het onderhoud voeren wij de volgende werkzaamheden uit:
  – remmen demonteren, inspecteren, reinigen, smeren, monteren en afstellen
  – oploopinrichting controleren en afstellen
  – anti-slingerkoppeling reinigen, controleren en afstellen
  – vochtmeting caravan
  – gasdruktest: controle op lekkage geheel en eventueel per sectie
  – waterinstallatie controleren met water op juiste werking en lekkage
  – steunpoten smeren
  – controle conditie banden en leeftijd
  – controle accu, acculader en overige accessoires
  – controle verlichting, binnenverlichting ook op trekhaakaansluiting
  – verhelpen eventuele kleine mankementen

  Bij constatering van een onverwacht gebrek zal de monteur altijd telefonisch contact met u opnemen om te opties te bespreken. De prijs voor een caravanbeurt bedraagt € 275,- incl. BTW. Wordt de beurt uitgevoerd in combinatie met de montage van een mover kost de beurt u slechts € 250,- incl. BTW.

  Andere reparaties of bijzonderheden zoals het laten maken van een extra serviceluik of het installeren van een buitencontactdoos kunnen op hetzelfde moment worden uitgevoerd. In overleg is erg veel mogelijk!

  Moet een caravanmover ook onderhouden worden?

  Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik en de plaats van de mover, voor of achter de as, is het verstandig om de mover periodiek te laten onderhouden om op vakantie verrassingen te voorkomen. Met de aanschaf van een mover heeft u een forse investering gedaan of gaat u een forse investering doen om uw kampeervakantie te veraangenamen. De mover dan natuurlijk wel naar tevredenheid functioneren.

  De merken in ons assortiment zijn betrouwbaar en hebben goede prestaties, echter het is wel goed om de mover periodiek te laten nakijken op werking en gebreken. Zeker als de mover achter de as is gemonteerd verdient controle en onderhoud extra aandacht. Bij montage achter de as krijgt de mover meer te verduren van opspattend vuil en water. Bij de movers die voor professioneel gebruik door ons zijn gemonteerd overleggen wij aan de hand van onze bevindingen bij het eerste onderhoud wat de beste onderhoudsfrequentie is voor de mover. Zo is dit ook onze werkwijze bij caravanmovers. De ene mover wordt meer gebruikt en onder zwaardere omstandigheden dan de andere mover. Wij adviseren u hier graag over bij het eerste onderhoud.

  De prijs van een movercontrolebeurt bedraagt € 60,- incl. BTW.

 • Laagste prijs aanvragen   • De beste merken
   • De laagste prijs
   • Inclusief montage
   • 24/7 service en garantie

   caravanmover onderhoud betrouwbaar voor de beste prijs