Tweedehands caravanmover
Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • Tweedehands caravanmover, gebruikte caravan mover

  Tweedehands caravanmover met garantie!

  Met enige regelmaat ruilen wij gebruikte caravan movers in bij de aanschaf van een nieuwe caravanmover. De tweedehands caravanmover wordt door ons aan een grondige inspectie onderworpen. De mover wordt gedemonteerd en eventuele slijtdelen worden vervangen. Alleen als de gebruikte caravan mover weer 100% presteert zullen wij deze voor verkoop aanbieden. Anders zijn sommige losse onderdelen waardevol. Omdat wij voor kwaliteit staan wordt ook de tweedehands caravanmover als wij deze in onze werkplaats monteren met garantie verkocht.

  De tweedehands caravanmover kan door ons worden gemonteerd. Of u deze mover nu zelf (bijvoorbeeld via Marktplaats of via kennissen) heeft gekocht of bij ons, voor caravanmover montage hebben wij een vast tarief.

  Belt u ons voor het actuele aanbod gebruikte movers of vul een informatie aanvraag in en vraag naar een tweedehands caravanmover. Vermeld daarbij wel duidelijk merk, type, bouwjaar en maximaal toelaatbaar gewicht van de caravan.

  Is er geen gebruikte mover beschikbaar? Vanaf € 1.682,16 incl. BTW kunnen wij al een mover onder uw caravan monteren.

  Uw bestaande mover voordelig repareren met gebruikte onderdelen, ook bij schade.

  VMT Mover Systems heeft van bijna alle caravanmover merken een grote voorraad gebruikte onderdelen om uw eigen caravanmover tegen een gunstige prijs te repareren. Met name de caravanmovers van de gevestigde merken zijn het zeker waard om te repareren. Wij gaan ervan uit dat een caravan mover langere tijd mee gaat. Is er toch een motor of tandwielkast stuk of heeft u onverhoopt schade gereden aan uw mover. Reparatie met nieuwe of gebruikte onderdelen behoort tot de mogelijkheden. Bij schade stellen wij als dat voor de verzekering noodzakelijk is een rapport op en overleggen wij met de expert als de klant dat wenst.

  Natuurlijk altijd met de kwaliteit die hoort bij onze naam, expert in rangeren!

  Neemt u contact met ons op als u een storing heeft aan uw mover. Wij hebben kennis van alle gangbare merken caravanmovers.

 • Laagste prijs aanvragen   • De beste merken
   • De laagste prijs
   • Inclusief montage
   • 24/7 service en garantie

   tweedehands caravanmover gebruikte mover