BIJZONDERE CARAVANS
Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • Bijzondere caravans zijn onze specialiteit!

  VMT Mover Systems kan onder iedere caravan een mover monteren

  Wij monteren al bijna 20 jaar movers onder caravans, aanhangwagens, verkoopwagens, kermiswagens en bijzondere objecten. Hierdoor hebben wij de kennis, lef en kwaliteit in huis om movers te kunnen monteren onder de lastigste chassis. Deze hoofdpagina zal worden uitgebreid met subpagina’s per merk met voldoende foto’s om een indruk te krijgen van ons werk.

  Caravanmover voor Vouwwagen

  Wij monteren met grote regelmaat een mover onder een vouwwagen zoals: Holtkamper, Aart Kok, Combi Camp, Paradiso, Coleman. Voor de vouwwagens hebben wij een aparte pagina gemaakt.

  Caravanmover voor Eriba Future

  De Eriba Future, zonder uitwendig zichtbaar chassis was vele jaren geleden onze eerste uitdaging. Voor deze caravan hebben wij een montageplaat ontwikkeld, zodat op de Eriba Future gewoon een mover gemonteerd kan worden. Deze montage kan alleen in onze werkplaats te Rhenen plaatsvinden. Wij hebben hiervoor onze machines in de werkplaats nodig en de hefbrug. Belt u ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.

  Caravanmover voor Kip Shelter

  Ook onder de Kip Shelter is het prima mogelijk om een mover te monteren. Omdat bij de Kip Shelter de bodemvrijheid heel erg belangrijk is, hebben wij voor het monteren van een mover onder deze caravan ook een speciale montageplaat ontwikkeld. Kijkt u hiervoor verder op de speciale Shelter-pagina. Belt u ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.

  Eriba Touring en andere Eriba’s met Touring chassis (Puck, Pan, Triton, Troll)

  “Het plaatsen van een Mover Reich 2.0 op een Eriba Touring bij VMT Movers is voor hen een fluitje van een cent. Ze doen dat regelmatig en maken zelf de montageplaten.
  Je wordt er prima voorgelicht, door zowel Anne, Bert als Rico.
  Bij het ophalen krijg je een goede, duidelijke en gezellige!! instructie van Bert over het gebruik van de Mover en welke punten bij de onderhoudsbeurt naar voren zijn gekomen.
  Kortom een zaak die vertrouwen geeft.”
  Review na montage van de mover onder Eriba Touring. Voor meer reviews kijkt u op de reviewpagina

  De Eriba Touring heeft geen standaar chassis. Om een mover op het Touring chassis te monteren is een montageplaat benodigd. Deze montageplaat maken wij in onze werkplaats voor uw caravan op maat. Op deze wijze wordt de mover zo hoog mogelijk gemonteerd en is de bodemvrijheid optimaal. Op deze caravans wordt meestal een Reich Easydriver Pro 2.0(volautomaat) gemonteerd, in sommige gevallen past de Reich Easydriver Active 2.0 (halfautomaat, slingermechanisme) ook. Deze mover neemt wat meer ruimte in als de Pro 2.0 en past niet op de hele lage caravans. Belt u ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.

  Caravanmover voor Eriba Feeling, Eriba Nova Light, Dethleffs Tourist, Kip Kompact en Kip Vision

  Bij de Eriba Feeling, Nova Light, Dethleffs Tourist en de nieuwere Kip Kompact is de hoogte van het chassis vaak wel standaard, echter door de constructie van de caravan is de bodemvrijheid na montage van de mover veel te beperkt bij een standaard montage. Bij de wat oudere Kip Kompacten en bij de Kip Vision is de chassisbalk vaak ook te laag. Om op deze caravans een mover te monteren is er ook een aangepaste montage nodig. De montageplaat wordt door ons in onze werkplaats ‘uit de hand’ voor uw caravan gemaakt zodat de mover toch met voldoende bodemvrijheid gemonteerd kan worden. Bij deze montagewijze kan alleen een volautomaat worden gekozen (Truma Smart A, Truma XT, Reich Easydriver Pro, Quattro Platinum, Enduro EM305+). Bij de halfautomaat is het opzetmechanisme beperkend voor de aangepaste montage. Bij de Kip Kompact, Kip Vision en Eriba Feeling met BPW-chassis kan het beste worden gekozen voor een Reich Easydriver Pro 2.0 vanwege de compacte aandrijfunit.Belt u ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.

  Caravanmover voor Rapido, Trigano en T@b

  Ook op de Rapido en Trigano is de montage van een mover geen standaard werk. Afhankelijk van het bouwjaar en type is de montageplaats van de mover soms voor en in andere gevallen beter achter de as. De beste mover voor deze caravan is de volautomatische Reich Easydriver Pro 2.0 mover. De T@b bijvoorbeeld heeft ruime zijskirts waar de mover helemaal achter wegvalt, een halfautomaat zou dan qua bodemvrijheid wel kunnen passen, maar het opzetmechanisme kan door de zijskirt niet worden bediend. Soms is er een montageplaat of op andere wijze aangepaste montage nodig. Wij kunnen dit altijd het beste bekijken als de caravan voor montage van de mover wordt aangeboden.

  Binnenkort volgt een aanvulling voor de volgende caravans:
  Predom
  Oldtimer caravans zoals Yvonne Mostard, Airstream, Eccles

  Neemt u contact met ons op voor meer informatie of als het merk van uw caravan hier niet tussen staat.

 • Laagste prijs aanvragen   • VMT Mover Systems ontwikkelde al diverse aangepaste montageplaten
   • Beste mover voor de laagste prijs
   • Jarenlange betrouwbaarheid
   • Montage te Rhenen binnen een werkdag
   • Nu € 100,- korting op de montage
   • 24/7 service
   • Geen gezeur garantie!