Mover voor vouwwagen
Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • Een caravanmover voor uw vouwwagen

  Montage van een mover onder diverse merken vouwwagens.

  Wij monteren al bijna 20 jaar movers onder caravans, aanhangwagens, verkoopwagens, kermiswagens en bijzondere objecten. Hierdoor hebben wij de kennis, lef en kwaliteit in huis om movers te kunnen monteren onder de lastigste chassis. Ook monteren wij met regelmaat een mover onder een vouwwagen.

  Diverse merken hebben inmiddels de revue gepasseerd:
  – diverse Holtkampers
  – diverse Combi Camp vouwwagens
  – Paradiso
  – Coleman

  Wat is de beste mover voor uw vouwwagen?

  Wat de beste mover is voor uw vouwwagen is afhankelijk van het chassis van de vouwwagen. Het is fijn als u zo specifiek mogelijk merk, type en bouwjaar heeft doorgegeven om te kunnen bepalen welk soort chassis eronder zit. Omdat de chassis bijna nooit standaard zijn, is het eigenlijk het prettigste als u met de vouwwagen naar ons toe zou kunnen komen om eenvoudigweg te passen welke mover het meest geschikt is voor montage. Dit is geheel vrijblijvend, maar wel alleen op afspraak. Wij willen zeker zijn dat de juiste medewerker beschikbaar is om naar uw vouwwagen te kijken.

  Vaak is bij de montage van een mover onder een vouwwagen een op maat gemaakte montageplaat nodig omdat het chassis niet standaard is.

  Keuze voor de accuset en inbouwplaats

  Vaak is de ruimte voor de accuset en besturingskast bij de vouwwagen beperkt. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u adviseren. We houden hierbij rekening met het laden van de accu, de plaats van de hoofdschakelaar of aan/uit schakelaar. Het inbouwen is altijd maatwerk, maar bij de vouwwagen nog wat specifieker.

  Prijzen van de caravanmover gemonteerd onder de vouwwagen

  De montage van een mover onder uw vouwwagen is meer werk dan bij een caravan. Dit komt door de beperkte ruimte bij inbouw in de binnenruimte. De aandrijfunits van de mover kosten soms wat meer tijd dan bij een caravan, maar de inbouw van de accuset en besturingskast kost vaak veel tijd. Hoeveel tijd dit extra kost is afhankelijk van uw wensen met betrekking tot de accuset en uw inbouwwensen. Wij hanteren een maximale meerprijs voor de montage van een mover op een vouwwagen. Het aantal meeruren berekenen wij op basis van nacalculatie.

  Neemt u contact met ons op voor meer informatie of als het merk van uw vouwwagen hier niet tussen staat.

 • Laagste prijs aanvragen   • VMT Mover Systems ontwikkelde al diverse aangepaste montageplaten
   • Beste mover voor de laagste prijs
   • Jarenlange betrouwbaarheid
   • Montage te Rhenen binnen een werkdag
   • Nu € 100,- korting op de montage
   • 24/7 service
   • Geen gezeur garantie!