informatie-aanvragen
 • NU OFFERTE AANVRAGEN MET KORTING OP DE MONTAGE

  Caravanmover prijs of advies aanvragen

  Uw aanvraag wordt altijd persoonlijk beantwoord. U kunt ons ook even bellen om uw vragen omtrent de mover voor uw caravan of aanhangwagen telefonisch met ons door te nemen. Belt u ons via 0317-619 293. In de ochtend is de bezetting op kantoor het grootst.

  Geeft u alstublieft het merk, type en bouwjaar en maximaal toelaatbaar gewicht van uw caravan op en eventueel uw  vraag of voorkeur voor merk mover.
  Wij beantwoorden uw vraag altijd zo snel mogelijk.

  Als u via dit formulier een aanvraag doet, dan is het goed om zo veel mogelijk gegevens van de caravan en de gewenste caravanmover en/of accuset te vermelden. Wij vinden het erg fijn als u uw telefoonnummer vermeldt. Wij zullen uw aanvraag in eerste instantie via e-mail beantwoorden, maar soms is een kort telefoongesprek nét even wat nodig is om uw aanvraag nog beter te kunnen beantwoorden. Wenst u niet gebeld te worden, laat ons dat dan weten. Wij zullen u niet bellen als dat niet gewenst is.

  Gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden.

  Caravanmover montage en zomervakantie

  Uw caravanmover nog voor de zomervakantie laten monteren? Dit kan zeker als u tijdig een afspraak maakt. Wij hebben ruimte in de agenda vanaf half juni tot 20 juli. Daarna zijn wij voor vakantie gesloten van 21 juli tot en met 13 augustus. Na 14 augustus kunnen wij weer montage afspraken inplannen.

 • OFFERTE FORMULIER


   De heerMevrouw