Video’s
Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • VMT Mover Systems kan iedere caravan of aanhangwagen zelf laten rijden

  In onze digitale showroom kunt u kennismaken met ons bedrijf via onderstaand filmpje en diverse filmpjes met uitleg bij de movers vinden.

  BARO+S4A11 VMT Mover System DEF from Dutch Content Productions on Vimeo.

  Op deze pagina kunt u ons werk in film bekijken. Movers voor Kip Shelter, Airstream, Eriba Touring, Future, Mover voor Rapido, Trigano, Lander of Constructam. Alles is mogelijk. Ook is het mogelijk om uw tandemasser caravan, vouwwagen of autoambulance van een mover te voorzien. Aan deze pagina worden met regelmaat nieuwe albums en filmpjes toegevoegd, dus kom gerust regelmatig terug. U kunt zich ook abonneren op ons Youtube kanaal, zodat u een melding krijgt als we nieuwe video’s posten.

  Heeft u specifieke vragen over het rangeren van uw caravan of aanhangwagen? Neemt u dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Truma Smart mover A volautomatische mover van Truma, nieuwste model. Dit is de voormalige Powrmover, geredesigned door Truma en een stuk lichter in gewicht.

  Truma SX halfautomatische mover. Mover wordt op de band gedrukt met een beweging met behulp van een speciale sleutel. Dit opzetmechanisme is bij alle Truma movers hetzelfde en zult u dus ook aantreffen bij de Truma GO2 mover en Truma Smart mover M. Demonstratie en uitleg bij het gebruik van de Truma Smart A.

  Enduro EM303+, halfautomatische mover. Mover wordt op de band gedrukt met hetzelfde slinger mechanisme als de uitdraaisteunen (steunpoten) van de caravan. Uitleg bij het gebruik van deze mover.

  Eriba Future met Reich Easydriver Pro 1.8 volautomatische mover in combinatie met een Optima 55Ah accuset. Speciale montage door zeer afwijkend chassis. Tevens uitleg bij het gebruik van de caravanmover Reich.

  Uitleg bij en werking van de Truma XT mover in combinatie met de Reich Mobility Power Pack (MPP) accuset

  Volautomatische Quattro Platinum gemonteerd op een Holtkamper Spacer vouwwagen, compleet met uitleg bij deze mover.

  Uitleg bij en werking van de Quattro Diamond mover.

  Film van Insituform, 30 tons rangeersysteem in het werk. Rangeersysteem is door VMT geproduceerd en gemonteerd.

  Reich Easydriver Pro 2.3 rangeert prima in de sneeuw met deze enkelasser.

  Hydromover 10, tien tons kermiswagen die op accu’s wordt gerangeerd.

  Hydromover 4 op draaischamelwagen (marktwagen)

  Hydromover 4 op een podiumwagen (draaischamel)

  Hydromover 10 Special voor enkelasser verkoopwagen.

  Hydromover 10 maatwerk met standaard materialen voor deze aanhangwagen met Hiab kraan

  Hydromover 15 ton met op aanhangwagen.

  Ook een 30 tons bulkwagen kan op de centimeter nauwkeurig worden bestuurd. Deze wagen heeft proportionele hydrauliek met joystickbesturing

  Op 21 maart 2016 de eerste van twee rangeersystemen afgeleverd voor Insituform Nederland B.V. in opdracht van Lamboo Repair B.V. beiden te Zoetermeer. Deze wagen kan nu moeiteloos op iedere plaats worden gerangeerd voor werkzaamheden aan de riolering.

  Onderstaand ziet u een Amerikaanse Haybuster die in Nederland door Verbruggen Paddestoelen www.oesterzwam.nl wordt gebruikt. Wij hebben in nauwe samenwerking met Jumbo Groenewegen het
  rangeersysteem op het door Jumbo Groenewegen gemaakte chassis gemonteerd.

 • Laagste prijs aanvragen   • De beste merken
   • Het beste advies
   • Gespecialiseerd in maatwerk
   • Kwalitatief hoogwaardige montage
   • 24/7 service
   • Geen gezeur garantie