REVIEWS&TESTEN
Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • KCK caravan mover testen

  ANWB KCK moveraccutest 2013 uitgevoerd bij VMT Mover Systems

  In de zomer en najaar van 2013 is in onze werkplaats in Rhenen de ANWB KCK moveraccutest 2013 uitgevoerd. Na een goede samenwerking bij de movertest in 2012 heeft de ANWB wederom gebruik gemaakt van de jarenlange praktijkervaring en expertise met betrekking tot accu’s van VMT Mover Systems. In een speciaal geconditioneerde ruimte zijn de tests door ANWB medewerkers uitgevoerd. In onze werkplaats Rhenen hebben wij alle apparatuur om onder andere alle mogelijke accu en verbruikstesten uit te voeren.

  Lees hier het volledige KCK artikel.

  De accutest is inmiddels sterk verouderd. De techniek, ook op het gebied van accu’s staat niet stil. Neemt u contact met ons op als u een vraag heeft over een accuset.

  VMT Mover Systems als leverancier en adviseur bij KCK Movertest 2012

  Wij zijn trots op het feit dat wij in het voorjaar van 2012 door de ANWB als onafhankelijke specialist zijn gevraagd om een bijdrage te leveren aan de grote ANWB KCK Movertest 2012. Dit omdat wij ons als enige in Nederland volledig gespecialiseerd hebben in het ontwerpen, produceren en monteren van rangeeraandrijvingen. De kennis die wij daarbij op doen komt ons zeer van pas bij het adviseren over en het monteren van de caravanmovers.

  8 van de 15 geteste movers zijn door ons geleverd en gemonteerd. Daarnaast is op ons aanraden bij alle 15 geteste movers een accumonitor geplaatst om objectief te kunnen meten wat er nu daadwerkelijk van een accu gevraagd wordt tijdens een zware proef. Dankzij dit apparaat is dit de eerste test waarbij er continu gemeten is tijdens een proef hoe een mover reageert en presteert. Iedere stroompiek komt in beeld en kan door de rapportage achteraf tussen movers onderling vergeleken worden. Als onafhankelijk specialist hechten wij veel waarde aan objectieve meetgegevens.

  Klik hier voor om artikel in de KCK over de movertest 2012 te downloaden.

  De movertest is inmiddels sterk verouderd. Techniek staat niet stil, alle merken hebben aanpassingen gedaan in hun assortiment. Neemt u contact met ons op als u een advies wenst over de juiste mover voor uw caravan of aanhangwagen. Vergeet u niet zoveel mogelijk gegevens van uw caravan of aanhangwagen te vermelden.

 • Laagste prijs aanvragen   • De beste merken
   • De laagste prijs
   • Inclusief montage
   • 24/7 service en garantie

   Een impressie van de praktijktest accu’s

   ANWB KCK Accutest voor movers

   ANWB KCK Accutest bij VMT Mover Systems beste keuze

   ANWB KCK Mover accutest

    

   gezien in