Montage van uw mover

Uw mover gemonteerd door de beste monteurs!

Holtkamper Aero Enduro EM505FL
 • Montage van uw mover

  U heeft uw caravanmover gekozen, hoe gaat het verder?

  Als wij uw volledige gegevens hebben ontvangen en de afspraak voor montage van de mover is gemaakt, dan ontvangt u van ons een orderbevestiging voor de afgesproken levering (en montage). U kunt ervoor kiezen ook het caravanonderhoud door ons te laten verrichten. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een luifel, airco of fietsenrek bijvoorbeeld.

  Het brengen van de caravan voor montage van de caravanmover

  U brengt de caravan op het afgesproken moment naar ons toe. Samen met de monteur bepaalt u de gewenste plaats van de accuset en besturing van de mover (en eventuele hoofdschakelaar). Op welke plaats deze worden ingebouwd is grotendeels afhankelijk van uw wensen. De enige plaats waar de accuset en besturing niet worden gemonteerd is achter de kachel en in de disselbak. Verder is het belangrijk dat als u een vaste plaats heeft voor bepaalde spullen in de caravan dat u deze spullen laat liggen, op deze wijze kunnen we het beste samen met u de plaats van de accuset en besturing bepalen. Op deze manier wordt alles op de door u gewenste plaats ingebouwd en verliest u de minste ruimte in de caravan.

  Wij monteren altijd zo compact mogelijk zodat er zo min mogelijk ruimteverlies is in de caravan. Op onze pagina over accu’s en laders kunt u de gewichten en afmetingen van de accu’s nalezen.

  Als de inbouwplaats bepaald is, dan wordt samen met u de caravan gecontroleerd op aanwezige schade’s.

  Uw caravan wordt altijd binnen gestald

  Vaak blijft de caravan een aantal dagen bij ons voor de montage. Wij hebben voldoende ruimte in onze werkplaats om de caravan veilig binnen te stallen. Wel vragen wij u om het disselslot mee te nemen om de caravan op slot te kunnen zetten.

  Uitgebreide uitleg over de mover bij het afhalen van de caravan

  Als de montage van de caravanmover is afgerond dan bellen wij u voor het maken van de afhaal afspraak. Wij leggen uitgebreid de werking van de accuset en mover aan u uit. Wij demonstreren de mover aan u en dan gaat u, onder begeleiding van de monteur, zelf manoeuvreren met de caravan.

 • Laagste prijs aanvragen   • Krachtige movers voor de laagste prijs
   • Jarenlange betrouwbaarheid
   • Montage te Rhenen of op locatie!
   • Nu met € 100,- korting op de montage
   • 24/7 service
   • Geen gezeur garantie, ook bij zelfmontage!

   medewerkers VMT Mover Systems