CARAVAN & CAMPERS
Holtkamper Aero Enduro EM505FL

 

 

 • Caravan movers van diverse topmerken tegen aantrekkelijke prijzen

  Een caravanmover geeft meer gemak en rust dan u waarschijnlijk van tevoren had gedacht. Omdat wij doorgaans alle merken movers uit ons assortiment op voorraad hebben, kunnen wij de mover van uw keuze snel voor u monteren. Belt u ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

  Het manoeuvreren met de caravan is met een mover zo eenvoudig geworden dat u er meer met de caravan op uit gaat. U heeft geen andere mensen meer nodig om de caravan op zijn plaats te zetten, alles gebeurt met een druk op de knop. Op weg naar meer caravanplezier! Lees hoe onze klanten onze service ervaren.

  Caravan movers die geschikt zijn voor alle caravans

  “Wij zijn op drie verschillende plaatsen geweest voor de onderbouw van een mover onder een Polar caravan en overal werd gezegd dat het niet moglijk was. Bij VMT was het de normaalste zaak van de wereld kregen we uitstekend advies en werden we meteen geholpen en alles volgens afspraak gedaan. Kortom een bedrijf dat gewoon prima doet waar het voor staat. Een zwager van me is er heen gegaan met een caravan uit de zestiger jaren zonder chassis balken en ook hij kon na afspraak zijn caravan met mover ophalen.
  Volgens mij is dit dus het adres als je gewoon goed geholpen wil worden.”
  Lees meer reviews van klanten.

  Jurgens Xplorer caravan met P1 als beste mover getest anwb kck    P1 mover op Airstream vraag de laagste prijs aan
  Onder iedere caravan of vouwwagen kan een mover worden geplaatst door VMT Mover Systems. Ook onder uw Eriba Future, Trigano, Airstream, Jurgens Xplorer of Rapido bijvoorbeeld. Kijkt u maar eens in ons fotoboek om te zien onder welke bijzondere caravans wij in de afgelopen jaren een mover hebben geplaatst.

  De aanschaf van een mover is een forse investering. VMT Mover Systems is van mening dat u de keuze voor een merk weloverwogen moet maken. Wij adviseren u hier graag over. Bij ons staan de technische mogelijkheden en uw wensen centraal bij de keuze van de beste mover en accu combinatie.

  De beste mover kiezen? Wij helpen u graag met deskundig onafhankelijk advies

  Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden voor een caravanmover voor uw caravan of vindt u het lastig om een keuze te maken tussen een halfautomaat of volautomaat. Belt u ons dan gerust met uw vragen, kom langs in Rhenen zodat wij u de verschillen kunnen demonstreren u kunt de caravanmovers dan onderling goed vergelijken. U kunt natuurlijk ook ons aanvraagformulier invullen zodat wij contact met u op kunnen nemen.

  Actie prijzen van de caravan movers

  Wij hebben altijd scherp geprijsde movers gemonteerd met de beste kwaliteit. Kijkt u hiervoor op onze aanbiedingen pagina waar de actuele actieprijzen vermeld staan. Voor meer informatie over de prijzen van de caravan mover kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor nader advies. Wij zijn u graag van dienst.

 • Laagste prijs aanvragen   • De beste merken
   • Het beste onafhankelijke advies voor mover en accuset
   • De laagste prijs
   • Montage te Rhenen
   • Unieke 24/7 service
   • Geen gezeur garantie

   Eriba Future met mover vraag informatie aan voor uw mover op een Eriba Future