COVID19

Koop nu een caravanmover met korting.

 • VMT Mover Systems en Corona

  VMT Mover Systems is ook in de zomer gewoon geopend. Brengen en halen van voertuigen vindt al sinds de eerste Corona-golf buiten plaats. Wij hanteren een maximaal aantal van twee bezoekers en werken daarom nog steeds uitsluitend op afspraak.

  U bent bij ons van harte welkom! Onze moveraanbieding is nog geldig, bekijkt u hier onze caravanmoverprijzen

  Truma XT op tandemasser VMT Mover Systems
  Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen, waarvan wij u op deze Corona-pagina van op de hoogte willen stellen.

  Ook onze klanten waarderen het dat wij ons aan de COVID19-richtlijnen houden, leest u hieronder zijn ervaring.
  Ik ben zeer tevreden over de Reich mover onder mijn Eriba Triton, en over de dienstverlening door VMT mover systems. Het eerste contact met Anne via de mail verliep vriendelijk en vlot, de uitleg bij aankoop van Elroy was deskundig en geduldig, de montage was netjes en professioneel en binnen enkele dagen kom ik m weer ophalen en kreeg uitgebreide uitleg over de werking. De accu was keurig weggewerkt op de gewenste plek, en het knopje om het systeem aan te zetten is niet groter dan een dubbeltje en was ook keurig op een handige plek gemonteerd. Alle medewerkers hielden zich bovendien keurig aan het corona-protocol. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
  Een tevreden klant uit Groesbeek

  Meer ervaringen van klanten lezen? Kijkt u gerust op onze review pagina.

  Showroom

  VMT Mover Systems is gewoon geopend!

  Brengen en halen van caravans, aanhangwagens, vouwwagens en verkoopwagens

  Afleveren Shelter speciale montage
  – brengen en afleveren van caravans en andere aanhangwagens doen wij in de buitenlucht. Afhankelijk van het advies aan de hand van het aantal besmettingen dragen onze medewerkers een mondkapje
  – wij zullen niet samen met u de caravan in gaan om uitleg te geven. Dit kan ook prima als wij buiten blijven staan. Zo houden wij ruime afstand te voorkoming van verspreiding van het Corona virus en kan ons werk toch doorgaan.
  – desgewenst zijn kunststof handschoenen beschikbaar voor de overdracht van handzender en sleutels

  Onze interne regels

  Het is goed om bij deze uitbraak van het Corona virus rekening te houden met de volgende algemene regels:
  – wij adviseren onze medewerkers om thuis te blijven als zij of een van hun huisgenoten koorts hebben, hoesten of andere verschijnselen vertonen die symptomen zijn van het Corona virus. Wij vragen u om dit ook te doen.
  – Ook tijdens het werk en in de pauzes houden wij onderling een afstand van 1,5 meter. Wij vragen u dit ook te doen als u ons bezoekt.
  – wij wassen onze handen vaker in ieder geval voor en na ieder bezoek of aflevering
  – bezoek wordt alleen ontvangen via onze voordeur en wij hebben contact met de werkplaats(medewerkers) onmogelijk gemaakt door interne afsluitingen. De medewerkers komen niet in onze showroom, u komt niet in de werkplaats. Dit om het beperken van contact zo eenvoudig mogelijk te houden.
  – er is een speciaal bezoekerstoilet dat afhankelijk van het gebruik per dag zeer frequent wordt gereinigd en niet wordt gebruikt door medewerkers.
  – vanzelfsprekend worden deurklinken worden alleen door onze medewerkers vastgehouden, m.u.v. de toiletdeur die na bezoek wordt gereinigd.

  Heeft u vragen, belt u ons dan gerust via 0317 -619 293 of neem via e-mail contact met ons op.