Downloads
 • Downloads

  Om u altijd snel en adequaat van voldoende informatie en prijzen betreffende de movers en accusets te kunnen voorzien, kunt u op deze pagina de actuele prijs/informatiebladen vinden van de movers voor enkelassers en tandemassers. Meer informatie over de accusets, de kosten van eventueel meerwerk en accessoires en meer aanvullende informatie over ons bedrijf.

  Meer informatie over hoe de montage van de mover precies in zijn werk gaat kunt u nalezen via de volgende link naar de pagina waarop wij beschrijven alles in zijn werk gaat van het brengen tot en met het halen van de caravan en de uitleg bij de mover.

  Informatie- en prijsbladen

  Daarom kiest u voor VMT Mover Systems
  Accusets 2023-2
  ENDURO movers 2023-3
  Meerwerk en accessoires 2023-2
  MOVERS VOOR TANDEMASSER 2023-3
  QUATTRO MOVERS 2023-3
  REICH movers 2023-2
  TRUMA MOVERS 2023-2

  Meer informatie over de movermerken

  Voor uitgebreidere uitleg van de verschillende movermerken kunt u filmpjes vinden op onze videopagina via de link

  Vragen of advies?

  Wij zullen proberen uw aanvraag zo spoedig mogelijk met een advies te beantwoorden. Rondom schoolvakanties en feestdagen kan de beantwoording wat langer op zich laten wachten. Aarzelt u niet om ons te bellen als uw aanvraag spoed heeft.

  Voor dringende storingen zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Buiten werktijden wordt u doorgeschakeld naar de werkplaats. Tijdens onze vakantie hebben wij geen storingsdienst beschikbaar.

  Met vriendelijke groet,
  Bert en Anne van Miltenburg