Bedankt

Rebel met Truma XTGeachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Heeft u alle gegevens van uw caravan of aanhangwagen doorgegeven? Wij kunnen u het beste adviseren als wij merk, type, bouwjaar en maximaal toelaatbaar gewicht van uw caravan of aanhangwagen weten.

Als reactie op uw aanvraag zult u als eerste een standaard antwoord van ons ontvangen ter oriëntatie. Normaliter streven wij ernaar om u zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen twee werkdagen een persoonlijk antwoord te geven via e-mail. Momenteel is het erg druk. Wij doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

“Voor de tweede maal een mover laten plaatsen door VMT. Na 9 jaar nog steeds hetzelfde enthousiasme op het bedrijf. Vrijdags de caravan gebracht en dinsdag al een telefoontje dat de caravan klaar was. Alles netjes aangelegd duidelijke uitleg en met een tevreden gevoel naar huis. Super bedrijf”. Review de heer Peters uit Arnhem

Wist u dat wij ook onderhoud aan uw caravan of camper kunnen uitvoeren? Inclusief APK voor uw camper.

Alvast kennismaken met VMT Mover Systems? Kijkt u dan naar onze bedrijfsimpressie die is uitgezonden op 14 maart 2021 bij RTL-Z in het programma De Barometer.

BARO+S4A11 VMT Mover System DEF from Dutch Content Productions on Vimeo.

Met vriendelijke groet,
VMT Mover Systems- Rhenen

Bezoek uitsluitend op afspraak.
uw specialist voor caravanmovers, accu’s, onderhoud en reparatie van caravans en campers!